ΓΆΛΛΙΑ-Καθηγητής Νομικής: Δικτατορία .. Ολοκληρωτικό καθεστώς τα εμβόλια είναι επικίνδυνα. Άγνωστες μεσοπρόθεσμες μακροπρόθεσμες παρενέργειες.

Και ενώ μιντιακή προπαγάνδα, παραιτρικός Ταρτουφισμός και οι πολιτικομαμήδες επιχειρούν να μας πείσουν για το αντίθετο ένας Καθηγητής Νομικής στο Πανεπιστήμιο στο Παρίσι –Université de Paris 12- έδωσε συνέντευξη στο κανάλι NTDTV και μιλάει για δικτατορία στη Γαλλία.. ( σσ μόνο στη Γαλλία;)

Λέει ότι είναι αντίπαλος σε αυτό που εγκαθιδρύεται στη Γαλλία γιατί είναι μια μορφή δικτατορίας συγκρίσιμη με αυτή που υπάρχει στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας!

Τονίζει ότι το υγειονομικό πάσο/πιστοποιητικό εμβολιασμού/pass sanitaire είναι ένα μέσο για εγκατάσταση κοινωνικού ελέγχου ακόμη και πέραν από υγειονομικά θέματα. Είναι ένα μέσο ελέγχου του πληθυσμού που αντιβαίνει σε όλες τις θεμελιώδεις ελευθερίες που ο πολιτισμός μας υπερασπίστηκε για χιλιάδες χρόνια! Για όλους αυτούς τους λόγους είμαι πολύ αντίθετος σε αυτά τα μέτρα. Τα εμβόλια είναι επικίνδυνα.

Δεν ξέρουμε τις παρενέργειες των εμβολίων ούτε τις μεσοπρόθεσμες ούτε τις μακροπρόθεσμες.Έχουν τοξικά αποτελέσματα. Ένα κράτος με εγκληματικό χαρακτήρα που στοχεύει το πληθυσμό και στοχεύει επίσης να θέσει σ’ εφαρμογή μέτρα ολοκληρωτικού καθεστώτος. Δυστυχώς η Γαλλία και πολλές Ευρωπαϊκές χώρες είναι σε φάση ν’ αλλάξουν την κοινωνία για να πάμε σιγά σιγά σε διαρκή κοινωνικό έλεγχο και κάτι πιο σοβαρό ασκούν πιέσεις σε επαγγελματικές ομάδες θέτοντας το δίλημμά παραδώστε τις αξίες σας αντί χρημάτων. Είναι μια δικτατορία. Συμμετέχω στην κινητοποίηση στην αντίσταση κατά της καταπίεσης.

ΥΓ Όταν το Θρησκευτικό Δίκαιο γίνεται Πολιτειακό Δίκαιο, Θεοκρατία, όταν το υγειονομικό Δίκαιο γίνεται πολιτειακό Δίκαιο, Υγειοκρατία!!

dimpenews.com

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button