Φτιάχνουν νεα σκευάσματα για τις παραλλαγές του ιου και υποχρεωτικότητα γι αυτά!! Η Ιατρική Κούλη -Φαρμακομαφιών

Η Ιατρική Κούλη και Φαρμακομαφιών και ολων των παρανοϊκών τυπων για ελεγχο και μείωση πληθυσμού δεν θα εχει τέλος αν οι πολίτες δεν αντιδράσουν..Ετσι συνεχίζεται η ΚΟΡΟΝΟ-ΧΟΥΝΤΑ με την Ιατρικο-Πολιτική συμμορία να ακολουθεί Κυβερνητική Ιατρική..

Φτιάχνουν μας λενε τώρα νεα σκευάσματα που θα καταπολεμούν τις μεταλλάξεις που έχουν γίνει γνωστές ..

Μαζεύουν στα Αστυνομικά Τμήματα η την ΓΑΔΑ    οσους Υγειονομικούς κινούνται και διαμαρτύρονται για την Κορονοχούντα και δείχνουν καθημερινά το Ναζιστικό τους πρόσωπο.

Ο FDA  ζήτησε δηθεν “αποτελεσματικά” εμβόλια για τις παραλλαγές που κυκλοφορούν τώρα. Καλει τις  εταιρείες να προσαρμόσουν τα εμβόλια ώστε να καταπολεμούν τις κυρίαρχες επί του παρόντος υποπαραλλαγές του κορωνοϊού.Τα νέα ΔΗΘΕΝ  ενισχυτικά εμβόλια θα είναι δισθενή δηλαδή θα στοχεύουν τόσο τον αρχικό ιό  όπως τα εμβόλια που ήδη τρύπησαν κοσμο και κοσμάκη με τα γνωστά Θανατηφόρα και παρενεργειών αποτελέσματα  αλλα  και τις υποπαραλλαγές της όμικρον BA.4 και BA.5.

Όπως και με τα εμβόλια για την γρίπη του Κορωνοιού  δεν θα χρειαστούν εκτεταμένες κλινικές μελέτες Φάσης ΙΙΙ για να εγκριθούν  τα νέα σκευάσματα.

Η Pfizer μετά την σύσταση του FDA, δήλωσε πως θα έχει ίσως την δυνατότητα να διανείμει σημαντική ποσότητα εμβολίου BA.4/BA.5 την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου, ενώ η
Moderna δίνει βάθος χρόνου μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου ή αρχές Νοεμβρίου πριν το τροποποιημένο εμβόλιο ετοιμαστεί.

Μεγάλη ΜΠΑΖΑ και πολλά Μπαγιόκο ετοιμάζονται ξανα ..Η Μάσα είναι και αυτή στο πρόγραμμα οπως και η ΜΕΙΩΣΗ πληθυσμού που θέλουν να πετύχουν..

Για να τρυπήσουν ξανά το κόσμο θα επιβάλλουν ξανά ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ με εκβιασμούς και απειλές απο τη γνωστή  ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ συμμορία..

Δείτε περισσότερα

Related Articles

2 Comments

 1. ΠΟΣΑ ΗΛΙΘΙΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΙΑ…

  Κωνσταντίνος Πουλάς, Αναπλ. Καθηγητής
  Βιοχημείας στο Πανεπιστήμιο Πατρών:
  Μας είπαν ότι τα σκευάσματα προκαλούν μυοκαρδίτιδες και περικαρδίτιδες, αλλά το ίδιο κάνει και ο ιός.
  Άρα πρέπει να εμβολιαστούν όλοι για να γλιτώσουν από τις συνέπειες της νόσου.

  Ελάτε όμως που πρόσφατη μεγάλη μελέτη αποδεικνύει ότι ο ιός δεν προκαλεί μυοκαρδίτιδες και περικαρδίτιδες!

  ΜΕΛΕΤΗ
  Full description

  https://sinomosiologos.blogspot.com/2022/07/blog-post_52.html

 2. ΒΟΜΒΑ DR. DAVID MARTIN – ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ

  https://rumble.com/v1bjq5p–dr.-david-martin-.html

  Ισχυρίζεται ότι ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό παραβίασε διεθνείς συνθήκες βιολογικών όπλων, συμμετείχε σε εκβιασμό, συμπαιγνία, ομοσπονδιακό περιορισμό εμπορικών παραβιάσεων, κατανομή της αγοράς, παραβιάσεις αντιμονοπωλιακής νομοθεσίας – αν όχι και απερίσκεπτη εκ προθέσεως – μαζική ανθρωποκτονία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button