Φοβάμαι για τη ζωή μου μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις για τα σκευάσματα .. Πως μπόρεσε η κυβέρνηση να μας εξαπατήσει με τα δηλητήρια

Συγκλονιστική μαρτυρία!

E-mail μας έστειλε μία κυρία από την Ζάκυνθο η οποία αναφέρει ότι φοβάται για την ίδια της τη ζωή μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις του ΕΟΦ.

Όπως λέει η ίδια είχαμε δίκιο σε όλα αυτά που λέγαμε και η κυβέρνηση την εξαπάτησε.

“Καλησπέρα σας σας έστειλα αυτό το mail για να σας πω ότι διάβαζα τη σελίδα σας εδώ και αρκετό διάστημα και θεωρούσα παράλογα και τραβηγμένα αυτά που λέγατε για τα εμβόλια.

Μετά τις σημερινές αποκαλύψεις του ΕΟΦ ότι έχουν πεθάνει άτομα από τα σκευάσματα φοβάμαι για την ίδια μου τη ζωή. Είμαι 35 χρονών και πίστεψα στα λόγια αυτών των απατεώνων της κυβέρνησης ότι θα είμαι προστατευμένη και ότι δεν βλάπτουν πουθενά τα συγκεκριμένα εμβόλια. Τελικά αποδείχτηκε ότι δεν προστατεύουν καθόλου και εγκυμονούν τεράστιους κινδύνους για την υγεία μας. Πώς μπορώ να γνωρίζω ότι όταν κοιμάμαι θα ξυπνήσω το επόμενο πρωί μετά από όλα αυτά που βγήκαν στη δημοσιότητα. Είχα διαβάσει στις αναρτήσεις σας ότι πολλοί άνθρωποι έχουν πεθάνει στον ύπνο τους θα μου γίνει πλέον εφιάλτης. Πώς μπόρεσαν και έκαναν κάτι τέτοιο οι δολοφόνοι πως μας ανάγκασαν να βάλουμε αυτά τα πράγματα στον οργανισμό μας. Το έκανα για την εργασία μου και για αυτό προχώρησα. Κάτι μέσα μου έλεγε ότι δεν είναι σωστό αλλά τελικά υπέκυψα. Έκανα λάθος η ζωή μου καταστράφηκε.

Ήθελα να σας τα πω και να σας πω μπράβο προσπαθούσατε να ξυπνήσετε τον κόσμο αλλά δυστυχώς εγώ κοιμόμουνα όρθια”.

karditsastakra.com

Δείτε την ανακοίνωση του ΕΟΦ

ΕΟΦ: Τα πειραματικά εμβόλια Covid-19 σκότωσαν τουλάχιστον 63 Έλληνες μέχρι το 2022.Επίσημη Ομολογία!!!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button