Εξωκοινοβουλευτική Εξεταστική Επιτροπή Για Τον Κορωνοϊό από Γερμανούς.(video)

Στην Ελλάδα διέγραψαν τον Βόβολη (Ιατρ.Συλ. Αθηνών)και χλεύασαν τον Ιωαννίδη..

Στη Γερμανία ιδρύθηκε Εξωκοινοβουλευτική Εξεταστική Επιτροπή για τον Κορωνοϊό  για να εξετάσουν την πραγματική κατάσταση και αν τα σχετικά μέτρα ειναι Συνωμοσία κατά των πολιτών. Μάλιστα όπως αναφέρει στην αρχή του Video Αφου δεν την κάνει η Βουλή της Γερμανίας καλούμαστε εμεις να κάνουν αυτη την Εξεταστική επιτροπή. Το video είναι υποτιτλισμένο απόσπασμα στα ελληνικά  από την παρουσίαση της αναγγελίας της ίδρυσης της εξεταστικής επιτροπής.

Στην Ελλάδα ο Ιατρικός Συλλογος Αθηνών έπεσε να διαγράψει τον Βόβολη και η Πληρωμένη Τηλεόραση να χλευάσει κάθε αντίθετη άποψη και βέβαια να μην δώσει βήμα σε οποιον δεν συμφωνεί με τα μέτρα που εκτελεί η Κυβέρνηση.Μετρα που λαμβάνει αποδεχόμενη τα Παρανοϊκά Ψυχοπαθή άτομα της Ελιτ και των οπαδών ελέγχου της ανθρωπότητας αλλα και μείωσης του πληθυσμού.

Η εξωκοινοβουλευτική επιτροπή θα διευρευνήσει αν τα μέτρα έχουν νόημα, αν ο ιός είναι πράγματι τόσο φονικός και αν τα μέτρα που εφαρμόστηκαν και οδήγησαν την οικονομία στη καταστροφή ηταν σχέδιο κατα των πολιτων..Στην κεντρική σελίδα της οργάνωσης των πολιτών https://acu2020.org/ βρίσκει κανείς τις ακροάσεις των Ειδικών Δημόσια προσβάσιμες.

Μια πρωτοβουλία στην Χώρα μας έχει προαναγγελθεί για τις  19 και 20 Σεπτεμβρίου από τους 4 Ιατρικούς συλλόγους της Χώρας Αθήνας Πειραιά Χανίων και Πύργου ως οργανωτική επιτροπή  λες και δεν υπάρχει επείγον χαραχτήρας. Εδω παίζουν με τις ζωές μας και οι Ιατρικοί Σύλλογοι κινούνται σε ρυθμό χελώνας.Απο την κατάσταση των ομιλητών βλέπουμε πολλούς συστημικούς Γιατρούς…Για να δούμε εαν στην Ελλάδα πόσοι  εχουν ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ!!!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close