Ετοιμάζουν νεα απαγόρευση..Την ιδια ωρα με τις κότες μέσα ..Απο τις 17.00!!!

Οσο βλέπουν τον Έλληνα να μην αντιδρά τοσο περισσότερο θα αυξάνουν τα μέτρα δηθεν για την προστασία μας…Η Χούντα Μητσοτάκη μετα την απαγόρευση απο τις 21.00 το βράδυ εως τις 05.00 τα ξημερώματα με πρόφαση τα αυξημένα Τεστ που σκόπιμα δεν δίνει ποσοστά αλλα τα χρησιμοποιεί αυξάνοντας τα Τεστ οπότε θέλει να πάρει μέτρα. Ετοιμάζουν νε  ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ απο τις 17.00 το απόγευμα..

Την ιδια ωρα που πηγαίνουν και οι κότες στο κοτέτσι…Για ζωα μας εχoυν έτσι μας αντιμετωπίζουν..Ετσι πιστεύουν οτι με τρόμο και αυταρχισμό θα μας επιβληθούν με  τα εμβόλια…Οι χουντικές συνθήκες διαβίωσης ετοιμάζονται..Και με τον διχασμό και τον τρόμο εχουν και συμπαραστάτες τα πρόβατα..

Την ιδια ωρα ήρθαν σε συμφωνία με τα Ανθελληνικά hoaxes οι Παγκόσμιοι σιωνιστές με τον Π.Ο.Υ οσες αναρτήσεις στο Φατσοβασίλειο δεν τους αρέσουν και είναι εναντίον της καθε Κυβέρνησης στο πρόγραμμα εξόντωσης μας με τον covid να κατεβάζουν προφίλ και να κλείνουν λογαριασμούς. Γι αυτο σημειώστε τις Πατριωτικές Σελίδες και site να διαβάζεται την αλήθεια που θέλουν να κρύψουν τα ΕΡΠΕΤΑ…

Απο εδω και πέρα θα δυναμώσουν τα περιοριστικά μέτρα ασφυκτικά.. Δρουν τόσο Φασιστικά και αποθρασύνονται. Θα τα δώσουν ολα για την Νέα τάξη και θα μεταχειριστούν ως σκουπίδια.. Θα κτυπήσουν την υγεία μας την Ψυχολογία μας και τα επαγγέλματα μας για να πέσει πολύ πείνα…

Η αντίσταση των Ελλήνων αν βγει μπορεί να δώσει ενα τέλος..Δεν είναι ολοι Ραγιάδες υπάρχουν και Έλληνες που βράζει το αίμα τους απο τη κτηνώδη συμπεριφορά των Παρανοικών μαριονεττών που ονομάζονται Κυβέρνηση και εκτελουν Μαζικό πρόγραμμα εξόντωσης μνας.

 Οι Ελληνες Γιατροί δεν μιλάνε .Οι Δικηγορικοί Συλλογείς το ιδιο.Η Δικαιοσύνη ακόμη δεν εξέδωσε ανακοίνωση για την Αντισυνταγματικότητα των μέτρων. Μονο για το Πολυτεχνείο την ενοιξε..Γι αυτούς που σήμερα απαρτίζουν τη Νεα Χούντα. Οι Δημοσιογράφοι του συστήματος βουλιάζουν τον Έλληνα και τον Τρομοκρατούν..Τα πολιτικά καθάρματα σφίγγουν την θηλια στον Έλληνα και τα Σώματα Ασφαλείας υπακούν .Οι Δικαστές φορούν την μάσκα τους…Λιγες οι εξαιρέσεις.

Και όμως κάτω απο αυτές τις συνθήκες υπάρχουν και Έλληνες που δεν θα υποταχθούν. Διώξτε το φόβο και οπλιστείτε με δύναμη …Ενωμένος ο Έλληνας  μόνο μπορεί ο Έλληνας να αντισταθεί. Εχουν ξεχάσει κατι ακόμα οτι ο “ΠΑΙΚΤΗΣ” δεν μπήκε αλλαγή…Όταν μπει έχουν ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ!!

Ποπολάρος

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button