Εκπαίδευση Φιλοτουρκικών & Ανθελληνικών Δυνάμεων σε βάρος της Χώρας.

Μέσα σε αυτο το μήνα που διανύουμε (Οκτώβριος) οι Αξιωματικοί των Ειδικών Ενόπλων Δυνάμεων Πρόδωσαν δυο φορές τον ορκο τους εκπαιδεύοντας Φιλο- Τουρκικές Δυνάμεις.

Η Προδοτική κυβέρνηση έδωσε εντολή να εκπαιδεύσουν τις Φιλο Τουρκικές Ειδικές Δυνάμεις της Ουκρανίας και των Σκοπίων. Ο Μητσοτάκης και Δένδιας εκτελουν εντολές  κατά της Χώρας..Οι δυο τους και οι Στρατιωτικοί Προϊστάμενοι επιτελείς ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ με επικεφαλής τον ΦΛΩΡΟ το προδοτικό ρεζίλι των Ενόπλων Δυνάμεων που προστατεύει το έδαφος του Κολωνακίου και της Βουλής των 300 έδωσαν Διαταγές εκπαιδεύσεως στις Ελληνικές Ειδικές Δυνάμεις να εκπαιδεύσουν τις Φιλο Τουρκικές Δυνάμεις της Ουκρανίας και της Ψευτο-Μακεδονίας.

1. Τις Ειδικές Δυνάμεις της Φιλο-Τουρκικής Ουκρανίας ενω γνωρίζουν οτι η Ουκρανία κατασκευάζει για την Τουρκία συστήματα ενεργούς θωράκισης για τα Τουρκικά Αρματα μάχης , κινητήρες Πυραύλων μεγάλους βεληνεκούς και αλλα Επιθετικά υλικά πολέμου εναντίον της Ελλάδας.

2.Τις Ειδικές δυνάμεις των Σκοπίων οι οποίες παρουσιάζονται ως Δυνάμεις της ΨΕΥΔΩΝΥΜΗΣ  “Βόρειας Μακεδονίας” ενω  γνωρίζουν ολοι τους οτι τα Σκόπια παραβίασαν την Συμφωνία των Πρεσπών δηλώνοντας πλέον ως Ονομα σκέτο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ .Αυτο σημαίνει οτι αποδεχθήκαν την Διεκδίκηση Κυριαρχικών Δικαιωμάτων των Σκοπίων επι της Μακεδονίας μας !!! Επίσης η “Κυβέρνηση” και οι Προϊστάμενοι επιτελείς γνωρίζουν οτι η Τουρκία εχει υπογράψει Διμερές αμυντικό σύμφωνο με τα Σκόπια σύμφωνα με το οποίο σε περίπτωση Πολέμου Ελλάδας Τουρκίας ο Σκοπιανός Στρατός θα πολεμήσει εναντίον της Ελλάδας και υπερ της Τουρκίας!!

Ολα αυτά τα γνωρίζουν οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ Πολιτικοί της Χώρας …..και οι Αξιωματικοί των Ειδικών Ενόπλων Δυνάμεων της Χώρας και αντι να αρνηθουν την εκπαίδευση των Ουκρανών και Σκοπιανών  προχώρησαν στην εκπαίδευση ΦιλοΤουρκικών ΕΧΘΡΙΚΩΝ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ Δυνάμεων εναντίον της Ελλάδας με την αισχρή Προδοτική δικαιολογία οτι υπακούν σε Διαταγές Πολιτικών και Στρατιωτικών τους Προϊσταμένων..οντες ΑΝΙΚΑΝΟΙ να  σεβαστούν τον ΟΡΚΟ τους και εντελώς Ανίκανοι να αρνηθούν εκτέλεση Προδοτικών Διαταγών και να δηλώσουν ΑΝΥΠΑΚΟΗ κατα Πατριωτικό Ορκο και Συνείδηση.

Οσο εκτελείτε Προδοτικές εντολές Μητσοτάκη – Δένδια που μοιράζουν το Ιόνιο και το Αιγαίο και τον Ορυκτό μας πλούτο και δεν αποτρέπεται αυτούς και τους επιτελείς σας και ρεζιλεύετε ως Αξιωματικοί τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις εμεις θα σας αποκαλύπτουμε..

Το Καθήκον σας είναι να τους ανατρέψετε οταν Προδίδουν τη Χώρα και οχι να υπακούτε σε Προδοτικές Διαταγές… Έστω και την τελευταία στιγμή τιμήστε τον Ορκο σας…Οσοι δεν τον τιμούν είναι γνωστά τα ονόματα σας και γνωρίζετε ποια θα ειναι η συνέχεια σας…

Για τα ανωτέρω εχει σταλεί και ΣΗΜΑ προς τους αξιωματικούς των Ελληνικών Δυνάμεων απο την  ομάδα Ελληνικής αποκατάστασης η οποία παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button