ΕΚΚΛΗΣΗ ..Προς ολα τα Σώματα Ασφαλείας.

Κάνω έκκληση πρός όλα τα σώματα ασφαλείας αστυνομίας και στρατού να σταθούν στο πλευρό μας και να αναλάβουν το καθήκον τους..

έχετε ορκιστεί να μας υπερασπίζεστε και μια ζωή σας έχουμε απέναντι…σταματήστε να είστε στο πλευρό δολοφόνων…παιδεραστών που έχουν αναγκάσει συνανθρώπους μας να αφήνουν αυτοκτονικά γράμματα επειδή δεν έχουν να ταΐσουν τα παιδιά τους…σταματήστε να είστε συνένοχοι σε αυτό το απάνθρωπο έγκλημα..

Αυτή την στιγμή που μιλάμε κάποιος είναι ήδη στον δρόμο νηστικός παγωμένος και απελπισμένος…Σταματήστε να κυνηγάτε αθώους.

Αυτό αφορά και εσάς,αφορά όλους εσάς τα παιδιά σας και τα εγγόνια σας..αφορα τις γυναίκες τις μάνες και τις αδελφές σας..

Δέν επιθυμούμε να χυθεί αίμα..Αυτή η γή έχει ποτιστεί με πολυ αίμα απο ανθρώπους που έδωσαν την ζωή τους για κάποια ιδανικά εδώ και σε ολόκληρο τον κόσμο θυσιάστηκαν ψυχές για το κοινό καλό..αλλά δεν ελευθερωθήκαμε ποτέ.

Δεν θέλουμε αίμα..αίμα θέλουν οι εντολοδόχοι σας..Θέλουμε μια γή που θα αντανακλά ελευθερία δικαιοσύνη ευημερία και αγάπη..έτσι όπως αξίζει σε κάθε ανθρώπινη ύπαρξη επάνω σε αυτόν τον ταλαιπωρημένο πλανήτη..

Δεν θέλουμε να κλάψουμε πάνω απο τα πτώματα όσων αγαπάμε..

Ψάξτε γιατί παίρνετε αυτές τις εντολές που έχουν άμεσο αντίκτυπο και στις οικογένειές σας..Κάνω έκκληση στις ψυχές σας..

Δέν θέλουμε να συνεχίσουμε να ζούμε ρομποτικά δεν θέλουμε να συνεχίσουμε να ζούμε κυνηγημένοι..Επειδή κάποιοι αποφάσισαν πώς θέλουν να φέρουνε την κόλαση επι γής στον βωμό ενός παγκόσμιου σχεδίου..

ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΩ..ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΩ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ..ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΜΟΣ..

Σταματήστε να υπακούτε σε εντολές που έχουν σκοπό να μας αποτελειώσουν όλους..πρώτα σε εσάς θα δώσουνε την ντόπα…

Δεν θέλουν το καλό μας δεν θέλουν ούτε το καλό σας..

Θα φύγουμε όλοι μας μια μέρα απο αυτόν τον τόπο όλα τα αξιώματα σας θα μείνουνε εδώ στην ύλη…

Κάντε πίσω κάντε την υπέρβαση…αν όχι για εμάς για τους δικούς σας…κάντε την αρχή και θα ακολουθήσουν και άλλοι..Θέλουμε να έχουμε επιλογή στην ζωή μην μας αναγκάσετε να επιλέξουμε τον θάνατο..

Κάντε πίσω..κάντε το για την ψυχή σας..

Πιστεύω στην ποίηση, στον έρωτα, στο θάνατο,γι’ αυτό ακριβώς πιστεύω στην αθανασία.

Γράφω ένα στίχο,γράφω τον κόσμο «υπάρχω» υπάρχει ο κόσμος.

Από την άκρη του μικρού δαχτύλου μου ρέει ένα ποτάμι.

Ο ουρανός είναι εφτά φορές γαλάζιος. Τούτη η καθαρότητα είναι και πάλι η πρώτη αλήθεια, η τελευταία μου θέληση.

Γ.ΡΙΤΣΟΣ

Κατοχικά Νεα

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button