Eιστε γελασμένοι αν περιμένετε επιστροφή στη Κανονικότητα..

Το σχέδιο ελέγχου του πληθυσμού με τον κατασκευασμένο ιό υπάρχει από το 1992 angenta 21 & ID 2020.Eπικαιροποιήθηκε τον Oκτώβριο του 2019 στη συνάντηση των Νεοταξιτών στη Νέα Υόρκη όπου έγινε και προσομοίωση του Κορωνοιού..Παρούσες οι μεγαλύτερες Φαρμακευτικές βιομηχανίες κ.α Oλα αυτά τα αποδεικτικά υπάρχουν ευτυχώς στο διαδίκτυο ακόμα αλλά και σε βιβλία που εκδόθηκαν από το 2008 και μετά.

Το βρώμικο σχέδιο ξεκίνησε με το ρίξιμο του ιού και το βάφτισμα ως Πανδημία χωρίς να έχει τα ποσοστά αυτής. Αυτό που ζούσαμε μέχρι το το λοκαουτ θα πρέπει να το ξεχάσουμε..Η Κανονικότητα σύμφωνα με τα σχέδια τους δεν θα επανέλθει ποτέ!!!

Είστε γελασμένοι αν πιστεύεται κάτι τέτοιο…Αν είχαν σκοπό να επιστρέψουμε στην Κανονικότητα  δεν θα ακινητοποιούσαν την Οικονομία ,τα επαγγέλματα το τουρισμό τις αεροπορικες εταιρείες κλπ.Τα εκατοντάδες σποτάκια που παίζουν τα στρατευμένα και πληρωμένα Μέσα εξαπάτησης που δήθεν εύχονται ότι σύντομα θα γίνουν όλα όπως πριν  και μείνετε σπίτι μέχρι να τα καταφέρει η Κυβέρνηση είναι για ΥΠΝΩΣΗ ως ορεκτικό και κυρίως πιάτο το ΦΟΒΟ και ΤΡΟΜΟ.

Το σχέδιο έχει τη “μόνιμη” διασπορά του Τρόμου και του φόβου την αποξένωση από φίλους οικογένεια και γενικά τις συναθροίσεις και άνοιγμα κάποιων επιχειρήσεων όχι όλων των επαγγελμάτων..Και από αυτά όσα θα τα αφήσουν ανοικτά  η λειτουργία τους θα γίνεται με τη μορφή που μας επέβαλαν σήμερα  με πρόσχημα το “όπλο” τους.Τον  Κορωνοιό.

Δηλαδή με αποστάσεις δυο μέτρα ο κάθε άνθρωπος..Το ίδιο και στις επιχειρήσεις που θα ανοίξουν..Π.Χ μια καφετέρια θα έχει απόσταση στα τραπέζια δυο μέτρα και μέχρι δυο άτομα σε αυτά..Η εικόνα αυτή θα υπάρχει σε όλες τις επιχειρήσεις πράγμα που σημαίνει ότι όλοι θα έχουν μειωμένο πελατολόγιο άρα δεν θα βγαίνει οικονομικά σχεδόν καμία επιχείρηση..Το πρωτοκολλο τους θα περιορίζει την είσοδο ατόμων και γενικά θα είναι στο μισό η και πιο κάτω για κάθε δραστηριότητα..

Αυτό θα γίνει επί μήνες μέχρι να μας παρουσιάσουν το εμβόλιο Αργός Δολοφόνος. Είναι αυτό  που θα ελέγχουν τη διάρκεια της ζωής μας και την τεκνοποίηση…Οι Νεοταξίτες είναι οπαδοί της μείωσης του πληθυσμού και με αυτό το εμβόλιο-τσιπ που ήδη ψηφίσαν όλες οι Κυβερνήσεις και η δική μας να είναι υποχρεωτικό με φυλάκιση έως 10 χρόνια και απενεργοποίηση ΑΦΜ ώστε να μην μπορείς να κάνεις καμιά συναλλαγή. Υπόψιν ότι δεν θα υπάρχουν μετρητά…

Αυτός είναι ο κόσμος που μας ετοίμασαν με την ασθένεια αυτή η όποια άλλη θα ρίχνουν στο εξής…Αυτό εφαρμόζει και η Κυβέρνηση μας και η σιωπηρή Αντιπολίτευση..

Συνεπώς μην νομίζεται ότι θα επιστρέψει η κανονικότητα με τους Νεοταξίτες…Η ΣΚΛΑΒΟΠΟΙΗΣΗ προχωρά με αμείωτους ρυθμούς.Δυο λύσεις υπάρχουν για την απελευθέρωση μας…. η Ξυπνάει ο κόσμος και βγαίνει από την προφυλάκιση του πριν το οριστικό Τσιπάρισμα  η την  λύση θα δώσει μόνο ο  Δημιουργός μας….Οι εξελίξεις στο επόμενο στάδιο θα είναι βιβλικές και Ραγδαίες…

Καλή Ανάσταση και Απελευθέρωση..

amazonios.net

ΣXETIKA ΘΕΜΑΤΑ

Φον ντερ Λάιεν:Μαζικός εμβολιασμός ….Ενα ένα τα Νεοταξίτια το πιπιλάνε το παραμύθι

 

Valérie Bugault: θα επιβάλουν υποχρεωτικό εμβολιασμό με τσιπ RFID. Αν δεν το πάρεις δεν θα’χεις πρόσβαση στ’αναγκαία.

 

Σε ποιο κόσμο θέλεις να ζήσεις? Εσύ αποφασίζεις…

Ετοιμο το εμβόλιο αργός δολοφόνος…Η κυβέρνηση θα μας εξαναγκάσει στον εμβολιασμό.

Ο Bill Gates θέλει ασυλία για το θάνατο μας από το εμβόλιο!!! (video)

Μπιλ Γκειτς …Η ομολογία του για το εμβόλιο και τη μείωση πληθυσμού (2 video)

Κυβέρνηση και Ν.Τ.Π μας πάνε σε υποχρεωτικό εμβολιασμό.10 χρόνια Φυλάκιση η ποινή

Ίδρυμα Ροκφέλερ το 2010: «’Ενας ιός θα διαλύσει την παγκόσμια οικονομία & θα δώσει απόλυτη εξουσία στις κυβερνήσεις»

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close