Εφυγε ΞΑΦΝΙΚΑ στον υπνο της μια ακόμη Δημοσιογράφος..Η 52χρονη απο το Βόλο Ντίνα Παπά
H συνήθης ανακοίνωση..ΑΝΑΚΟΠΗ ΞΑΦΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..Εφυγε και η 52χρονη Δημοσιογράφος του Βόλου Ντίνα Παπά την ωρα που κοιμόταν!! Ολες αυτές οι Ξαφνικίτιδες για το σύστημα Φυσιολογικές!!Καμία ειδική ερευνα καμία αντίδραση!!
«Η εκλιπούσα εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο σπίτι της, από μέλη της οικογένειάς της, νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αιφνίδιο θάνατο την ώρα που κοιμόταν, ενώ τίποτα νωρίτερα δεν είχε δείξει ότι αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα. Μάλιστα, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με δικούς της ανθρώπους κατά τις μεσημεριανές ώρες, χωρίς να εκφράσει κάποια ενόχληση ή δυσφορία.»
Μολις προχθές σε ανάρτηση του ο Καρδιολόγος Κ.Αρβανίτης εγραψε: Το χειρότερο όλων είναι ότι: ΚΑΝΕΝΑΣ από τους πρώην λαλίστατους συναδέλφους, που τα χρόνια της υγειονομικής εκτροπής έβγαιναν κάθε μέρα στα κανάλια, για να “καθοδηγήσουν” τον Ελληνικό λαό, για το καλό του φυσικά, ΚΑΝΕΝΑΣ τους δεν έχει νιώσει την ηθική υποχρέωση να βγει να ψελλίσει έστω δυο-τρεις λέξεις, για αυτό το μείζον πρόβλημα.