Δρ. Mike Yeadon: “Δεν το είχα ψάξει αρκετά” – “Ντρέπομαι που ήμουν υπέρ του εμβολίου.. Τώρα δεν εμπιστεύομαι κανένα προϊόν από αυτόν τον κλάδο…”

Σίγουρα, όταν ήμουν στη [φαρμακευτική] βιομηχανία, ήμουν υπέρ του εμβολίου. Θα έλεγα ότι τώρα απέχω στην καλύτερη περίπτωση. Και ντρέπομαι που ήμουν υπέρ του εμβολίου γιατί δεν το είχα ψάξει αρκετά”, εξομολογήθηκε ο Yeadon.

“Εργάστηκα στον τομέα των μικρών μορίων, των φαρμακευτικών προϊόντων”, συνέχισε. “Δεν ήμουν ποτέ στον τομέα των βιολογικών, όπου έγιναν τα θεραπευτικά που είναι τα εμβόλια. Δεν κοίταξα ποτέ τα δεδομένα. Ποτέ δεν το σκέφτηκα πολύ. Απλώς αποδέχτηκα ό,τι μου έμαθαν στο σχολείο και στο πανεπιστήμιο. Και μόλις αρχίσεις να ψάχνεις, συνειδητοποιείς ότι είναι εξαιρετικά αμφίβολο αυτό που συμβαίνει εδώ και δεκαετίες”.

Η ιστορία του Yeadon, είμαι σίγουρος, είναι μια τυπική ιστορία πνευματικής αμέλειας, όπου το 99% των ατόμων πιστεύουν αυτό που τους λένε. Δεν κάνουν τη δική τους έρευνα. Αντίθετα, εμπιστεύονται το έργο που τους έχει ανατεθεί, χωρίς να ρίξουν μια μεταφορική ματιά στο μικροσκόπιο για να ανακαλύψουν πράγματα μόνοι τους.

Αλλά επειδή η καταστροφή της COVID άνοιξε τα μάτια πολλών, όλα τα εμβόλια είναι πλέον υπό αμφισβήτηση. Η εμπιστοσύνη τους είναι στο χαμηλότερο σημείο όλων των εποχών — και βιβλία όπως το “Turtles All the Way Down” κάνουν πάταγο. Ίσως ο Robert F. Kennedy, Jr και η Children’s Health Defense να μην είναι τρελοί τελικά.

Αλλά επειδή ο Μάικ λέει ότι έχει κάνει πλέον αρκετό ψάξιμο για το θέμα, λέει, “Ούτε θα τους καταδικάσω απερίφραστα”.

Αυτό όμως που θα καταδικάσει απερίφραστα είναι οι ενέσεις Covid-19. Όχι μόνο λέει ότι είναι επικίνδυνες, αλλά και περιττές επειδή “οι ίδιοι οι άνθρωποι που είναι ευάλωτοι, δεν μπορούν να επωφεληθούν από αυτή τη θεραπεία”.

“Οι άνθρωποι που θα έπρεπε να ωφεληθούν είναι αυτοί που πεθαίνουν χωρίς θεραπεία – τείνουν να είναι οι ηλικιωμένοι και αδύναμοι. Αυτοί οι άνθρωποι, για λόγους γήρανσης του ανοσοποιητικού τους συστήματος, δεν ωφελούνται από αυτές τις ενέσεις”, δήλωσε ο Yeadon.

Αυτό συμβαίνει λόγω ενός φυσικού φαινομένου που είναι γνωστό ως ανοσολογισμός, η σταδιακή επιδείνωση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Εν ολίγοις, τα εμβόλια είναι παρόμοια με ένα σετ εκπαίδευσης που επιτρέπει στο ανοσοποιητικό σύστημα να μάθει πώς να αναπτύσσει μια αποτελεσματική απόκριση στο εισαγόμενο παθογόνο. Επειδή, όμως, το ανοσοποιητικό τους σύστημα είναι ήδη εξασθενημένο και αδύναμο, είναι σαν να προσπαθούμε να διδάξουμε σε έναν ηλικιωμένο σκύλο νέα κόλπα.

“Λοιπόν, το όλο θέμα ήταν απάτη!” αναφώνησε ο Yeadon.

Αυτό που έπρεπε να κάνουν, λέει, είναι αυτό που υποστήριζαν οι γιατροί Peter McCullough, Pierre Kory και άλλοι – η έγκαιρη θεραπεία.

Ο Δρ. Yeadon στη συνέχεια τελειώνει με αυτή τη δήλωση:

“Απορρίψτε, λοιπόν, τα ψηφιακά εμβόλια και, στην πραγματικότητα, όλα τα εμβόλια. Τώρα δεν εμπιστεύομαι κανένα προϊόν (από αυτόν τον κλάδο) που έχει εγκριθεί πρόσφατα. Και αυτό γιατί, φοβάμαι, ότι οι ρυθμιστικές αρχές των φαρμάκων παντού είναι διεφθαρμένες και δεν κάνουν πλέον τη δουλειά τους”.

lumi-news.gr

Δείτε περισσότερα

Related Articles

4 Comments

 1. ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΕΑ: Ο κύριος ενδιαφερόμενος στις ενέσεις mRNA είναι ο Μπιλ Γκέιτς. Δύο αξιόπιστοι γιατροί δηλώνουν ότι αυτό το παγκόσμιο πρόγραμμα μαζικής ένεσης mRNA δεν αφορούσε ποτέ την υγεία, αλλά τις μαζικές δολοφονίες και τη γενοκτονία. Τώρα έχουμε τα δεδομένα και τους θανάτους για να αποδείξουμε ότι αυτά που λένε είναι αλήθεια.

  https://twitter.com/SpartaJustice/status/1596424911207235584?cxt=HHwWgIC88fP_0acsAAAA

 2. Ο παραπανω κύριος είναι πολύ Πονηρός.Δεν ξέρω, τώρα κατάλαβα κ.τ.λ.Ειναι σαν να λέει ένας Μαθηματικός ,δεν ήξερα ότι υπάρχει προπαίδεια ,δεν γνωρίζω για την ύπαρξη των αριθμων κ.τ.λ. Το έχουμε ξαναπεί ,ότι το ελαττωματικον dna χωρίζεται σε δύο κατηγορίες. Τα λαμόγια και τους χρήσιμους ηλίθιους που χρησιμοποιούνται από τους πρώτους ,για την επίτευξη του σκοπού τους.Τωρα άρχισε να λέει την αλήθεια,όταν τον ζορισαν να βάλει το δηλητήριο εις τον οργανισμό του.Οταν έκανε το ίδιο σε αθώα ,μικρά, μη ταξινομημένα παιδιά τότε όλα έβαιναν καλώς.Σαπιλα -πονηριά και τίποτα λιγότερο….

 3. Δρ Harvey Risch:
  Η δικαιολογία του CDC για την αγνόηση του ανησυχητικού σήματος ασφαλείας στα δεδομένα της VAERS είναι ότι δεν είναι δική τους ευθύνη να το αναλύσουν.

  “Κάθε εμβόλιο – κάθε ανεπιθύμητο συμβάν πάντα υποτιμήθηκε, υποτιμήθηκε, υποαναλύθηκε για να υποστηριχθεί το φαρμακευτικό προϊόν.”

  https://twitter.com/hugh_mankind/status/1596642480274931719?cxt=HHwWjoCw4Yv4tKgsAAAA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button