Δονητική Μετάδοση και Διαμόρφωση Συχνότητας

Η δονητική μετάδοση είναι η ερμηνεία της μετάδοσης ως αποτέλεσμα του συντονισμού της αρμονικής συχνότητας. Η Ψυχοακουστική, καθώς και η Φυσική, εξηγούν πώς δύο αντικείμενα, με τα αντίστοιχα δυναμικά δονητικού πεδίου, θα δημιουργήσουν μια συμπαθητική δονητική απόκριση όταν τοποθετηθούν κοντά το ένα στο άλλο. Κατά μία έννοια, τα αντίστοιχα ηλεκτρομαγνητικά τους πεδία επικαλύπτονται μεταξύ τους για να δημιουργήσουν αρμονικό συντονισμό. Όταν ένα πεδίο συντονίζεται με ένα άλλο πεδίο, έχουμε ένα εξαιρετικό μοντέλο για τη μετάδοση.

Αυτό παρατηρείται καλύτερα όταν δύο πιρούνια συντονισμού τοποθετούνται κοντά το ένα στο άλλο, αλλά δεν αγγίζουν το ένα το άλλο, και μόνο το ένα πιρούνι χτυπιέται. Το άλλο πιρούνι θα ανταποκριθεί σε μια συχνότητα συντονισμού με το χτυπημένο πιρούνι, με αποτέλεσμα συμπαθητικές δονήσεις. Αυτό παρατηρείται επίσης όταν χτυπάτε μια χορδή μιας κιθάρας και οι άλλες χορδές δονούνται συμπαθητικά μαζί της.

Όταν ένα ανθρώπινο σώμα με ιδιαίτερα όξινο ph εκτίθεται σε ένα άλλο σώμα που βρίσκεται σε διαδικασία αποτοξίνωσης, όπως η γρίπη, το πρώτο θα δονηθεί επίσης συμπαθητικά με το δεύτερο και θα ξεκινήσει μια διαδικασία αποτοξίνωσης, λόγω εγγύτητας. Η γρίπη χαρακτηρίζεται από την απελευθέρωση εξωσωματικών υγρών στο σώμα προκειμένου να καθαριστούν οι τοξίνες. Ο δονητικός συντονισμός κάποιου που υφίσταται αυτή τη διαδικασία συντονίζεται σε μια συγκεκριμένη συχνότητα. Τα ανθρώπινα όντα, έχοντας από τη φύση τους συμπάθεια προς τους άλλους ανθρώπους, αν όχι απλώς για λόγους ομαδικής επιβίωσης, θα αρχίσουν να “συντονίζονται” με τη συχνότητα αποτοξίνωσης ενός άλλου και θα ξεκινήσουν μια παρόμοια διαδικασία αποτοξίνωσης.

Αυτό εξηγεί επίσης τη μετάδοση της γρίπης των πτηνών, δεδομένου ότι τα πτηνά είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα στη συχνότητα. Επίσης, εξηγεί γιατί εμείς, τα αισθανόμενα όντα, είμαστε ικανοί να απορροφούμε “καλές δονήσεις” και “κακές δονήσεις”. Όταν η ατμόσφαιρα σε ένα δωμάτιο είναι γεμάτη με το πνεύμα του θυμού, όσοι βρίσκονται σε αυτό θα απορροφήσουν επίσης τον θυμό. Δεν πρόκειται απλώς για κάποια ιδέα της Νέας Εποχής. Είναι θεμελιωμένη στα συστήματα ηλεκτρομαγνητικού πεδίου και στους μηχανισμούς επιβίωσης των ομάδων.

Διεξήχθη ένα πείραμα για την επιβεβαίωση αυτού του φαινομένου, το οποίο είναι επαναλήψιμο από σχεδόν όλους τους επιστήμονες της υγείας:

Υπήρχαν αυτές οι 2 φιάλες κυλίνδρων γεμάτες με καθαρό διάλυμα (αποσταγμένο νερό) οι οποίες τοποθετούνται σε απόσταση η μία από την άλλη. Η άλλη κυλινδρική φιάλη ήταν γεμάτη με ένα συγκεκριμένο κύτταρο με DNA ενώ η άλλη ήταν γεμάτη μόνο με συστατικά ενός κυττάρου χωρίς DNA. Αυτό που έκανε ο πειραματιστής ήταν να χρησιμοποιήσει ακουστική διαμόρφωση συχνότητας ρυθμισμένη σε ένα συγκεκριμένο Hertz, και να την τοποθετήσει δίπλα στις δύο φιάλες κυλίνδρων, Ο ήχος ήταν συνεχώς ενεργοποιημένος για περίπου μία ώρα, και στόχευε απευθείας στην πρώτη φιάλη με DNA, μέσω των φιαλών χωρίς DNA. Παραδόξως, η άλλη φιάλη που ήταν γεμάτη μόνο με συστατικά ενός κυττάρου ανέπτυξε το ακριβές DNA του άλλου κυττάρου με DNA μέσα σε αυτό.

Αυτό το είδος πειράματος δίνει πίστη στην ιδέα ότι οι αμοιβαία συμπαθητικές συχνότητες είναι πολύ πειστικά ισχυρές ως προς τον ρόλο τους στην κυτταρική παραγωγή. Η διαμόρφωση της συμπαθητικής συχνότητας κατέχει το κλειδί για να εξηγήσει πολλά πράγματα σχετικά με την ασθένεια και τη θεραπεία.

Εάν ένας τραγουδιστής της όπερας μπορεί να σπάσει ένα ποτήρι χρησιμοποιώντας μόνο ήχο που ταιριάζει με τη συχνότητα συντονισμού του ποτηριού, τότε τα σώματά μας, έχοντας παρόμοιες ψυχοακουστικές ιδιότητες, επηρεάζονται επίσης από τη συχνότητα. Η διαμόρφωση της συχνότητας μπορεί να φτιάξει τη ζωή ή να την καταστρέψει. Είναι απλώς θέμα του μεγέθους του κύματος, (η ένταση της δόνησης σε ένα ακριβές επίπεδο συχνότητας), καθώς και του ύψους της συχνότητας και του ηχοχρώματος που έχει σημασία.

Όσο μακροσκελής κι αν είναι ο μαθηματικός σας υπολογισμός, αν ο τύπος σας είναι λανθασμένος, δεν θα φτάσετε ποτέ στην ακριβή απάντηση.

Το ίδιο ισχύει και για τον ισχυρισμό του ιού.

Αν η αρχική σας παραδοχή είναι λανθασμένη (δηλαδή ότι υπάρχει ιός), τότε όλες οι επακόλουθες παραδοχές που προκύπτουν από αυτή την αρχική παραδοχή πρέπει να απορριφθούν δικαίως ως λανθασμένες. Εφόσον ο ιός SARS-COV-2 δεν έχει ποτέ ταυτοποιηθεί σωστά ούτε απομονωθεί με νόμιμες επιστημονικές μεθόδους, όλοι οι ισχυρισμοί σχετικά με την ύπαρξη παραλλαγών που απορρέουν από αυτόν τον αρχικό λανθασμένο ισχυρισμό, πρέπει να είναι λανθασμένοι.

Εν ολίγοις, δεν υπάρχουν παραλλαγές με βάση τον ιό… απλώς ποικίλες εξωσωματικές εκφράσεις.

Οποιεσδήποτε υποτιθέμενες παραλλαγές είναι απλώς μια γενετική κυτταρική έκφραση ενός δηλητηριασμένου κυττάρου, με μικρές παραλλαγές στην αλληλουχία του RNA, δεδομένου ότι διαφορετικά τοξικά περιβάλλοντα θα προκαλούσαν διαφορετικές εξωσωματικές εκφράσεις στο διακυτταρικό επίπεδο μεταξύ των κυτταρικών μεμβρανών. Αυτό θα οδηγούσε, με τη σειρά του, στην απελευθέρωση κυτταρικών υπολειμμάτων (τοξινών) με ποικίλες γενετικές αλληλουχίες προκειμένου να ταιριάζουν και να αντιμετωπίζουν συγκεκριμένη συσσώρευση τοξινών στο σώμα, οι οποίες, στη συνέχεια, θα αποβάλλονταν από το σύστημα.

Επιπλέον, δεδομένου ότι είμαστε βιοηλεκτρικά όντα, επηρεαζόμαστε άμεσα από τις αλλαγές στο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του περιβάλλοντος. Το προσωπικό μας βιο-ηλεκτρομαγνητικό πεδίο συνδέεται με τη Γη και διατηρούμαστε σε ισορροπία με το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο της Γης μέσω του ίδιου προαναφερθέντος συμπαθητικού συντονισμού. Το κβαντικό άλμα του εξηλεκτρισμού της Γης μέσω της Τεχνολογίας 5G έχει δημιουργήσει τεράστιες στρεβλώσεις και σοβαρή ανισορροπία στις ηλεκτρομαγνητικές οδούς μεταξύ της Γης και της Ανθρωπότητας.

Καθώς εντείνεται η εξάπλωση του 5G, όλο και περισσότεροι, πύργοι 5G ανεγείρονται σε κάθε γωνιά του κόσμου, και στη συνέχεια, διαφορετικές εξωσωματικές αντιδράσεις χρησιμοποιούνται από το ανθρώπινο σώμα προκειμένου να προσαρμοστεί και να ρυθμιστεί στην υπερφορτισμένη παραμόρφωση του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου της Γης. Τα προκύπτοντα επίπεδα ηλεκτρομαγνητικής επαγόμενης τοξικότητας θα οδηγήσουν στην εμφάνιση ενός πολλαπλασιασμού κυτταρικών συντριμμιών, με μικρές διαφοροποιήσεις στις γενετικές αλληλουχίες, γεγονός που, εν μέρει, εξηγεί την επικρατούσα προπαγάνδα εμφάνισης “νέας παραλλαγής”.

Εάν προκύψουν νέες μεταλλάξεις στο ανθρώπινο γονιδίωμα, αυτές δεν θα προέρχονται από ιό. Αντίθετα, θα είναι σε μεγάλο βαθμό από ηλεκτρομαγνητική επαγόμενη τοξικότητα που πυροδοτεί ποικίλες εξωσωματικές αντιδράσεις, οι οποίες θα οδηγήσουν στην εμφάνιση ενός πολλαπλασιασμού κυτταρικών υπολειμμάτων και ακραίων συμπτωμάτων.

Περιμένετε λοιπόν περισσότερη προπαγάνδα μεταλλάξεων, περισσότερη προπαγάνδα παραλλαγών και περισσότερη επακόλουθη εξαπάτηση.

 ***********

Δικτυογραφία

Vibratory Contagion and Frequency Modulation: Adapted From Writing by Ryan Gutierrez

https://gregorylessinggarrett.substack.com/p/vibratory-contagion-and-frequency

Δείτε περισσότερα

Related Articles

2 Comments

  1. Καλά τα πάτε για αρχάριοι.Αυτα που περιγράφονται είναι το ” Να Λόλα ένα μήλο” της Κρονειος -Ασκληπειους Ιατρικής,με φυσικά πολλά λάθη.Τα διακροτηματα των συχνοτήτων ,για να λειτουργήσουν, υπάγονται μόνο κάτω από ορισμένες συνθήκες-προυποθεσεις.. Το ελαττωματικον dna μπορεί να παράγει συμπαθητικές συχνότητες μόνο με το ελαττωματικον ,το λειτουργικον μόνο με το λειτουργικόν και το εξέχων μόνο με το εξέχων.Επισης το εξέχων μόνο του μπορεί να παράγει και ανωτέρω αρμονικές ώστε να συντονίσει και τα δύο άλλα κατώτερα είδη dna. Αρα όταν εχουμε να κάνουμε με βιολογικά συστήματα, τότε τα παραμύθια των κοινωνικών επιστημών περί ισότητας ,αγάπης , δημοκρατίας κ.τ.λ. πάνε περίπατο. Οσο για τους ιούς,το τι είναι και τι κακο ή καλό κάνουν για τα βιολογικά συστήματα ,εχουν απαντήσει πολλές θεωρίες όπως …….και όχι φυσικά τα παραμύθια του παστέρ που αναπαράγονται από τις φαρμακοβιομηχανίες , λόγω οικονομικών απολαβών και τίποτα άλλο.

  2. Εγω κατάλαβα πολλά όταν διάβασα ένα βιβλίο με τίτλο

    the invisible rainbow

    Που αναφέρει ιστορικά και ιατρικά γεγονότα από την εμφάνιση του ηλεκτρισμού και των ραδιοκυμματων και πώς ασθένειες νέες εμφανίστηκαν από Τότε και πως μεταδίδονται ιοί και επιδημίες ακόμα και σε ναυτικούς που ήταν σε ωκεανό χωρίς επαφή με ανθρώπους που όμως ασθενησαν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button