Διώκτης της εκκλησίας ο Χαρδαλιάς απο παλιά!!!

Χαρδαλιάς ο τύπος με παρελθόν και αρκετές δικογραφίες… …Αυτον έκανε Υπουργό ο Κούλης!!! Τώρα παίζει με τις τύχες των Ελλήνων.Ενας ΑΘΕΟΣ Υφυπουργός ένα Μασόνι της Νέας τάξης…δίπλα στον “Χριστιανό” Τσιόδρα και μαζί στο κόλπο για να απαγορεύσουν να κοινωνήσουν οι πιστοί ,να εκκλησιαστούν, να λάβουν το Αγιο Φως.Σε εντεταλμένη Υπηρεσία και σήμερα να ΤΑΠΕΙΝΩΣΟΥΝ τους Χριστιανούς Ορθόδοξους και να δρομολογήσουν την Σκαλβοποίηση μας.

Από παλιά ήταν ΔΙΩΚΤΗΣ της Εκκλησίας και του Χριστόδουλου.

Κατάφερε και “του έβγαλε το Καρκίνο” με το κυνήγι..Μια ζωή ΔΙΩΚΤΗΣ της εκκλησίας.Υποχείριο του Λαλιώτη της Βασούλας του Σημίτη. Τότε εξαπέλυσε ΒΡΩΜΙΚΟ πόλεμο εναντίον του Μακαριστού Χριστόδουλου.Και ο συνοδοιπόρος του Τσιόδρας Καθηγητής με τα κλεμμένα του Ρασπούτιν στο Χάρβαρντ όπως έγραψε το Μακελειό!!!

 

Ο Κούλης με τη παρέα του και όλες τις Μαριονέτες του Πολιτικού Συστήματος που ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΞΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ και νομοθέτησαν τον Υποχρεωτικό Εμβολιασμό για να ελέγξουν πλήρως τους πολίτες και με το παράλληλο Τσιπάρισμα να Σκλαβοποιήσουν το Λαό κάνοντας Ρομποτάκια και θα καθορίζουν πότε θα πεθαίνουμε!!!!

ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΝΥΧΤΑ και όσοι “ξεχαστούν” θα τους πάρουν με τις πέτρες..

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ

Ποιος είναι ο Χαρδαλιάς… ένα βιογραφικό γεμάτο καταδίκες και αθλιότητες

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button