Δίκτυο Ελληνισμού:Στελνουν τους Ελληνες στην αυτοκτονία. Διενεργείται το πιο φρικτό εγκλημα!!

Αυτή την στιγμή διενεργείται το πλέον φρικτό έγκλημα εναντίον του Ελληνικού λαού και εναντίον όλης της ανθρωπότητας. Δυστυχώς η Ιατρική παραπληροφόρηση των συστημικών ΜΜΕ στέλνει τους Έλληνες στην ιατρική αυτοκτονία και στον εκούσιο θάνατο με όλα τα ιατρικά μέτρα που κορυφώνονται στον υποχρεωτικό μαζικό εμβολιασμό. Μακάρι ο Θεός να λυπηθεί τον κόσμο και να μην επιτρέψει να πεθάνουν χιλιάδες άνθρωποι που έχουν εμβολιαστεί.

Όμως τα επιστημονικά δεδομένα και η αμερόληπτη επιστημονική τεκμηρίωση αλλά και τα πρώτα στατιστικά δεδομένα δείχνουν πως οι θάνατοι λόγω των μέτρων και των εμβολίων εκτινάχθηκαν ήδη μέχρι τον Αύγουστο 2021 στα ύψη, ενώ από τον Αύγουστο και μετά θα ζήσουμε τον εφιάλτη αμέτρητων θανάτων πολλών ανθρώπων που έκαναν το λάθος να εμβολιαστούν.

Η αμερόληπτη Ιατρική επιστήμη δια στόματος των μεγαλύτερων επιστημόνων στον διεθνή χώρο μιλούν για αμέτρητες βαριές παρενέργειες και εκατόμβες νεκρών μετά το φθινόπωρο του 2021.

Εγκεφαλικά και βαριές εγκεφαλοπάθειες, καρδιοπάθειες, μυοκαρδίτιδες, περικαρδίτιδες, θρομβώσεις, Πάρκινσον, αυτοάνοσα, καρκινογενέσεις και πολλά άλλα τέτοια σοβαρά και θανατηφόρα περιστατικά, προβλέπονται σε πολλές επιστημονικές μελέτες που αποκρύπτονται απο την δημοσιότητα.

Δικτυο Ελληνισμού.

Δες εδώ diktyoellinismou.grόλες τα επιστημονικά άρθρα και μελέτες που αποδεικνύουν το θανατηφόρο καιι εφιαλτικό χαρακτήρα των εμβολίων και των άλλων ιατρικών μέτρων, μασκών, αποστασιοποίησης και τρομοκράτησης των ανθρώπων.

Το έγκλημα είναι και Ελληνικό και Παγκόσμιο.Ο μόνος τρόπος να το σταματήσουμε το κακό είναι η πολιτική ενότητα και η πολιτική αντίσταση όλων των Ελλήνων που μπορούν ακόμη να σκέπτονται αμερόληπτα και έξω από την πλύση εγκεφάλου των ΜΜΕ.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button