Διαψεύδει Ρουμπάτης και Νοσοκομείο Κέρκυρας για θνητότητα 100% στην ΜΕΘ…

Διαψεύδει Δημοσίευμα ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας για θνητότητα στην ΜΕΘ στο 100% απο το Tvxs του Θοδωρή Καραγιαννίδη της 7/06/21..https://tvxs.gr/news

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου και η Διοίκηση αυτού, καθώς και η Κοινωνία της Κέρκυρας έγιναν, τις τελευταίες ημέρες, αποδέκτες ενός κακοήθους και ψευδούς δημοσιεύματος, της ιστοσελίδας TVXS.GR – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, που καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα και την αλήθεια. Το δημοσίευμα, αναληθώς, αναφέρει πως η θνητότητα των ασθενών, με covid-19, στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου μας, ανέρχεται σε ποσοστό 100 % και στην ΜΕΛ, σε ποσοστό 17%.

Τα ανακριβή στοιχεία αυτά, προσβάλλουν, βάναυσα, τον τεράστιο αγώνα του ιατρικού, παραϊατρικού, νοσηλευτικού, διοικητικού και λοιπού προσωπικού του Νοσοκομείου μας, τόσο για την αντιμετώπιση της Πανδημίας, όσο και για την, καθημερινή, παροχή υψηλών Υπηρεσιών Υγείας, στους κατοίκους και τους επισκέπτες του Νησιού.

Με δεδομένη την αναλήθεια του δημοσιεύματος, το οποίο διαψεύδεται, κατηγορηματικά, αλλά και με γνώμονα την προάσπιση της άοκνης προσπάθειας του έμψυχου δυναμικού του μοναδικού Δευτεροβάθμιου Νοσηλευτικού Ιδρύματος του Νησιού, η Διοίκηση του Γ.Ν.Κ. προσφεύγει, ΑΜΕΣΑ, στην Δικαιοσύνη, για την προάσπιση της αλήθειας και του αισθήματος ασφάλειας των κατοίκων και των επισκεπτών της Κέρκυραs Η Διοίκηση του Γ.Ν. Κέρκυρας.

Η Διοίκηση του Γ.Ν. Κέρκυρας

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close