Διαδηλωτές επιτέθηκαν και έσπασαν στο ξύλο Πρωθυπουργό που επιχείρησε να περάσει υποχρεωτικό εμβολιασμό!!

To να συμπεριφέρεσαι σε πολίτες σαν να είναι ιθαγενείς και πειραματόζωα έχει κόστος….O Ralph Gonsalves ,Πρωθυπουργός μιας μικρής χώρας στο σύμπλεγμα των Μικρών Αντίλλων στην Καραϊβική που ονομάζεται Άγιος Βικέντιος και Γρεναδίνες και ήταν αποικία του Ηνωμένου Βασιλείου τραυματίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5 Αυγούστου 2021 κατά τη διάρκεια διαδήλωσης κατά του σχεδίου νόμου που στόχευε να καταστήσει ως υποχρεωτικό τον πειραματικό εμβολιασμό κατά Covid-19.Οι ”ιθαγενείς” ξεσηκώθηκαν….

Ήθελε να κάνει υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά covid19 όπως και σε άλλα τριτοκοσμικά κράτη συμβαίνει νησιά Φίτζι, Τουρκμενιστάν, Τατζικιστάν, Σαουδική Αραβία και δυστυχώς και Ελλάδα μαζί με το νεοφασιστικό Άξονα Ιταλία-Γαλλία και πέραν αυτών πουθενά αλλού παγκοσμίως.

Η συζήτηση ήταν σ΄εξέλιξη στο κοινοβούλιο. Και καθώς ο πρωθυπουργός επέστρεφε στην πρωτεύουσα στο Kingstown για να παρακολουθήσει τη διαβούλευση ο Ralph Gonsalves εγκλωβίστηκε σε διαδήλωση κατά του νομοσχεδίου της υποχρεωτικότητας κι έπεσε αιμόφυρτος…

 

dimpenews.gr

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button