Δείτε μερίδα ΠΕΙΝΑΣ για τους φαντάρους μας…Δείτε το στρατόπεδο της ΒΡΩΜΙΑΣ (Φωτό)

Αυτό είναι το γεύμα που απόλαυσαν σήμερα Κυριακή 31 Μαΐου οι 100 περίπου συνάδελφοι από τους 530 Επαναπατρισμένους της ΕΛΔΥΚ που πέταξαν στο ΚΕΤΘ Αυλώνας για τους βάλουν λέει Καραντίνα από τον Κορονοιό!!!!

Δύο σουτζουκάκια και δύο φέτες ψωμί….Πλέον στο ΚΕΤΘ Αυλώνας δεν υπάρχει επαρκείς φαγητό για όλους. Το ΚΨΜ έχει αδειάσει και δεν έχει ούτε σάντουιτς ούτε τοστ. Οι φαντάροι πεινούν.Και Υποχρεώνονται από τον Ελληνικό Στρατό να παραγγείλουν από έξω.Αλλά είναι σε Καραντίνα….
Άρα είναι Υποχρεωμένοι να κάτσουν Πεινασμένοι! Οι συνθήκες είναι τραγικές. Δεν έχουμε ούτε χλωρίνη, ούτε καθαριστικά για καθαριότητες. Πολλές βρύσες βγάζουν καφέ νερό από την σκουριά ή το χώμα.
Στο τέλος θα πάθουμε τίποτα. Πρέπει να γίνει κάτι!
Εμείς απαιτούμε την παρέμβαση του ΓΕΣ και του Διοικητή του ΚΕΤΘ Αυλώνας.Δεν είναι δυνατόν να αφήνουν νηστικούς τους Φαντάρους.

Αργότερα, εκπρόσωπος της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ επικοινώνησε με τους Αρμόδιους αξιωματικούς της μονάδας. Συνομιλήσαμε μαζί τους, τους εκθέσαμε το πρόβλημα και ζητήσαμε την λήψη όλων των απαιτούμενων μέτρων για την αξιοπρεπή σίτιση των εκατοντάδων φαντάρων.Αργότερα δεχτήκαμε την κλήση στελέχους της μονάδας που αμφισβήτησε το γεγονός. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να εκθέσουμε όλες τις απόψεις και του ζητήσαμε να παρουσιάσει τον αντίλογο του είτε με κείμενο είτε με φωτογραφικό υλικό.

Την ίδια μέρα το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αποκάλυπτε τα εξής:
Σε αυτές τις εγκαταστάσεις που έχουν να χρησιμοποιηθούν χρόνια.Σε αυτές τις άθλιες συνθήκες βρώμας…
Αντιμετωπίζοντας πλέον άμεσο κίνδυνο για την Υγεία τους….Πέταξαν τους Επαναπατρισμένους φαντάρους από την ΕΛΔΥΚ-Κύπρου που ήταν για μήνες Φυλακισμένοι λόγω Καραντίνας από τον Κορονοιό….
Τώρα κινδυνεύει η Υγεία του στο ΚΕΤΘ Αυλώνας ενώ τους λένε ότι είναι Καραντίνα πάλι για τον Κορονοιό!
Είναι ο Στρατός το 2020, με Υπουργούς Άμυνας τους Παναγιωτόπουλο-Στεφανή και ΑΓΕΣ τον Λαλούση!
Τα σχόλια δικά σας….
Δείτε τις φωτογραφίες από το ΚΕΤΘ Αυλώνας: Απειλούν την Υγεία των Φαντάρων: φωτο KETΘ Αυλώνας-Είναι η βρώμα και η αθλιότητα του Στρατού..
Έτσι τηρούν την Καθαριότητα στα Στρατόπεδα μας..στους Λαθροεισβολεις ξέρουν να πληρώνουν εκατομμύρια για πλούσιες μερίδες φαγητού και  Εργολάβους για την Καθαριότητα τους..
ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ
e-sterea.gr

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button