Covid free νησι σε εκτακτο lockdown-Φυλάκιση…Κρυβουν οτι οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον τεχνητο ιό!!

 

Ο κίνδυνος ειναι οι εμβολιασμένοι..αυτα λένε οι γιατροί που δεν τα έχουν αρπάξει απο τις Φραμακευτικές…Πως γίνεται ενα νησί την Κάλυμνο  που εμβολιάστηκαν οι 9.000 κάτοικοι απο τους 13.000 να τίθεται σε ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ  καθε 24ωρο??? Τι κρύβουν οι εκτελεστές του προγράμματος ελέγχου και μείωσης πληθυσμού??

Πως γίνεται να έχει τέτοια έξαρση η επιδημία στην Κάλυμνο το πολυδιαφημισμένο νησι ως covid free (166,4 περιστατικά/100χιλ κατοίκους) στην χειρότερη θέση με τεράστια διαφορά από τη δεύτερη (Ικαρία με 91,1/100χιλ με επίσης υψηλό ποσοστό εμβολιασμένων);

ΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΜΑΡΙΟΝΕΤΟΚΟΥΜΠΑ?

Ξαφνική απόφαση λίγες μέρες πριν ανοίξει ο τουρισμός που τιναζει τα πάντα στον αέρα καθώς υπάρχει ο φόβος ότι μπορει να ακολουθήσουν και αλλά νησιά.

Σε καθολικό lockdown με 24ωρη απαγόρευση κυκλοφορίας  μπαίνει άμεσα η Κάλυμνος από τα χαράματα της Τετάρτης και για 5 μέρες με απαγόρευση κυκλοφορίας όλο το 24ωρο.

1. Η προσωρινή επιβολή περιορισμού κατ’ οίκον των κατοίκων και η απαγόρευση κυκλοφορίας καθ’ όλο το 24ωρο, εξαιρουμένης της κίνησης με κατοικίδιο ζώο, ατομικά και πέριξ της μόνιμης κατοικίας (sms κωδικός 6) ή για λόγους υγείας (sms κωδικός 1) ή για λόγους τροφοδοσίας (sms κωδικός 2- και με εξαίρεση το διάστημα μεταξύ 18:00 και 06:00 της επόμενης) ή για λόγους εργασίας (για τις υπηρεσίες που μένουν ανοικτές και με τη σχετική βεβαίωση).

2. Επιτρέπεται η μετακίνηση των κατοίκων εκτός των γεωγραφικών ορίων της νήσου Καλύμνου για λόγους υγείας, πιστοποιούμενων από σχετικές βεβαιώσεις υγείας.

3. Επιτρέπεται η μετακίνηση προς τη νήσο Κάλυμνο μόνο των μόνιμων κατοίκων και του προσωπικού τροφοδοσίας οχημάτων επιδεικνύοντας τα σχετικά έγγραφα. Συγκεκριμένα στους μόνιμους κατοίκους και στο προσωπικό τροφοδοσίας οχημάτων που θα μεταβαίνουν ακτοπλοϊκώς από Πειραιά προς τη νήσο Κάλυμνο θα διενεργείται τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου SARS-CoV-2 (rapid) από υγειονομικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σε συνεργασία με τη Λιμενική Αρχή και την πλοιοκτήτρια εταιρεία.

4. Η αναστολή λειτουργίας καταστημάτων λιανεμπορίου και υγειονομικού ενδιαφέροντος, με εξαίρεση καταστήματα τροφίμων (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, φούρνοι, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία), φαρμακείων και πρατηρίων υγρών καυσίμων. Από την αναστολή λειτουργίας εξαιρούνται οι υπηρεσίες διανομής προϊόντων (delivery) έως τις 23:00.

Άμεση ενημέρωση τώρα και στο Google News – Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
5. Η αναστολή οικοδομικών εργασιών στη νήσο Κάλυμνο.

6. Η αναστολή συναθροίσεων/δημόσιων ή κοινωνικών εκδηλώσεων ανεξαρτήτως χώρου ιδιωτικού ή δημόσιου, εσωτερικού ή εξωτερικού.

7. Η αναστολή λειτουργίας λαϊκών αγορών.

8. Η αναστολή θρησκευτικών τελετών, με εξαίρεση κηδείες με την παρουσία έως 9 ατόμων α’ βαθμού συγγένειας (sms κωδικός 5) και τέλεση λειτουργιών, λατρευτικών συνάξεων, ιεροπραξιών, μυστηρίων και κάθε είδους θρησκευτικών τελετών, αποκλειστικά και μόνο από θρησκευτικό/ούς λειτουργό/ούς και το αναγκαίο βοηθητικό προσωπικό χωρίς την παρουσία άλλων φυσικών προσώπων.

9. Η λήψη μέριμνας από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Δήμο Καλυμνίων για την τροφοδοσία και την παροχή ειδών πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, φάρμακα κ.α.) των κατοίκων της νήσου Καλύμνου και για την κάθε είδους συνδρομή σε περιπτώσεις κατοίκων χρονίως πασχόντων και αναξιοπαθούντων.

10. Η λήψη μέριμνας της Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών (ΠΕ.ΠΥ.Δ.) Νοτίου Αιγαίου για συνδρομή σε προσωπικό και μέσα, όπου και όταν απαιτηθεί.

11. Η επιτήρηση και ανάληψη κάθε αναγκαίας ενέργειας από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση (ΓΕ.ΠΑ.Δ.) Νοτίου Αιγαίου για την τήρηση του κατ’ οίκον και γεωγραφικού περιορισμού των κατοίκων της νήσου Καλύμνου.

Έρημη πόλη η Πόθια σήμερα Τετάρτη 5 Μαίου 2021 μετά το καθολικό lockdown που εφαρμόζεται στην Κάλυμνο από τις 6 το πρωί λόγω επιδημιολογικής (???) έξαρσης στο νησί.

 

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button