Χειροπέδες σε 22χρονες στη Καρδίτσα γιατί κάθισαν σε παγκάκι!!(Video)

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ..Ρίχνουν στο οδόστρωμα δυο 22χρονες γιατί κάθισαν σε παγκάκι στην Καρδίτσα που δεν προβλέπει ο Κωδικός 6 της “Χούντας” και τους περνούν Χειροπέδες..

Η κατάσταση θυμίζει ΧΟΥΝΤΑ!!! Είναι η Χούντα της Νέας Τάξης Πραγμάτων..Η Αστυνομία γίνεται συνεργός του Μητσοτάκη και του πολιτικού συστήματος που εκτελεί τις ΕΝΤΟΛΕΣ των Παρανοϊκών -Ψυχασθενών..για πλήρη έλεγχο πληθυσμού Παντού Τρόμος Φόβος για να επιβάλλουν απο Ιανουάριο του 2021 τα εμβόλια για ΜΕΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ…

Έχουμε αφήσει οι Έλληνες να μας πάρουν ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ..Γιναμε Ραγιάδες Φοβισμένα ανθρωπάκια και αφήνουμε να ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ μαριονέτες της Νέας Τάξης ..Τα υπαλληλάκια του BILL GATES και οι οπαδοί ελέγχου και μείωσης πληθυσμού..με συνεργούς ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ του συστήματος και την Αστυνομία.

Ποτε θα πλημυρίσουν οι δρόμοι με φωνές με επαφές με αγκαλιάσματα φίλων .Ποτε θα επανέλθει η κανονικότητα οσο αφήνουμε αυτά τα Καθάρματα να εφαρμόζουν το Πρόγραμμα ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ με πρόσχημα ενα ιό που το maximum εχει θνησιμότητα εως 0,2%??

Το πρόγραμμα ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ μας covid 19 εκτελείτε…Που είναι οι σημαίες μας που είναι η Ψυχή των Ελλήνων να σταματήσουν τα ξενόφερτα ΤΕΡΑΤΑ που δηθεν είναι Ελληνική Κυβέρνηση ..Ομιλούν Ελληνικά αλλά είναι ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ….Η Ελλάδα ΒΡΑΖΕΙ..Η ΟΡΓΗ κάποια στιγμή θα ξεσπάσει…

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close