Ατζέντα 2030.Μεταμορφώνουν πλήρως κάθε πτυχή της ανθρώπινης ύπαρξης: Τροφή σεξουαλικότητα Οικογένεια Εργασία Οικονομικά Υγεία Εκπαίδευση.(Video)

Τα μυστικά τους σχεδια...Video με Ελληνικούς Υπότιτλους..

Τα Ηνωμένα Έθνη αναπτύσσουν επί του παρόντος την Ατζέντα 2030, με τους περιβόητους “στόχους βιωσιμότητας”. Αυτό το παγκόσμιο σχέδιο στοχεύει να μεταμορφώσει πλήρως κάθε πτυχή της ανθρώπινης ύπαρξης: τροφή, σεξουαλικότητα, οικογένεια, εργασία, οικονομικά, υγεία, εκπαίδευση, τα πάντα!

Αυτό υποτίθεται ότι θα βάλει τέλος στη φτώχεια, την πείνα, την ανισότητα, την αρρώστια και άλλα κακά πράγματα. Ένας πρώην εκτελεστικός διευθυντής που εργάστηκε στον ΟΗΕ για δύο δεκαετίες, περιγράφει μια διαφορετική εκδοχή.

Εξηγεί ότι ο ΟΗΕ ελέγχεται από εγκληματίες που τον χρησιμοποιούν για να πλουτίζουν και να υποδουλώσουν την ανθρωπότητα.

Πώς μία και μόνη εταιρεία κατέχει ουσιαστικά ολόκληρο τον κόσμο, ποιες είναι οι σκοτεινές οντότητες που ελέγχουν τις περισσότερες κυβερνήσεις, πώς οι εκλογές μας είναι στημένες για να τοποθετηθούν οι μαριονέτες των εγκληματιών, πώς ο καιρός μας χειραγωγείται για να δημιουργηθεί η “κλιματική αλλαγή”, και ακόμη πώς οι πανδημίες ενορχηστρώνονται για να επιβληθεί η τυραννία στην ανθρωπότητα. Τα πάντα είναι 100% τεκμηριωμένα και μπορούν να ελεγχθούν εκτενώς με εκατοντάδες αναφορές.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

3 Comments

 1. Η Ατζέντα 2030 η ανάπτυξη γης επιτρέπει στις κυβερνήσεις να αρπάξουν μολυσμένα εδάφη και να μεταφέρουν τους κατοίκους σε SMART CiTiEs.
  Εάν η γη και η παροχή νερού είναι δηλητηριασμένη, δεν μπορείτε να εξαιρεθείτε.
  Είναι βασικά μια αρπαγή γης!

  EΓΓΡΑΦΟ
  https://twitter.com/PKikos/status/1626427899111964673

 2. Έξυπνες πόλεις

  Πόλεις που χρησιμοποιούν τεχνολογικές λύσεις για τη βελτίωση της διαχείρισης και της αποτελεσματικότητας του αστικού περιβάλλοντος.

  https://commission.europa.eu/eu-regional-and-urban-development/topics/cities-and-urban-development/city-initiatives/smart-cities_en

 3. Ο ποταμός Οχάιο, ο οποίος εξυπηρετεί πάνω από το 10% του πληθυσμού των ΗΠΑ, φέρεται να έχει μολυνθεί λόγω χημικών ουσιών από τον εκτροχιασμό του τρένου στην Ανατολική Παλαιστίνη.
  Ο ποταμός παρέχει δημόσιο πόσιμο νερό σε περισσότερα από 5 εκατομμύρια, επηρεάζοντας πάνω από 30 εκατομμύρια ανθρώπους που ζουν στη λεκάνη του ποταμού Οχάιο.

  https://twitter.com/Patriot73507011/status/1627114798516142080?cxt=HHwWgICw5bqS1pQtAAAA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button