Αθώοι τρεις πολίτες που δεν φορούσαν μάσκα.Οι Υγιείς δεν μεταδίδουν ασθένεια!!! (Εγγραφο απόφασης)

Αθώοι κρίθηκαν τρεις συμπολίτες μας στην Αθήνα που δεν φορούσαν Μάσκες. Συγκεκριμένα η υπόθεση τους εκδικάστηκε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών διότι συνελήφθησαν να μην φορούν μάσκα με την κατηγορία οτι παραβίασαν τα μέτρα για την πρόληψη της ασθένειας εκ της οποίας μπορούσε να προκύψει κίνδυνος μετάδοσης της ασθένειας σε αόριστο αριθμό ανθρώπων 26 ΠΚ 285&1 στοιχ β σε συνδυασμό με αρ. 6&4 της υπ.αριθμό Δ1α/ΓΠ οικ.2 απο 02/01/21 ΚΥΑ/ΦΕΚ Β 1/2 -01-2021 η οποία ισχύει απο Κυριακή 03/01/21 ωρα 06.00 εως Δευτέρα 11/01/21 .

Οι Παναγιώτης Αποστολόπουλος του Γεωργίου ,Μιχαήλ Λεμονάκης του Στυλιανού και Κωνσταντίνος Ρούπας του Βασιλείου κατελήφθησαν απο όργανα της Αστυνομίας να μην φορούν μάσκα στις 05/01/2021 στην Καλλιθέα Αττικής.Oι κατηγορούμενοι απαίτησαν να κάνουν Τεστ για να αποδείξουν οτι είναι υγιείς. Τα Τεστ βγήκαν αρνητικά.Ετσι το δικαστήριο δεν μπορούσε να τους καταδικάσει διοτι δεν προέκυπτε κίνδυνος μετάδοσης!!

Το Τριμελές Αθηνών αθώωσε τους κατηγορούμενους κατα πλειοψηφία της εδρας 2 προς 1 διότι αποδείχθηκε κατά την διαδικασία του Δικαστηρίου οτι οι κατηγορούμενοι είναι υγιείς και κατά συνέπεια το οτι δεν φορούσαν μάσκα δεν μπορούσε να μεταδώσουν καμία ασθένεια και δεν μπορούσε να προκύψει κίνδυνος όπως κατηγορήθηκαν για μετάδοση ασθένειας σε αόριστο αριθμό ανθρώπων..

Περισσότερα θα εχουμε οταν θα έχουμε καθαρογραμμένη την απόφαση του Τριμελούς. Στην Φωτό βλέπεται απόσπασμα της απόφασης 44/2021 που εκδόθηκε στις 08/01/2021 και υπογράφει η Πρόεδρος του Τριμελούς Δικαστηρίου κ. Κοντού Χριστίνα και η Γραμματέας Κουκουζέλη Βασιλεία.

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

 1. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ….
  ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ………

  ΜΕΛΕΤΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ,ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥΣ……

  Mask Harms in Kids: 68% of Parents Report Alarming Psychological and Physical Problems In First-of-its-kind Study
  .
  https://www.greenmedinfo.com/blog/mask-harms-kids-68-parents-report-alarming-problems-first-its-kind-study-preprint1

  .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close