Αστυνομία Τροχαία & Δήμαρχος παρέδωσαν το Ιστορικό Κέντρο σε Συμφέροντα…Είναι Μνημείο Ουνέσκο αυτο?

H Δήμαρχος Υδραίου τρέχει στη Γαλλία και η Πόλη γυρίζει πίσω δεκαετίες…Το Ιστορικό Κέντρο και μνημείο πολιτιστικής Κληρονομιάς της ΟΥΝΕΣΚΟ εχει μετατραπεί σε πάρκινκ Αυτοκινήτων.
Τα περισσότερα στενα  δρομάκια και Πλατείες στο Ιστορικό Κέντρο πνίγονται απο λαμαρίνες Αυτοκινήτων..
Η Τροχαία Κέρκυρας δεν εφαρμόζει το Νόμο και μετα την άρνηση της να ελέγξει τα κόκκινα Λεωφορεία  και να επιβάλει τις Νόμιμες Κυρώσεις δεν  ξηλώνει ουτε σε αυτή την περίπτωση πινακίδες  ουτε  τα μεταφέρει εκτος Ιστορικού Κέντρου  αφήνοντας τη πόλη στις Παρανομίες και τα συμφέροντα των Νεων Λόρδων που διοικούν..
Η Δήμαρχος κ.Υδραίου οφείλει να προστατέψει το μνημείο  εχει μετατρέψει  το Ιστορικό Κέντρο  Λαμαρινάδικο αυτοκινήτων και αφήνει μαζι με την Τροχαία την Αστυνομία αυτη την ασυδοσία…
Είναι ολοι τους υπεύθυνοι για αυτή την κατάσταση.
Η Αστυνομία και η Τροχαία κονταίνουν τους Νόμους οπως τους θέλουν κάποια ολίγα μεγάλα “ψάρια”..
Έχουν μετατρέψει την Πολη σε απέραντο ΒΟΥΡΚΟ ..Η Διοίκηση ασκείται ουσιαστικά απο Επιχειρηματικά συμφέροντα ολίγων σε βάρος των Δημοτών -επιχειρήσεων και οχι για το συμφέρον του συνόλου.
Τα Κράτη – Μέλη που έχουν κυρώσει τη σχετική σύμβαση Μνημείου Πολιτιστικής Κληρονομιάς έχουν την υποχρέωση να καταθέτουν εκθέσεις για την κατάσταση των προστατευόμενων μνημείων, να παρουσιάζουν τα μέτρα προστασίας που λαμβάνονται για τη συντήρησή τους, να υιοθετούν πολιτικές και να σχεδιάζουν προγράμματα, να διαθέτουν πόρους, που θα συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος χώρου, της ταυτότητας, του χαρακτήρα και της βιωσιμότητας των μνημείων και να λαμβάνουν μέτρα που θα αποτρέπουν κάθε απειλή ή κίνδυνο για την ταυτότητα και τον χαρακτήρα του μνημείου.
Η κ.Υδραίου μαζι με Τροχαία Αστυνομία αφήνει αυτη την κατάσταση στο Ιστορικό Κέντρο οπως να κυκλοφορούν Κόκκινα Λεωφορεία κ.α που επιβαρύνουν αυτο το μνημείο Πολιτιστικής Κληρονομιάς.. για το συμφέρον δυο τριων Επιχειρηματιών..
Δεν φρόντισε για Υπόγεια η Περιφερειακά Παρκινγκ και εχει κάνει τη πόλη ΒΟΥΡΚΟ συμφερόντων..
Δείτε πλανα στο amazonios Tv και τον σχολιασμό…

 

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ:

Κύκλωμα συγκάλυψης στη Κέρκυρα..Η Τροχαία αρνήθηκε να ελέγξει τις παρανομίες στα Κόκκινα Λεωφορεία. ( Video)

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button