Αρχισαν την επίθεση στους υγιείς και ανεμβολίαστους…Ξεσηκώνεται η εστίαση και αλλες επιχειρήσεις..Συγκέντρωση στην Αθηνα!!

Η Κυβέρνηση κατ εντολή της Νεας Ταξης ξεκίνησε την επίθεση στους ανεμβολίαστους… Καταργώντας καθε Δημοκρατικό δικαίωμα διαχωρίζει τους πολίτες σε εμβολιασμένους που μπορούν να μετακινηθούν οπου θελουν και ανεμβολίαστους που προς το παρόν θα πρέπει να πληρώσουν για pcr η rapint test και να είναι αρνητικό ..Με διαγνωστικά που δεν ξεχωρίζουν τον Covid 19 και που οταν αυξάνουν τους κύκλους σε βγάζουν θετικό!!!Η Χούντα σε ολο το μεγαλείο της…

Οι ανεμβολίαστοι με απόφαση της Κυβέρνησης Μητσοτακη απαγορεύεται να πηγαίνουν σε εστιατόρια Καφετέριες κ.α χωρις Τεστ PCR η RAPID..Επίσης το αυτο ισχύει και για τις μετακινήσεις τους απο Νομο σε Νομο και νησιά!!

Το Σάββατο  και την Κυριακή γίνεται συγκέντρωση στα Προπύλαια με πολίτες μαγαζάτορες επιχειρηματίες πασης φύσεως που δεν θέλουν κανένα διαχωρισμό στα καταστήματα τους..Τα περισσότερα Καταστήματα στην Αθήνα και σε ολη τη Χώρα Ελλάδα λενε οτι δεν θα κανουν ελέγχους ..

Ηδη οι πολίτες σε διάφορες ομάδες στα Κοινωνικά δίκτυα σκέφτονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ των μαγαζιών και των επιχειρήσεων που θα ζητούν πιστοποιητικό εμβολιασμού!! Οι ανεμβολίαστοι ειναι το 70% του Ελληνικού Λαου προς το παρόν και σίγουρα οι κινήσεις τους θα ειναι εις βάρος οσων επιχειρήσεων δεχθούν να διαχωριστούν οι πολίτες.

Η αισχρότερη Κυβέρνηση που έχουμε γράφει στα π@π@κια της τους Νόμους και το Σύνταγμα καθως και το Κοινοτικό Δικαιο!! Οπως επίσης και το πρόσφατο ΨΗΦΙΣΜΑ του Συμβουλίου της Ευρωπης για τον Υποχρεωτικό εμβολιασμό και τις διακρίσεις!!! Η Δικαιοσύνη στην πλειοψηφία της δείχνει υποταγμένη-φοβισμένη  και οταν τεντώνεις το σχοινί ολα μπορούν να συμβούν!!!

Το Ψήφισμα της Κοινοβουλευτικής Συνελεύσεως του Συμβουλίου της Ευρώπης που εκδόθηκε στις 3 Απριλίου 2021 με αριθμό πρωτοκόλλου 2361 (2021)  και τίτλο «Εμβόλια Covid-19» τονίζει:
Οτι «Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ».
Στην παράγραφο 7.3.1 του ψηφίσματος τονίζεται, ότι «Τα κράτη πρέπει να ενημερώσουν τους πολίτες, ότι ο εμβολιασμός ΔΕΝ είναι υποχρεωτικός και ότι δεν επιτρέπεται να τους ασκηθεί καμία πίεση, πολιτική, κοινωνική ή άλλη, για να εμβολιασθούν, εάν δεν το επιθυμούν οι ίδιοι». Στην Ελλάδα των αθλίων πολιτικών όλα αυτά δεν ισχύουν.
Στην παράγραφο 7.3.2. «Τα κράτη της Ευρωπαϊκή Ένωσης καλούνται να διασφαλίσουν ότι κανείς δεν εφίσταται διακρίσεις, επειδή δεν έχει εμβολιαστεί, λόγω πιθανών κινδύνων για την υγεία του η λόγω του ότι δεν επιθυμεί να εμβολιασθεί».
Στο ζήτημα του εμβολιασμού, το Συμβούλιο της Ευρώπης συντάσσεται με το Διεθνές και το Ευρωπαϊκό Δίκαιο, όπου τονίζεται ότι, «δεν προβλέπεται καθεστώς υποχρεωτικού εμβολιασμού».
Ο ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΣ Κούλης  μαζι με την ελεεινότερη και αισχρότερη κυβέρνηση της Ευρώπης κατάργησαν ολες τις ανθρώπινες ελευθερίες μας εκτελουν τον αφανισμό του μεγαλύτερου ποσοστού των Ελληνων απειλώντας και εκβιάζοντας να μας τρυπήσουν με τα δηθεν εμβόλια που ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ειτε άμεσα (15.000 θανατοι στην Ευρωπαϊκή Βαση δεδομένων) ειτε στην πορεία οπως επιβεβαιώνουν Παγκόσμια οι Γιατροί της Παγκόσμιας συμμαχίας και ο νομπελίστας ιολόγος Μοντανιέ..
Η αισχρότερη Κυβέρνηση του Κούλη με το μασκοφορεμένο Τσίρκο μια ομάδα Ψυχασθενών με πληρωμένους Γιατρούς απο τις Φαρμακοβιομηχανίες του διαχωρίζουν τους πολίτες τις επιχειρήσεις και προκαλούν ΕΜΦΥΛΙΟ με τις εντολές που εκτελουν με την χειρότερη μορφή Δικτατορίας που δεν εχει ξανα συναντήσει ο άνθρωπος μεχρι σήμερα..
Μας οδηγούν σε εμφύλιο..Προδότες ..Ψεύδονται απειλούν και εκβιάζουν οταν εχουν δει τη δημοσιότητα ολα τα Παρανοικά σχέδια που εφαρμόζουν για τον ελεγχο του πληθυσμού και την ΜΑΖΙΚΗ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ του με τα ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ εμβόλια και το Τελετουργικό που υλοποιούν..
Δημοσιεύματα απο το 2007 2010 και το Event 201 δειχνουν ξεκάθαρα οτι είναι ενα ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ του πληθυσμού..Ενας Παγκόσμιος Πόλεμος χωρις τα συμβατικά οπλα αλλα οι σφαίρες εχουν αντικατασταθεί απο τα σκευάσματα των Φαρμακοβιομηχανιών.. με εκτελεστές τις Κυβερνήσεις που σε εκβιάζουν και σε απειλούν να εμβολιαστεις για να μειώσουν τον πληθυσμό με αυτο τον Παρανοικό τρόπο!!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ LINK

Εγγραφο τουΠΟΥ για δυοΠαγκόσμιες Ασκήσεις Πανδημίας A WORLD AT RISK_Global Preparedness Monitoring Board.pdf  

Στην σελίδα 10 διαβάζουμε και  αναφέρεται σαφέστατα ότι τα Ηνωμένα Έθνη μαζί με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας θα “διεξάγουν ΔΥΟ (2) τουλάχιστον  Παγκόσμιες ΑΣΚΗΣΕΙΣ  προσομοίωσης και εκπαίδευσης”  από τις οποίες τουλάχιστον η μία “συμπεριλαμβάνει την εσκεμμένη απελευθέρωση ενός θανατηφόρου παθογόνου του αναπνευστικού συστήματος”.

 Το πρωτότυπο έγγραφο της αναφοράς του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας έναν χρόνο πριν, τον Σεπτέμβριο του 2019 στην Νέα Υόρκη…και την έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής  που  φαίνεται να έχει γνώση εκ των προτέρων για την πανδημία του Κορωνοϊού και μάλιστα από τον Μάϊο του 2019. Η έκθεση αυτή προτείνει  ως μόνη λύση τον καθολικό εμβολιασμό & το τσιπ για τον ψηφιακό έλεγχο.

Εκδήλωση συνάντηση στις 18 Οκτωβρίου του 2019 (EVENT 201) ακριβώς δύο μήνες πριν το ξέσπασμα της επιδημίας του κορωνοιού στην Wuhan της Κίνας, το Αμερικάνικο πανεπιστήμιο John Hopkins μαζί με το ίδρυμα Bill and Melinda Gates, διεξήγαγαν άσκηση προσομοίωσης επικείμενης επιδημίας Κορωνοιού με τον τίτλο nCov-2019 σε περίπτωση Πανδημίας.Εκει ήταν όλοι οι οπαδοί της μείωσης πληθυσμού Μεγάλες Φαρμακευτικές εταιρείες  η Big Pharma, η…CIA και το CDC ,το Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών, Χρηματωπιστωτικά Ιδρύματα, Διευθυντές σύμβουλοι μεγάλων Πολυεθνικών εταιρειών, άλλα μεγάλα ιδρύματα κ.α .Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ άσκηση Κορωνοιού σε εξέλιξη

Στην παρακάτω διεύθυνση υπάρχει αναφορά και video πως θα μειώσουν τον πληθυσμό με τον τεχνητο  Κορωνοιό και τα περιοριστικά μετρα lockdown κλπ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ζουμε Παγκόσμιο Πόλεμο χωρις τα γνωστά οπλα…και ηχους απο βόμβες..Το οπλο τους ειναι τα εμβόλια!!(Video)

“Το εμβόλιο περιέχει μια γονιδιακή ακολουθία που έχει σχεδιαστεί για να σας σκοτώσει …” Δηλώνει ο π.Αντιπρόεδρος της Pfizer!!(VIDEO)

“Το εμβόλιο περιέχει μια γονιδιακή ακολουθία που έχει σχεδιαστεί για να σας σκοτώσει …” Δηλώνει ο π.Αντιπρόεδρος της Pfizer!!(VIDEO)

13.867 θάνατοι και 1.354.336 παρενέργειες απο τα εμβόλια εως 05/06/21 στην Βαση Δεδομενων της Ε.Ε

Επείγουσα ειδοποίηση για διακοπή εμβολιασμού σε ανθρώπους απο Βρετανική Ερευνα!!!

Λασκάρουν τα λουριά στον Ελληνα για το Καλοκαιρι…και ετοιμάζουν επίθεση στους ανεμβολίαστους..

Προσοχή:::: Video απο την Παγκόσμια Συμμαχία Γιατρών.. για την απάτη της Πανδημίας τον εγκλεισμό μας και τα επιζήμια μέτρα

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

 1. Έχουν χάσει πια κάθε μέτρο! Νεύρα Έλληνα ηγέτη όταν ακούει για τα δικαιώματα των ανεμβολίαστων! Άχαστο ΒΙΝΤΕΟ

  https://www.el.gr/nea-taxh/mind-control/echoyn-chasei-pia-kathe-metro-neyra-ellin/

  —————-
  Έγινε έξαλλος φωνάζοντας μπροστά στους δημοσιογράφους!
  Πολλές συζητήσεις στην Κύπρο έχει προκαλέσει το «μαρκάρισμα» των ανεμβολίαστων πολιτών
  που πάει να προωθήσει η κυβέρνηση Αναστασιάδη, καταλύοντας κάθε συνταγματικό νόμο περί ανθρωπίνων
  δικαιωμάτων αλλά και την ίδια την λογική!
  Θυμίζουμε ότι ο Κύπριος πρόεδρος αποκάλυψε χθες πως η κυβέρνησή του επεξεργάζεται το σενάριο να υποχρεωθούν να φορούν ειδικό «βραχιόλι» όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί για να καταστεί πιο εύκολος ο έλεγχος.
  Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας είχε δύο μεγάλα ξεσπάσματα, χάνοντας προ στιγμήν τον έλεγχο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button