Απο το 2020 ζητούσαν την σύλληψη Fauci & Gates οταν εγινε γνωστή η χρηματοδότηση για τον ιό στη Γιουχάν(Video)

Από το 2020 ο κόσμος ζητούσε τη σύλληψη του εγκληματία κατά της ανθρωπότητας Φάουτσι,αφού είχε βουίξει ο τόπος στις ΗΠΑ ότι παραβίασε διάταγμα και χρηματοδότησε το εργαστήρι της Γουχάν το 2015.

Όταν ανέβασα αυτό το βίντεο τον Μάη του 20, οι.. οι δημοκρατικοί και δίκαιοι fact checkers του facebook το μαρκάρισαν ως fake news και συνωμοσιολογία και ταυτόχρονα, φρόντισαν να πέσει και από το ΥΤ με το οποίο το facebook είναι συγκοινωνούντα δοχεία. Φυσικά το ανέβασα στο brighteon που δεν υπάρχει λογοκρισία.

Το συγκεκριμένο εξαιρετικό βίντεο το είχα σηκώσει από πέρσι τον Μαιο στο brighteon…εκεί έμεινε διότι δεν λογοκρίνεται, από το ΥΤ που το σήκωσα, έπεσε φυσικά..Είχε βουίξει ο κόσμος στις ΗΠΑ από πέρσι και πολλοί ζητούσαν να συλληφθει αλλά όχι μόνο …

Τώρα που ο “κύριος” ξέρασε μόνος του την ανομία που έκανε με καμάρι, γνωρίζοντας ότι είναι υπεράνω του Nόμου, τι λένε οι fact checkers αλήθεια?

EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 2015. ΤΟ ΠΟΣΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 600.000 $ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ 3,7.000.000 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ $ …ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

3 Comments

 1. FDA Document: 86% of Children Who Participated in Pfizer Covid Vaccine Trial Experienced Adverse Reactions
  .
  Το πρόγραμμα της FDA διαλύπτησε το 86% των όρων που συμπληρώνουν στη μελέτημήολολίων Pfizer COVID με έμπειρες ανεπιθύμητες αντιδράσεις.
  .
  https://humansarefree.com/2021/05/fda-document-children-pfizer-covid-trial-adverse-reactions.html

 2. COVID vaccine injury reports among 12- to 17-year-olds more than triple in 1 week, VAERS data show.
  .
  Αναφορές τραυματισμού εμβολίου COVID μεταξύ 12 έως 17 ετών περισσότερο από τριπλή σε 1 εβδομάδα, δείχνουν τα δεδομένα VAERS
  .
  https://www.naturalnews.com/2021-05-30-covid-vaccine-injury-reports-12-year-olds-vaers.html

  ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ…….
  ΕΧΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button