Απειλων συνεχεια για το μπόλι με απολύσεις και κόψιμο οικ.στήριξης!!

Το μπαλάκι στη κοινωνία ρίχνουν αυτή τη φορά, λέγοντας πως ήρθε η ώρα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Εκκλησίας  και της κοινωνίας να πείσουν τους πολίτες να εμβολιαστούν. Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε από τον Αρχιεπίσκοπο να γίνονται κηρύγματα στις εκκλησίες υπέρ του εμβολιασμού. Πως ακριβώς μένει να το δούμε, θα ακολουθήσουν και ψαλμοί υπερ των εμβολίων ή θα προσθέσει κεφάλαιο εμβολιασμών στο τροπάριο της Κασσιανης;

Τις νέες άθλιες απειλές κατά των ανεμβολίαστων πολιτών γνωστοποίησε με ανάρτησή του ο Άκης Σκέρτσος. Προανήγγειλε ότι δεν πρόκειται να δοθεί καμιά οικονομική στήριξη σε ανεμβολίαστους ενώ θα επιβάλλονται και ιδιότυπα προσωπικά περιοριστικά μέτρα.

Για να το κάνουμε λιανά επί της ουσίας ο εξ απορρήτων του Κυριάκου Μητσοτάκη έδωσε το σύνθημα για τιμωρία των ανεμβολίαστων μέσα από απολύσεις που θα θεωρούνται δικαιολογημένες, είτε μέσα από τον αποκλεισμό από οικονομική βοήθεια από την κυβέρνηση σε περίπτωση υποχρεωτικής αναστολής εργασίας ενός εργαζομένου λόγω μη εμβολιασμού. Περιττό να αναφέρουμε πως κάτι τέτοιο είναι τελείως ΠΑΡΑΝΟΜΟ!

Ο Άκης Σκέρτσος έγραψε χαρακτηριστικά: «Τα όποια περιοριστικά μέτρα δημόσιας υγείας θα είναι τοπικού ή σημειακού χαρακτήρα, θα αφορούν μόνο τους ανεμβολίαστους και δεν θα συνοδεύονται από οικονομική στήριξη».

Μάλιστα ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ έγραψε δίνοντας το σήμα ότι έχει έρθει η ώρα των επιχειρήσεων να κάνουν το καθήκον τους και να πείσουν όσο περισσότερους συμπολίτες μας να εμβολιαστούν άμεσα.

Παράλληλα ανέφερε ότι δεν πρόκειται να ληφθούν ξανά οριζόντια περιοριστικά μέτρα και ότι «η οικονομία και η κοινωνία δεν πρόκειται να ξανακλείσουν για να προστατευθούν οι ανεμβολίαστοι που έχουν καθολική, δωρεάν και εύκολη πρόσβαση στα εμβόλια».

Βέβαια όλα τα παραπάνω είναι παράνομα, γιαυτό καλούν την κοινωνία να τα βγάλει εις πέρας γιατί δε μπορουν οι ίδιοι!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

 1. Η Pfizer θα πληρώσει 2,3 δισεκατομμύρια δολάρια για το δόλιο μάρκετινγκ
  Pfizer Forced to Pay Record $2.3B Settlement for Widespread Drug Fraud
  https://www.justice.gov/opa/pr/justice-department-announces-largest-health-care-fraud-settlement-its-history
  .
  https://www.pharmaceuticalintegritycoalition.org/recent/pfizer/
  .
  https://www.c-span.org/video/?288664-1/pfizer-medical-fraud-settlement
  Pfizer Medical Fraud Settlement

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close