Απαγόρευση αναπνοής διπλή μάσκα και επιστημονικές αρλούμπες!!!

Το “φρούτο” που εμφανίζεται στην πληρωμένη Τηλεοραση (οπλο κατα του πολίτη) η κ.Βάνα Παπαευαγγέλου μας κατέθεσε την “Επιστημονική” της αρλούμπα οτι ο ιός δεν κολλάει οταν κλεινόμαστε σπίτι λόγω lockdown – φυλάκιση-περιοριστικά μέτρα αλλά κολλάει οταν κλεινόμαστε μέσα λόγω κακοκαιρίας που έχουμε ..Θα αυξηθούν τα κρούσματα επειδή θα κλειστούμε μέσα λόγω κακοκαιρίας!!!

Ο ορισμός του Οξύμορου!! Μείνετε σπίτι ΑΣΦΑΛΕΙΣ!!! μετα Αν μείνετε  σπίτι θα αυξηθούν τα Κρούσματα!!! ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ…Κι όμως ολοι αυτοί οι πληρωμένοι απο τις Φαρμακευτικές  Τσαρλατάνοι αποφασίζουν  για τις Ζωές μας. Είναι ξεκάθαρο οτι εκτελουν ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΜΑΣ..

Ετοιμάζονται να αρπάξουν πολίτες που θα βγάζουν θετικούς να τους κλείσουν σε Ειδικές εγκαταστάσεις για υποχρεωτικό εγκλεισμό θεραπεία απο τους Ψυχασθενείς της Κυβέρνησης και να σε τρυπήσουν με το “Σωτήριο” εμβόλιο.. Θα δούμε τα πιο τρελά επεισόδια των Παρανοϊκών του Κou Lee!!

Η Κυβέρνηση και τα μελη της Κυβερνητικής Επιτροπής με ολα αυτά γίνονται ρεντίκολο….και βέβαια οι “επιστημονικές” αλλοπρόσαλλες θέσεις τους προκαλούν γέλιο η οργή..

Το καινούργιο που ετοιμάζουν είναι να φοράμε ΔΙΠΛΗ ΜΑΣΚΑ για να μην αναπνέουμε κανονικά Τελικά αν πουν να βάλουμε και μια Σακούλα στο Κεφάλι και να φοράμε τριπλή μάσκα υπάρχουν πειθήνια ΖΩΑ που θα ακολουθήσουν..τις εντολές γελοίων προσώπων..Αν περιμένετε να σας σώσουν αόρατες δυνάμεις κάντε οτι σας λένε.

Οταν ο λαός που δέχεται τη μάσκα στο πρόσωπο του την απαγορευση μετακίνησης του και περιορισμό ολων σχεδόν των Δημοκρατικών Δικαιωμάτων του με πρόφαση την μαιμού Πανδημία που στηρίζεται σε κατασκευασμενα κρούσματα σε ψευδείς αριθμούς απο θανάτους που χρεώνονται απο ολες τις αιτίες και απο αμφίβολα διαγνωστικά τοτε παίζει το παιχνίδι τους..Και με ενα άγνωστης περιεκτικότητας εμβόλιο που και να το κάνεις φοράς μάσκα και συνεχίζονται οι απαγορεύσεις και κολλάς τον ιό οντας εμβολιασμένος!!

Εκτελούν πρόγραμμα εξολόθρευσης πληθυσμού και πλήρους ελέγχου μας και κάποιοι ακολουθούν υπνωτισμένοι..Μέτρα ξανά μέτρα κλείσιμο και ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ της Οικονομίας των επιχειρήσεων μας του καθε Οικογενειακού προϋπολογισμού και ακόμη δεν εχει ξεσπάσει το Τσουνάμι της Οργής..

Παραλύσεις και Νεκροί απο τα εμβόλια δεν συνδέονται απο την Κυβέρνηση του Kou Lee  που αποδεχθηκε να μην έχουν καμιά ευθύνη οι Φαρμακευτικές για σοβαρές παρενέργειες και θανάτους απο τα Σατανικά εμβόλια που δοκιμάζονται στους πολίτες ως Πειραματόζωα.

Ο ενας πάνω στον αλλο στα Λεωφορεία τα τρένα τα αεροπλάνα ..εκπομπές στη πληρωμένη Τηλεοραση χωρις μάσκες αποστάσεις και τα μπουζούκια του ΣΚΑΙ της ΕΡΤ κλπ για να βλέπεις τη ζωη που έχασες αλλά εσυ εκεί ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ!! Και η Εστίαση τα μπαρ κλειδαμπαρωμένα..

Η επαναφορά στην κανονικότητα θα έρθει αν σηκώσει ο Έλληνας το κεφάλι…Οσο αργεί τοσο πιο δύσκολα θα ελευθερωθεί…Το Πάσχα αυτο που ερχεται θα μας έχουν για δεύτερη φορά Φυλακισμένους…Απο εμας εξαρτάται αν θα κάνουμε ΔΙΠΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ…

Άρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη.

 

Υ.Γ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΦΑΙΔΩΝ ΒΟΒΟΛΗΣ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ-ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ…

 

 

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button