Αντιδράσεις από Αξιωματικούς της Πολεμικής Αεροπορίας στις εξαγγελίες πώλησης Δένδια επιχειρησιακών F-16 Block-30 και Mirage 2000-5″?

Καραβίδας: Μπακάλης της Εθνικής Αμυνας ο Δένδιας..Δίνουν Μαχητικά χωρίς αμεση αντικατάσταση και μένουμε ΧΩΡΙΣ ΑΜΥΝΑ!!

Δημοσιεύματα στον Ελληνικό τύπο μιλούν για αντιδράσεις που αφορούν την πώληση άκρως επιχειρησιακών αεροσκαφών που καλύπτουν τις ανάγκες για αερομαχίες με τους Τούρκους πιλότους

Αντιδρούν Αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας στις εξαγγελίες του υπουργού Άμυνας Ν.Δένδια για την απόσυρση 12 Mirage 2000-5, αναφέρει ο ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ της εφημερίδας ΒΗΜΑ, προκαλώντας πολλά και ποικίλα σχόλια.
Σχετικό άρθρο αναφέρει ότι “όπως λένε οι πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας δώσαμε προσφάτως πολλά χρήματα σε ανταλλακτικά για να μετατρέψουμε 12 Mirage 2000-5 σε επιχειρησιακά.
Επιπλέον τα Mirage 2000-5 μετείχαν (και μετέχουν εάν απαιτηθεί) επιτυχώς σε αερομαχίες με τα τουρκικά F-16.
Και βεβαίως μπορούν να φέρουν πυραύλους (που δεν διαθέτουν οι Τούρκοι) μεγάλης εμβέλειας τους ίδιους που φέρουν τα Rafale.
‘Όσον αφορά τον παλαιότερο τύπο F-16, δηλαδή το F-16 block-30, οι πιλότοι λένε ότι ακόμα μετέχει ενεργά (πιο ενεργά δεν γίνεται) σε αερομαχίες στο Αιγαίο απέναντί στα τουρκικά F-16 block 52 (+)”.
ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ Ο ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ ΕΓΡΑΨΕ..

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Είμαι υποχρεωμένος αφού έλαβα γνώση του βίντεο να το βάλω και εγώ εδώ. Ο Καραβίδας σε ένα σημείο περιγράφει (αισιόδοξα) τι θα συμβεί στον πρώτο που θα ξεμείνει από αεροπορικά μέσα (σε αυτά περιλαμβάνονται και τα όπλα).

Ο Στέφανος Καραβίδας προειδοποιεί πως η απόφαση για πώληση των 32 F-16 Blk 30 και των 24 Mirage 2005 από τους Μητσοτάκη και Δενδιά θα απομειώσουν την αεροπορική μας ισχύ και ποιοτικά και ποσοτικά. Θα τα πουλήσετε όλα στην Ουκρανία;

Κούλη κλπ, Με την ΠΑ δεν σηκώνει μαλακίες.

Αυτό το ότι δήθεν “ξαφνικά”ο ΥπΑμ Ν.Δένδιας αποφάσισε αυτοβούλως να πουλήσει, διότι του ήρθε στο κεφάλι ξαφνικά ως σκέψη είναι για γέλια. Εδώ να θυμίσω ότι προηγήθηκε τον Ιανουάριο επίσκεψη του Μπλίνκεν στην οικία του ΠΘ στην Κρήτη… Για δες κάτι ωρέ κάτι συμπτώσεις .

 

Για πρώτη φορά στην ιστορία μας φαίνεται πλέον καθαρό ότι αν δεν κάνουμε τίποτε απλά θα αφήσουμε την φωτιά να κατακάψει και να εξαφανίσει τον Ελληνισμό( χωρίς να υπερβάλουμε) .Όποιος μελετά τα στατιστικά δεδομένα αυτό λένε τα νούμερα της υπογεννητικότητας της λαθρομετανάστευσης , και της μείωσης της ισχύος της πολεμικής μας δυνάμεως για να μην μιλήσω περί οικονομίας αυτό βλέπει. Απλά μαθηματικά.

 

Το πΩλιτικό (επίτηδες με Ω) προσωπικό της “μεταπολίτευσης” είναι απολύτως ξενόδουλο, υποταγμένο σε αλλότρια συμφέροντα και σαφώς κατώτερο των ιστορικών περιστάσεων. Σας το έχουμε ξαναπεί …μας θέλουν ΑΟΠΛΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

http://zeys-elaynon.blogspot.com

ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ..ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ 150 ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ 270!!

ΠΑΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΑΜΥΝΑ

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button