Άνοιξαν τα εστιατόρια – Μπαρ στην Ιταλία ..Ανυπακοή στα μέτρα (Video)

Χιλιάδες ιδιοκτήτες μπαρ και εστιατορίων από όλη την Ιταλία συμμετέχουν  στην πρωτοβουλία «Ανοίγω» με Σύνθημα YO ABRO (Io Apro) με την  διαμαρτυρία που συνίσταται στο άνοιγμα των χώρων τους παρά το γεγονός ότι υπάρχει απαγόρευση για να ανοίξουν λόγω των μέτρων  για την μη μετάδοση δηθεν της ασθένειας του Κορωνοιού!!!

Διαλυμένοι  και εξαθλιωμένοι  από τα οικονομικά προβλήματα οι εστιάτορες ξεκίνησαν αυτήν την πρωτοβουλία που ξεκίνησε σε κοινωνικά δίκτυα και η οποία έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερα από 50.000 μέλη  σε όλη την Ιταλία.

Υπάρχουν πολλοί που λένε ότι θα παραμείνουν ανοιχτοί εφαρμόζοντας ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ και άλλοι που τους ενθαρρύνουν να το πράξουν παρά τους περιορισμούς που επέβαλε η Ιταλική κυβέρνηση και να την αγνοήσουν.

«Είναι ζήτημα επιβίωσης, είμαστε ήδη σε σημείο χωρίς επιστροφή, αλλά θα προσπαθήσουμε ούτως ή άλλως», εξηγεί ο Umberto Carriera στο Facebook, ένας εστιάτορας από το Pesaro που έχει ήδη λάβει πολλά πρόστιμα και αναστολές για το άνοιγμα ορισμένων από τα καταστήματά του παρά οι απαγορεύσεις.

“Εάν φτάσει η αστυνομία, θα παραλάβουμε  το πρόστιμο και θα το βάλουμε στο συρτάρι.Θα φροντίσουμε επίσης τα πρόστιμα που θα  επιβάλλονται στους πελάτες μας  θα γινονται ενστασεις στη Αστυνομία και Νομικές ενέργειες στη Δικαιοσύνη.

Η πρωτοβουλία είχε την υποστήριξη του αρχηγού του Συνδέσμου και του πρώην Υπουργού Εσωτερικών, Matteo Salvini.

“Δεν έχει παρουσιαστεί επιδημιολογική έρευνα που να πιστοποιεί οτι υπάρχουν  λοιμώξεις  στα Εστιατόρια και τα μπάρ και στις επιχειρήσεις μας.Βλέπεται την  αντίθεση με αυτό που συμβαίνει στις Δημόσιες συγκοινωνίες ή στα Σούπερ μάρκετ” προσθέτει η Carriera.

Η υποστήριξη του Σαλβίνι έχει επικριθεί σκληρά από μέλη της κυβέρνησης που τον κατηγόρησαν ότι υποκίνησε πολιτική ανυπακοή.

«Ο Σαλβίνι, πρώην υπουργός Εσωτερικών, υποκινεί την ανυπακοής. Είναι η μέθοδος Trump και νομίζω ότι είναι πολύ επικίνδυνο, καθώς και ανεύθυνο », έγραψε στο Twitter το Alessia Morani, υφυπουργός Οικονομικών Ανάπτυξης.

Στην Ελλάδα του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ -ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ μέχρι στιγμής οι συνδικαλιστές περιμένουν τον ΑΡΓΟ ΘΑΝΑΤΟ που τους επέβαλε η Κυβέρνηση που εκτελεί τις εντολές της Νέας Ταξης για ΕΞΟΝΤΩΣΗ μας..Την ιδια ωρα στην Βουλγαρία ειναι ολα ανοικτά και διαφημίζουν την ασφάλεια στη Χωρα τους στην Ελληνική Τηλεόραση..

Μητσοτάκη ολα ανοικτά και  η Εστίαση και τα Χιονοδρομικά Κέντρα στη Βουλγαρία..Στην Ελλάδα γιατι του ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ? Γιατι δέχεσαι και εκτελείς εντολές ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ και Ελέγχου της Ατζέντας των Παρανοϊκών της Νεας Τάξης?

Δεν περιμένουμε απάντηση απο το ΠΙΟΝΙ τους..Μονο τους Έλληνες να πάρουν την Ελλάδα στα χερια τους..

*** Το αρθρο περιλαμβάνει Φωτογραφία ΑΡΧΕΙΟΥ.Στο video καταγράφεται  η πραγματική κατάσταση..Τελος να προσθέσουμε οτι το Δημοσίευμα μιλά για την ΕΣΤΙΑΣΗ και ΤΑ ΒΑR και οχι για τα καταστήματα Λιανεμπορίου που τα εχουν ανοίξει οπως και στην Ελλάδα (σύστημα ακορντεόν ανοιξε-κλεισε) απο 18/01/21. Η εστίαση στην Ιταλία όπως και στην Ελλάδα την έχουν στον ΠΑΓΟ ..Κλεισμένη ..Οι Ιταλοί δείχνουν το δρόμο

ΠΗΓΗ:

https://tierrapura.org/2021/01/16/yo-abro-la-iniciativa-de-restaurantes-italianos-contra-el-gobierno-de-conte/

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ:

Ιταλία: Θαμώνες χωρίς μάσκες γέμισαν μπαρ και εστιατόρια, διώχνοντας την αστυνομία

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button