Αναφορά για τον ψεκασμό απο αεροσκάφη που παραπέμπει σε οργανωμένο σχέδιο ρίψης αερίων

Αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου κατέθεσε ο μαχητής Δικηγόρος Νικος Αντωνιάδης σχετικά με τους ψεκασμούς απο αεροσκάφη και τις εικόνες που αντικρίζουμε καθημερινά σε ηλιόλουστες μερες..
Βλέπουμε αναφέρει οτι ο ουρανός πάνω από πολλές περιοχές της Χώρας από λευκές λωρίδες νεφών, κατά τρόπο που παραπέμπει σε συντονισμένο και οργανωμένο σχέδιο ρίψης αερίων και όχι σε αδιευκρίνιστα καιρικά φαινόμενα ή στην κίνηση αεροπλάνων.
Διαβαστε την ανάρτηση του και την Αναφορά.
ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ,
ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΠΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΕΦΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ
***
ΑΝΑΦΟΡΑ – ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΥΠΟΠΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ
Nikos Antoniadis <[email protected]>
Προς:
Παρ 15 Σεπ στις 6:06 μ.μ.
Υπόψη κας Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου
Είναι γνωστή η συζήτηση που γίνεται στα social media, και η οποία έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, σχετικά με το συχνό φαινόμενο να καλύπτεται αιφνιδίως ο ουρανός πάνω από πολλές περιοχές της χώρας από λευκές λωρίδες νεφών, κατά τρόπο που παραπέμπει σε συντονισμένο και οργανωμένο σχέδιο ρίψης αερίων και όχι σε αδιευκρίνιστα καιρικά φαινόμενα ή στην κίνηση αεροπλάνων.
Επειδή, όπως εύκολα διαπιστώνει κανείς από μία πρόχειρη επισκόπηση και αξιολόγηση σχετικών δημοσιεύσεων και του σχολιασμού μεγάλου αριθμού χρηστών των social media στις δημοσιεύσεις αυτές, το φαινόμενο αυτό έχει δημιουργήσει εντονότατη ανησυχία σε μεγάλη μερίδα της ελληνικής κοινωνίας.
Όπως προκύπτει και από την ανάγνωση πλήθους σχολίων από χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης facebook, o αριθμός των οποίων αυξάνεται σταθερά, σε προ λίγης ώρας αναρτηθέν κείμενο-καταγγελία από τον καλλιτέχνη Γρηγόρη Πετράκο στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook, o σύνδεσμος του οποίου παρατίθεται κατωτέρω, σήμερα, Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023 (αλλά όπως φαίνεται και τις αμέσως προηγούμενες μέρες), το φαινόμενο αυτό παρουσιάστηκε σε πολλές περιοχές της χώρας σε μεγάλη κλίμακα.
Επειδή είναι επίσης πολύ συχνές οι καταγγελίες σχετικά με τη σύσταση των νεφών αυτών και οι θεωρίες για την σκοπιμότητά τους, και εντονότατη η ανησυχία για την τυχόν επικινδυνότητά τους, η οποία ενισχύεται από τις κατά καιρούς, όχι αμελητέες στον αριθμό, δημόσιες καταγγελίες στα social media περί προβλημάτων στην υγεία ανθρώπων που κατοικούν στις περιοχές όπου έγινε η καταγγελλόμενη “ρίψη αερίων” με τη συνακόλουθη δημιουργία νεφών, και σε σύντομο χρόνο μετά από αυτή, είναι προφανές ότι το φαινόμενο αυτό χρήζει άμεσης εισαγγελικής διερεύνησης, ώστε να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα για τη φύση αυτού.
Όπως διαπιστώνετε από τις φωτογραφίες που έχουν ήδη δημοσιευτεί από σχολιαστές στην εν λόγω ανάρτηση του κ. Πετράκου, η ξαφνική εμφάνιση των νεφών αυτών σε μία ηλιόλουστη μέρα σε τόσες περιοχές της χώρας, δεν φαίνεται φυσιολογική και σε κάθε περίπτωση χρήζει διερεύνησης ώστε είτε να σταματήσει η ανησυχία αυτή του κόσμου είτε αν προκύψουν ποινικώς κολάσιμα στοιχεία, να γίνουν τα δέοντα από τη Δικαιοσύνη.
Αθήνα, 15 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Αναφέρων
Νίκος Ι. Αντωνιάδης
Δικηγόρος Αθηνών

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button