Αν συνεχίσει η ροή μεταναστών στην Κρήτη θα γίνουμε “Λίβανος” …Ο Τραμπ σε 250 ημέρες έδιωξε 2 εκατ. παράνομους μετανάστες

Πληροφορίες σε κοινωνικά δίκτυα και ΜΜΕ, αποκαλύπτουν ότι σε λιγότερο από 250 ημέρες, 2 εκατομμύρια παράνομοι μετανάστες έχουν εγκαταλείψει τις Ηνωμένες Πολιτείες, με την νέα πολιτκή του Ν.Τραμπ, παρά τις αποφάσεις τοπικών δικαστηρίων και δικαστών.
AND STAY OUT!
In less than 250 days, 2 MILLION illegal aliens have left the United States. pic.twitter.com/fafQeUXA2C
— Homeland Security (@DHSgov) September 17, 2025
Ο Αμερικανός πρόεδρος το υποσχέθηκε και το κάνει πράξη, επαναπροωθώντας 2 εκατ. μετανάστες έως τώρα, εκτός της αμερικανικής επικράτειας.
Την ίδια ακριβώς στιγμή η παράνομη μετανάστευση εξακολουθεί να είναι ισχυρή στην Ελλάδα.
The #illegalimmigration is still going strong in Greece . It is obvious by now that the measures are NOT a deterrent to #traffickers. Does anyone really care though ? Does anyone see the danger of being flooded by tens of thousands of African migrants and Palestinians who will… https://t.co/HWf7IsWHbw
— Marie-Athena Papathanasiou (@mariathena) September 23, 2025
“Είναι προφανές πλέον ότι τα μέτρα ΔΕΝ αποτελούν αποτρεπτικό παράγοντα για τους εμπόρους. Νοιάζεται κανείς όμως πραγματικά; Βλέπει κανείς τον κίνδυνο να κατακλυστεί από δεκάδες χιλιάδες Αφρικανούς μετανάστες και Παλαιστίνιους, στους οποίους θα χορηγηθεί άσυλο και μετά τι; Πόσους μπορεί να συντηρήσει η Ελλάδα; Είμαστε έτοιμοι να παραδοθούμε στο κύμα των ισλαμιστών εποίκων; Είμαστε έτοιμοι να γίνουμε σαν τον Λίβανο;”, αναφέρει ανάρτηση σε κοινωνικά δίκτυα.
Μόλις σήμερα είχαμε νέο περιστατικό με μετανάστες στη Γαύδο. Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Λιμενικών Ανατολικής Κρήτης ( σύμφωνα με το neakriti.gr) τονίζει το κενό 60 μιλίων λόγω της απουσίας σταθμού στο Καστρί, και επισημαίνει ότι 12.500 έχουν ήδη φτάσει στο νησί, με τις ανάγκες να αυξάνονται καθημερινά.
Περαιτέρω ενίσχυση ζητούν οι Λιμενικοί της Κρήτης για τη φύλαξη και τη μεταφορά των μεταναστών σε άλλες περιοχές της χώρας, όπως λέει στο Ράδιο 98.4ο πρόεδρος της Ένωσης Λιμενικών Ανατολικής Κρήτης Γιώργος Σφακιανάκης.
Ζητούμενο για τους Λιμενικούς είναι επίσης η επανίδρυση του σταθμού στο Καστρί καθώς σε απόσταση 60 μιλίων υπάρχει ένα κενό, όπως σημειώνει παρά τις ανάγκες που προκύπτουν καθημερινά.
Υπενθυμίζουμε ότι τον Ιούνιο ψηφίστηκε νόμος που μετατρέπει χωριά κάτω των 2.000 κατοίκων σε δομές μεταναστών.
Το Προεδρικό Διάταγμα 11/2025, ανοίγει τον δρόμο για πληθυσμιακή αλλοίωση και αντικατάσταση των Ελλήνων-16.000 κέντρα φιλοξενίας μεταναστών ετοιμάζει η κυβέρνηση σε οικισμούς σε όλη την Ελλάδα.
Αυτό το διάταγμα, που τέθηκε σε ισχύ, ανοίγει διάπλατα τις πύλες της Ελλάδας για την εισροή 1,6 εκατομμυρίων παράνομων μεταναστών, που βαφτίζονται παραπλανητικά «πρόσφυγες».
Η απόφαση αυτή έρχεται σε μια στιγμή που η Ευρώπη τρέμει μπροστά στην απειλή του μεταναστευτικού, με την εγκληματικότητα να εκτοξεύεται και ολόκληρες πόλεις να μετατρέπονται σε γκέτο.
Στην Ελλάδα, όμως, αντί να θωρακίσουμε τα σύνορά μας, τα αφήνουμε διάτρητα, με το Λιμενικό να έχει καταντήσει υπηρεσία υποδοχής παράνομων μεταναστών. Εκατοντάδες φτάνουν καθημερινά, ιδιαίτερα από την Κρήτη, σαν να υπάρχει ακτοπλοϊκή γραμμή από την Αφρική!
.pentapostagma.gr