Αλ.Λιτσαρδόπουλος:Αν κατεβάσετε τη σημαία θα σας αφήσουμε να φύγετε..μας είπε η Πραιτωριανή Αστυνομία!(Video)

Στην εκπομπή ΑΜΑΖΟΝΙΟΣ του ραδιοφωνικού μας σταθμού μίλησε χθες ο Αλέκος Λιτσαρδόπουλος Μέλος του ΔΣ Ενιαίου Επαγγελματικού Φορέα και μέλος Εμπορικού Συλλόγου Κέρκυρας για οτι εγινε με την ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ απο την ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ να μετακινηθούν ελεύθερα πολίτες που εφεραν μαζι τους την Ελληνική Σημαία.

Ο Επικεφαλής της Αστυνομικής Δύναμης δεν επέτρεπε να μετακινηθούν οι πολίτες αν δεν κατέβαζαν και δεν έκρυβαν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!!!

ΑΛΕΚΟΣ ΛΙΤΣΑΡΔΟΠΟΥΛΟΣ:Η Αστυνομία Κέρκυρας μετετράπη σε Πραιτωριανή!!! Δεν εχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα,, Λυπήθηκα τον επικεφαλής της Αστυνομικής Δύναμης που τον εκανε σκουπίδι ο πιο αδαής πολίτης..Τον έφερνε σε τόσο δύσκολη θεση  ..Εγω που εχω σημαία στο αυτοκίνητο μου δεν με αφήνεις να φύγω..Αν κατεβάσω τη σημαία απο το ΙΧ μου θα με αφήσεις?   Και ο Επικεφαλής Αστυνομικός απάντησε ΝΑΙ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ!!!!

Οι Αστυνομικοί κάθονταν στις ρόδες απο τα αυτοκίνητα τους με ΕΝΤΟΛΗ του Διοικητή τους!!!

Το Σύνταγμα αναφέρει ρητά οτι οι ΕΛΛΗΝΕΣ συνέρχονται αόπλως και ειρηνικώς και ειναι ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟ και δεν είναι απο τις αναθεωρητέες διατάξεις. Δεν μπορείς να πέις οτι εγω θα επιτρέπω κατα περίπτωση στους Ελληνες πολίτες να μετακινηθούν με τα αυτοκίνητα τους.Οπως δεν υπάρχει περίπτωση να πεις στον Ελληνα πολίτη πως θα ντυθεί. Εαν θα ζωστεί με Ελληνικές σημαίες εαν θα φοράει η δεν θα φοράει μάσκα αν θα εχει καπέλο η γαντια …Δηλαδή αυτο που μας λένε οτι ειναι ο Κορωνοιός δεν γίνεται ..Είναι προσβολή της προσωπικότητας .Ειναι ακόμη ενα αρθρο του Συντάγματος

Αυτό ειναι και στην Ευρωπαϊκή Συνθήκη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου την οποία εχει υπογράψει το Ελληνικό Κράτος..

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥ ΛΙΤΣΑΡΔΟΠΟΥΛΟΥ (Εμπορος Μέλος του ΔΣ Ενιαίου Επαγγελματικού Φορέα και μέλος Εμπορικού Συλλόγου Κέρκυρας) ΣΤΟ VIDEO ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ..

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close