Αδίστακτοι Γενοκτόνοι:Στο λένε ανοιχτά οι φαρμακευτικές για τις παρενέργειες τους.

Αφού τα κρούσματα σε μυοκαρδίτιδες, νευροεκφυλιστικές ασθένειες, θρομβώσεις κλπ δεν συμμαζεύονται ούτε αποκρύπτονται πλέον, θα περάσουν στο επόμενο στάδιο της απάτης.

Αντί να δικαστούν σαν αδίστακτοι γενοκτόνοι και εξαπατητές της ανθρωπότητας που είναι, θα σας πουλήσουν την λύση για το πρόβλημα που οι ίδιοι δημιούργησαν.

Έτσι θα αρχίσουν να παράγουν νέα φάρμακα για αγγειοπάθειες και δη για αυτές που προέρχονται απ την μεταλλαγμένη ακίδα τους.

Άρα θα σας παρουσιαστούν σαν διπλοί σωτήρες. Σας “σώσαν” απ την κακιά “πανδημία”, βγάζοντας τα εμβόλια “όσο πιο γρήγορα μπορούσαν” θα σας πουν, και τώρα μπαλώνουν και τα ασυμμάζευτα τους με το φάρμακο -σωτηρία.

Ενώ υπήρχαν φάρμακα εξ αρχής. Πολύ αποτελεσματικότερα και ασφαλέστερα απ τα πειραματικά εμβόλια αντιζωής.

Αλλά όχι. Εσείς έπρεπε να πάρεται μία μεταλαγμένη γονιδιακή θεραπεία, με καταστροφικούς ιούς Φρανκενστάιν, βαρέα μέταλα και γραφένιο. Μεταξύ άλλων καλουδιών που βάλαν στα ανώμαλα κοκτέιλ θανάτου τους…. . Και σε δύο δόσεις μάλιστα.

Και όποιος δεν θα είναι στο σύστημα δεν θα μπορεί να αγοράσει χρόνο για την αξιοθρήνητη ζωή του φυσικά, γιατί δεν θα έχει πρόσβαση στο φάρμακο συντήρησης των μελλοντικών ζόμπις.

Άρα σας κάναν πελατάκια τους δυό φορές. Να βάλεις την ανθρωπότητα να σε πληρώσει ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ για να την γενοκτονήσεις. Σχεδόν αρχίζω να ζηλεύω την ευφυία τους. ΛΟΛ.

Π.Πολιτης – Κατοχικα Νεα

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button