Davos: Παγκόσμιος έλεγχος και λιγότερη Εθνική κυριαρχία είναι κάτι που πρέπει να αποδεχθούν οι πολίτες!!
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της BlackRock, Λάρι Φινκ, δήλωσε στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ότι ο κύριος στόχος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ είναι να εκθέσει το κοινό σε ένα ευρύτερο φάσμα φωνών και ιδεών. Είπε ότι το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ επιδιώκει τώρα μια βαθύτερη κατανόηση και στενότερη συνεργασία με τους ανθρώπους.
Ο στόχος είναι να προωθηθεί η ιδέα ότι ο περισσότερος παγκόσμιος έλεγχος και η λιγότερη εθνική κυριαρχία είναι κάτι που το κοινό θα πρέπει να αποδεχτεί.
BlackRock CEO Larry Fink said at the World Economic Forum that the main objective of the World Economic Forum is to expose the public to a broader range of voices and ideas.
He said the WEF is now seeking a deeper understanding and closer engagement with people.
The goal is to… pic.twitter.com/MMclP2odjw
— Shadow of Ezra (@ShadowofEzra) January 20, 2026









Ο Γκέιτς λέει ότι θέλει η υγειονομική περίθαλψη με Τεχνητή Νοημοσύνη να συνδέεται σε όλα τα συστήματα, πιθανώς συνδυάζοντας ψηφιακά αρχεία υγείας, βιομετρική ταυτότητα, ψηφιακές πληρωμές και μαζική ανταλλαγή δεδομένων.
https://x.com/ShadowofEzra/status/2013968874291573174
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της BlackRock, Λάρι Φινκ, δηλώνει στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ
ότι ο κόσμος πρέπει να κινηθεί ταχύτερα προς τα ψηφιοποιημένα νομίσματα στο πλαίσιο
ενός ενιαίου blockchain για να «μειώσει τη διαφθορά».
Ο ιερέας του Μπλάκροκ μόλις έκανε το κήρυγμά του.
Όχι σε καθεδρικό ναό.
Αλλά στο Νταβός.
Στον άμβωνα της νέας σου φυλακής.
Δεν φοβάται τη διαφθορά.
Φοβάται την ανυπακοή.
https://x.com/thebeaconsignal/status/2014033935156596922
Η Ο’ΚΙΦ ΔΙΕΙΣΔΥΕΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ΝΤΑΒΟΣ:
Στελέχη του τομέα του κλίματος αποκαλύπτουν ΜΥΣΤΙΚΑ σχετικά με τους «Φόρους Άνθρακα», την τροποποίηση του καιρού και τις χημικές ουρές.
Μια κλιματική ελίτ του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ που συνεργάζεται με οργανισμούς με τρία γράμματα και @DARPA
συζητά κρυφά σχέδια για «τεχνητή βροχή».
«Το Μπλακ Ροκ είναι πίσω μας!»
https://x.com/JamesOKeefeIII/status/2013709637363630273