Το Κανάλι 7 του Ισραήλ δίνει την Κύπρο! Ανέφερε οτι ανώτατη στρατιωτική αντιπροσωπεία των ΗΠΑ είπε ότι η Κύπρος θα χρησιμεύσει ως αμυντική θέση του στρατού ΗΠΑ έναντι επίθεσης από Χεζμπολάχ,Υεμένη, Ιράν!

To Κανάλι 7 του Ισραήλ αναφέρει τώρα: Έκθεση: Οι ΗΠΑ θα χρησιμοποιήσουν την Κύπρο ως αμυντική θέση σε μια ιρανική επίθεση.

(ΣΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ FAKE NEWS ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΒΗΜΑ ΣΤΟ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΓΙΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ..)
Τα λιβανέζικα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι μια αμερικανική στρατιωτική αντιπροσωπεία έφτασε στην Κύπρο και ανακοίνωσε ότι το νησί θα χρησιμεύσει ως βάση για μια πιθανή απάντηση σε μια ιρανική επίθεση εναντίον του Ισραήλ.

Τις τελευταίες ημέρες, ανώτατη αμερικανική στρατιωτική αντιπροσωπεία έφτασε στην Κύπρο και είχε συνομιλίες με ανώτερα στελέχη του υπουργείου Πληροφοριών και Άμυνας της χώρας, αναφέρει η λιβανέζικη εφημερίδα «Al Akhbar».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η αντιπροσωπεία έφερε μαζί της πολύ στρατιωτικό εξοπλισμό και κατέστησε σαφές στους αξιωματούχους ασφαλείας της χώρας ότι, στο πλαίσιο των εντάσεων, η Κύπρος θα χρησιμεύσει ως μία από τις αμυντικές θέσεις του αμερικανικού στρατού έναντι επίθεσης. από τη Χεζμπολάχ, την Υεμένη ή το Ιράν.

Η αναφορά δεν έχει επιβεβαίωση από πρόσθετες πηγές.

(ΣΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ FAKE NEWS ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΒΗΜΑ ΣΤΟ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΓΙΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ..)

Άλλα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η Βρετανία, η οποία έχει στρατιωτικές δυνάμεις στο νησί, έχει επίσης αυξήσει την εγρήγορση και έχει πυκνώσει τις δυνάμεις της.

Αξιωματούχοι στην Κύπρο δήλωσαν ότι δημιούργησαν έμμεση επαφή με τη Χεζμπολάχ και τους Ιρανούς αξιωματούχους και προσπάθησαν να μεταφέρουν ένα μήνυμα ότι η αμερικανική απόφαση τους «επιβλήθηκε» και ότι δεν επιθυμούν να εμπλέξουν τη χώρα τους σε κανένα πόλεμο.

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ..

dimpenews.com

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης
Close
Back to top button