Ιρανικά MME..Με την επίθεση μας στο Ισραήλ ο κόσμος θα γίνει μάρτυρας πολύ ενδιαφέροντων σκηνών & πολύ σημαντικών εξελίξεων.”!!

Κρατική τηλεόραση του Ιράν: “Σε κάποιες ώρες οι κάτοικοι του κόσμου θα γίνουν μάρτυρες πολύ ενδιαφέροντων σκηνών και πολύ σημαντικών εξελίξεων.” Το Ιράν προϊδεάζει τον κόσμο γι αυτό που έρχεται για Ισραήλ..Ιρανικά MME: Ο πόλεμος θα κηρυχτεί τις επόμενες τρεις ώρες!!!

Ιρανικά σιιτικά κυβερνητικά μέσα ενημέρωσης Ο πόλεμος θα κηρυχτεί τις επόμενες τρεις ώρες Ο κόσμος θα γίνει μάρτυρας μιας αφύσικης και συγκινητικής σκηνής Ζητάμε τις προσευχές σας Η νίκη έρχεται από τον Θεό

To Iran κηρύσσει πόλεμο στο Ισραήλ. H τηλεόραση του Ιράν διέκοψε το πρόγραμμά της και παίζει εθνικό ύμνο και πολεμικά εμβατήρια..

Σύμβουλος του Ιρανού ΥΠΕΞ : Όλοι πρέπει να φύγουν από το Ισραήλ, καθώς οι πύραυλοι «έρχονται»

Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν Χαμενεΐ ενέκρινε το διάταγμα για τη μεταφορά της πολεμικής εξουσίας στον Πρόεδρο Πεζεσκιάν.

Ο επίσημος λογαριασμός του ηγέτη του Ιράν, Αγιατολάχ Χαμενεΐ στο twitter, καρφίτσωσε το tweet του λέγοντας «Το Σιωνιστικό καθεστώς έχει τελειώσει».

όλες οι αεροπορικές βάσεις των Φρουρών της Επανάστασης είναι σε υψηλό συναγερμό

Ναυτικό των ΗΠΑ: Το αεροπλανοφόρο Roosevelt (CVN-71) και η συνοδεία του έφτασε στα στενά του Ορμούζ ανοιχτά του Ιράν.

Η εναέρια κυκλοφορία διακόπηκε πλήρως στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν στο Ισραήλ ως αποτέλεσμα ξαφνικής δυσλειτουργίας του συστήματος λόγω κυβερνοεπίθεσης.

Μόνο σε 12′

Διοικητής της Φρουράς της Επανάστασης μετά από έκτακτη στρατιωτική σύσκεψη με επικεφαλής τον Χαμενεΐ: «Νετανιάχου μην κοιμάσαι… περίμενε τους πυραύλους μας!»

Ο Bachar al-Assad, διέταξε το στρατό να είναι έτοιμος για ενδεχόμενο πόλεμο με Ισραήλ στο Γκολάν.

Μεταγωγικά ρώσικα συνεχίζουν να φθάνουν στο Ιράν το ένα μετά το άλλο.

Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Ώστιν διέταξε επιπλέον πολεμικά πλοία, συμπεριλαμβανομένων αντιτορπιλικών και καταδρομικών, και μαχητικά αεροσκάφη να πάνε στη Μέση Ανατολή για την ενίσχυση της άμυνας. (Reuters)

Οι Ηνωμένες Πολιτείες αποφασίζουν να στείλουν το αεροπλανοφόρο USS Abraham Lincoln στη Μέση Ανατολή, αύξηση της στρατιωτικής ετοιμότητας για την ανάπτυξη περισσότερων χερσαίων αντιπυραυλικών άμυνων στην περιοχή

Έχουν σηκωθεί τα μαχητικά της βρετανικής RAF και περιπολούν στον εναέριο της Ιορδανίας όπου και οι βάσεις τους

Βομβαρδιστικά αμερικάνικα B-52 που μπορούν να φέρουν πυρηνικές κεφαλές προσγειώθηκαν στο Κατάρ.

Την ίδια ώρα

Οι Φρουροί της Επανάστασης του Ιράν δημοσιεύουν: “Δεν θα υπάρχει ασφαλές μέρος για εσάς.. Θα έρθουμε σε σας” ..Τα μέσα ενημέρωσης Ισραήλ αναφέρουν ότι ο ιστότοπος των Φρουρών της Επανάστασης θέτει τα χαρτιά στόχων του και μεταξύ των στόχων είναι ο Νετανιάχου και οι επικεφαλής της Shin Bet και της Μοσάντ.

dimpenews.com

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button