Εντολή ISIS ..Σκοτώστε τους στα Γήπεδα των αγώνων Τσάμπιον Λιγκ!!

Αναταραχή προκαλεί στην Ευρώπη και στο ποδόσφαιρο το Ισλαμικό Κράτος, αφού όπως μετέφερε το ισπανικό «ondacero.es», ο ISIS δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζονται τα τέσσερα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν τα ματς της πρώτης φάσης των προημιτελικών του Champions League, την Τρίτη (9/4) και την Τετάρτη (10/4) απειλώντας ότι θα επιτεθεί σε αυτά κατά τη διάρκεια των αγώνων.
Η ανάρτηση έγινε από τα Μέσα Al-Azaim και το Sarh al-Khilafah τα οποία αναπαράγουν τα μηνύματα του ISIS, ενώ στη φωτογραφία αναγράφεται η φράση «Σκοτώστε τους όλους», με φόντο το «Emirates» της Άρσεναλ που φιλοξενεί την Μπάγερν, το «Παρκ Ντε Πρενς» της Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία θα υποδεχθεί την Μπαρτσελόνα, το «Γουάντα Μετροπολιτάνο» της Ατλέτικο που θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ντόρτμουντ και το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία θα φιλοξενήσει τη Μάντσεστερ Σίτι.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

2 Comments

  1. Το Ισραήλ βομβάρδισε μια Εκκλησία ηλικίας άνω των 1800 ετών στην Παλαιστίνη.
    Αυτό χτίστηκε 1725 χρόνια πριν οι Ρότσιλντ εφεύρουν το Ισραήλ…
    ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΨΑΛΜΟΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΑΚΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ…..
    https://twitter.com/Resist_05/status/1777969799949382118

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

  2. Η Μοσάντ Ήταν Πίσω Από Την Τρομοκρατική Επίθεση Στις 7 Οκτωβρίου Στο Ισραήλ ~ MOSSAD Was Behind Hamas Terrorist Attack On October 7th In Israel…! [Documentary / Ντοκυμαντέρ] (Videos – Full Movie + Photo)

    https://derkamerad.com/2024/04/11/η-μοσάντ-ήταν-πίσω-από-την-τρομοκρατικ/

    Υ.Γ. ΕΛΑ…..ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button