Kρ.Αντερσον (Ευρωβουλευτής): Σε Πανικο οι Κυβερνήσεις που εκτελούν τα σχέδια της Ν.Τ για το Κλίμα..Ολοι κατάλαβαν το ψέμα (Video)

Η Κριστίν Άντερσον Ευρωβουλευτής ανεφερε σε Τηλεοπτική συνεντευξη οτι οι Κυβερνήσεις που περνανε το προγραμμα του κινδύνου της Κλιματικής Αλλαγής είναι φοβισμένοι λόγω του ότι πολλοί από αυτούς συνειδητοποιούν ότι  αυτό που κάνουν δεν είναι σωστό. Είναι κυβέρνηση των Παγκοσμιοποιητών μισανθρώπων!

Έτσι το βλέπουμε και αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι ο κόσμος δεν θα τους αφήσει πλέον να  ξεφύγουν με αυτό, ούτε να είναι σε θέση να τους κοροϊδεύουν με την σκέψη ότι θα πρέπει να σώσουμε τον πλανήτη τώρα”, είναι η “κλιματική αλλαγή” -όλο  αυτό. Οι άνθρωποι πλέον δεν πιστεύουν σε αυτό και, νομίζω έχουν “πιάσει” το γεγονός ότι είναι ένα τεράστιο ψέμα..

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε περισσότερα

Related Articles

3 Comments

  1. Οι σάπιες νεοταξίτικες κυβερνήσεις αλλάζουν, τα δουλικά αλλάζουν αλλά στην ουσία είναι το ένα και το αυτό.. Το σχέδιο γενοκτονίας μας είναι σε πλήρη εξέλιξη… Αποχαυνωμένες μάζες μάχονται από τα πληκτρολόγια ενώ ο εχθρός μας σκάβει τους λάκκους.. Είμαστε στο χείλος του γκρεμού…

    ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

    https://rumble.com/v4exort-266951081.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button