Ο εφευρέτης του εμβολίου mRNA Malone εγείρει συναγερμό σχετικά με το DNA στην προμήθεια τροφίμων

Ο Δρ Ρόμπερτ Μαλόουν, ο εφευρέτης της τεχνολογίας mRNA που χρησιμοποιείται στα εμβόλια κατά του Covid εξέδωσε μια προειδοποίηση προς το κοινό σχετικά με ίχνη DNA που έχουν βρεθεί στα τρόφιμα.

Ο Μαλόουν σήμανε τον κώδωνα του κινδύνου κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης με την Μπρουκ Μίλερ, την πρώην αμέσως προηγούμενη Πρόεδρο της Ένωσης Κτηνοτρόφων των Ηνωμένων Πολιτειών.

Συζήτησε το θέμα των εμβολίων mRNA που μολύνουν τα Τρόφιμα με θραύσματα DNA.

Στη συνέντευξη, ο Malone μοιράστηκε ότι πριν από περισσότερο από ένα χρόνο, η σύζυγός του, Dr. Jill Glasspool Malone, έκανε μια «βαθιά ερευνα στο πως επηρεάζει η τεχνολογία mRNA  όσον αφορά τη χρήση της στην κτηνοτροφία».

Ο Malone επεκτάθηκε σχετικά με το θέμα και εξήγησε τις επιβλαβείς επιπτώσεις της εμφύσησης DNA στα ζώα λόγω των εμβολίων mRNA.

«Το RNA πηγαίνει στα κύτταρα του ζώου σας, παράγει μια πρωτεΐνη», εξήγησε ο Malone.

«Και εξ ορισμού για ένα εμβόλιο αυτή η πρωτεΐνη είναι μια ξένη πρωτεΐνη.

«Και έτσι το ανοσοποιητικό σύστημα του ζώου σας θα επιτεθεί σε όλα αυτά τα κύτταρα», σημείωσε.

«Και αυτό το υλικό πηγαίνει σε όλο το σώμα, συμπεριλαμβανομένων των ωοθηκών ειδικότερα, κάτι που προκαλεί ανησυχία όσον αφορά την αναπαραγωγική διαδικασία και στη ποιότητα των κρεάτων.

Οπως είχαμε πολλά παραδείγματα στην ανθρώπινη περίπτωση που έχουν πλέον αποδειχθεί ετσι και στα εμβολιασμένα Ζωα  αυτή η τεχνολογία MRNA  επηρεάσει αρνητικά τη γονιμότητα αλλα και την τροφική αλυσίδα.

https://slaynews.com

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button