Ο Καναδάς νομιμοποιεί την «ευθανασία για κερδοσκοπικό σκοπό» για Γονείς που μετανιώνουν που απέκτησαν το μωρό τους.

Ο Καναδάς νομιμοποιεί την «ευθανασία για κερδοσκοπικό σκοπό» για Γονείς που μετανιώνουν που απέκτησαν το μωρό τους.

Το κείμενο του Δημοσιεύματος σε μετάφραση Google..

Από τώρα και στο εξής, τα βρέφη που θεωρούνται πολύ επιβαρυντικά για τους γονείς μπορούν να εγγραφούν για ευθανασία, παρόλο που οι επικριτές υποστηρίζουν ότι ένα μικρό παιδί δεν είναι αρκετά μεγάλο για να πάρει αυτό το είδος απόφασης.

Το Naturalnews.com αναφέρει: Εκπληρώνοντας αυτό που πολλοί ανησυχούσαν ότι τελικά θα γινόταν, το MAiD φαίνεται να είναι ένα πρόγραμμα για την επέκταση της βρεφοκτονίας και όχι της υποβοηθούμενης αυτοκτονίας, γνωστό και ως «θάνατος με αξιοπρέπεια».

Επεκτείνοντας τη διαθεσιμότητα της ευθανασίας στα μωρά, ο Καναδάς μετατρέπεται σε καθεστώς βρεφοκτονίας που έχει εγκριθεί από το κράτος, με σκοπό την εκμετάλλευση των πολύτιμων οργάνων υγιών παιδιών για το εμπόριο συλλογής οργάνων.

«Ένα βρέφος δεν έχει επίγνωση του εαυτού του και δεν μπορεί να «αυτοκτονήσει»», εξηγεί μια έκθεση σχετικά με την τρέλα της επέκτασης του MAiD στα μωρά. «Τα βρέφη θέλουν να ζουν, να τρώνε και να κρατιούνται από τους γονείς τους».

Μπορεί ένα μωρό να συναινέσει στην υποβοηθούμενη αυτοκτονία; Μετά βίας
Ακόμα κι έτσι, μετά από σύσταση του Κολλεγίου Ιατρών του Κεμπέκ, το πρόγραμμα MAiD του Καναδά θα επεκταθεί τώρα για να περιλαμβάνει μικρά παιδιά. Για να ακούσετε το σκεπτικό του Δρ. Ρόι για την υποστήριξη αυτού, ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο στο οποίο εξήγησε την ιδεολογία του στην Ειδική Μικτή Επιτροπή Ιατρικής Βοήθειας των Κοινών.

Διαβάστε ΕΔΩ το Καναδικό δημοσίευμα: https://thepeoplesvoice.tv/canada-legalizes

Δείτε περισσότερα

Related Articles

2 Comments

  1. Είναι οι ίδιοι που προετρεπαν το κοσμάκη να δεχθεί γενετική παρέμβαση για να σωθούν τα παιδακια και τα παπούδια από ιό γρίπης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button