Ο Γουρλομάτης και τα υποχρεωτικά οφέλη που δεν σας ειπε

ΤΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗΣ

Όταν βγήκε ο Γουρλομάτης στις οθόνες της νοητικής πλύσης και προγραμματισμού κάθε εγκεφαλικού κυττάρου των κοιμησμένων, τα μάτια του πετούσαν μίσος για κάθε ελεύθερο ατομικό σας δικαίωμα και αν μπορούσε να σας τρυπήσει με τις ενέσεις του ανώμαλου κτηνίατρου Μπουρλά, θα σας τρύπαγε ο ίδιος.

Η φωτιά μίσους που πετάνε τα γουρλοτά μάτια του πανήβλακα είναι η απόδειξη της βαριάς νόσου που κουβαλάει μέσα στον ψυχισμό τους. Ένα άδειο κουφάρι που εκτελεί οδηγίες όπως οι κουκουλοφόροι στον 2ΠΠ. Αυτούς τους ηγέτες αξίζουν οι σημερινοί Έλληνες και αυτοί θα τους εκτελέσουν ΌΛΟΥΣ!

Το δίποδο όργανο, άλλων πολύ πιο βαριά άρρωστων ναζιστών κατάφερε να εμφολιάσει τους χεσμένους Έλληνες και δυστυχώς πολλοί είναι τόσο φανατικά αναγκέφαλα φερέφωνα που πάνε για ανακύκλωση. Αν είναι τυχεροί βέβαια γιατί μπορεί να υποστούν και άλλα οφέλη που δεν δήλωσε ο μανιακός γεμάτος μίσος Γουρλομάτης, όπως εδώ πιο κάτω:

Πολύμορφο ερύθημα μετά από εμβόλια Pfizer και Moderna COVID-19 mRNA – 14 εργασίες που εξετάστηκαν με φωτογραφίες 20 επιβεβαιωμένων περιπτώσεων – Τραυματισμός mRNA στο ανοσοποιητικό σύστημα

Μέση ηλικία: 51, οι γυναίκες είναι 2 φορές περισσότερο προσβεβλημένες από τους άνδρες!!!

«Υπερβολική ανοσολογική απόκριση»

Αναγνωρισμένη ανοσοποιητική βλάβη

Το πολύμορφο ερύθημα είναι μια δερματική φλεγμονώδης κατάσταση, που συνήθως προκαλείται από λοιμώξεις (ιός απλού έρπητα και μυκόπλασμα), φάρμακα και εσωτερικές παθήσεις.

Το ΕΜ είναι μια οξεία αυτοπεριοριζόμενη αντίδραση που προκαλείται από υπερβολική ανοσολογική απόκριση, η οποία χαρακτηρίζεται από στοχευόμενες δερματικές βλάβες που μπορεί να σχετίζονται και με βλάβες του βλεννογόνου.

Το EM Minor περιλαμβάνει < 10% της επιφάνειας του σώματος χωρίς συμμετοχή του στοματικού βλεννογόνου και το EM Major περιλαμβάνει > 10% με συμμετοχή του στοματικού βλεννογόνου.

Μέση ηλικία ~ 50, οι γυναίκες επηρεάζονται δύο φορές περισσότερο από τους άνδρες, το 45% εμφανίζεται εντός 3 ημερών από τον εμβολιασμό mRNA.

Θεωρία: Το εμβόλιο mRNA COVID-19 προκαλεί κυτταρική ανοσολογική απόκριση στα αντιγόνα μέσω των CD4 Τ-βοηθών κυττάρων τύπου 1 και επάγει την απελευθέρωση ιντερφερόνης IFN-γάμα και την τελική ενεργοποίηση του αυτοαντιδραστικού συστήματος σε γενετικά ευαίσθητα άτομα.

Οι περισσότερες περιπτώσεις φαίνεται να υποχωρούν μετά από εβδομάδες ή μήνες με συστηματικά και τοπικά στεροειδή, αλλά μπορεί να αφήσουν ουλές και υπερμελάγχρωση.

Από τις 13 Νοεμβρίου 2023, υπάρχουν 2112 περιπτώσεις πολύμορφου ερυθήματος που αναφέρθηκαν στη βάση δεδομένων VigiAccess του ΠΟΥ μετά τον εμβολιασμό κατά του COVID-19

Στις 3 Απριλίου 2023, η Αυστραλιανή Κυβέρνηση πρόσθεσε το πολύμορφο ερύθημα στο Πρόγραμμα αξιώσεων εμβολίων για τον COVID-19 ως μια «μείζονα» κλινική κατάσταση που προκαλείται από τα εμβόλια mRNA Pfizer & Moderna

Στις 6 Οκτωβρίου 2021, ο EMA (Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων) πρόσθεσε το Erythema Multiforme στην Ενημέρωση για την ασφάλεια του εμβολίου COVID-19 για την Pfizer στις 6 Οκτωβρίου 2021.

Παρουσιάζω 20 επιβεβαιωμένες περιπτώσεις με φωτογραφίες και μια γρήγορη ανασκόπηση 14 δημοσιεύσεων με κριτές σχετικά με το θέμα.

Οι γιατροί δείχνουν αυτές τις εικόνες σε όσους λαμβάνουν τα πιο πρόσφατα ενισχυτικά εμβολίου mRNA για τον COVID-19 ως μέρος της απαιτούμενης Ενημερωμένης Συναίνεσης;

Φυσικά και όχι!

https://korakas-news.gr

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button