Οι επίορκοι εφοριακοί που μαδάνε τον κοσμάκη! Τα «μαϊμού» προγράμματα ΕΣΠΑ, οι αποζημιώσεις για την Θεσσαλία και η τσακπίνα που παντρεύτηκε τον 30 χρόνια μεγαλύτερο της, Διευθυντή ΔΟΥ.

Του ειδικού συνεργάτη

Προς το παρόν θα μείνουμε στις καταγγελίες μέχρι να ασκηθεί ποινική δίωξη που όπως μαθαίνουμε αυτό πρόκειται να γίνει τις επόμενες μέρες.

Πλήθος επώνυμων καταγγελιών για σχέσεις με επίορκους εφοριακούς αλλά και απόπειρα εξαπάτησης πελατών της με ΕΣΠΑ μαϊμού μέσω αποζημιώσεων από την Θεσσαλία προκύπτουν για γνωστή «τσαχπίνα» λογίστρια από την Παιανία η οποία έχει αναλάβει την οικογενειακή επιχείρηση του πατέρα της, ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα της στην παραβατικότητα.

Η συγκεκριμένη κυρία η οποία στο παρελθόν ήταν παντρεμένη με πρόσωπο κατά 30 χρόνια μεγαλύτερο πρώην διευθυντή ΔΟΥ, αναμένεται να έλθει αντιμέτωπη με βαριές κατηγορίες σχετικά με ενέργειες της οι οποίες εμπλέκουν και στελέχη της φορολογικής διοίκησης. Υπάρχουν μαγνητοφωνημένες συνομιλίες που προκύπτει αβίαστα ότι πρόκειται όχι μόνο για μια απατεώνισσα που υπόσχεται αυτά που δεν μπορεί να κάνει αλλά προκύπτει και η παρουσία σπείρας με την συμμετοχή και άλλων σε αυτή την απάτη που έχει ως αποτέλεσμα να έχουν χάσει τα λεφτά τους ήδη μέχρι τώρα τουλάχιστον 8 άτομα και η δράση της σπείρας με εγκέφαλο την λογίστρια να συνεχίζεται κανονικά.

edolio 5

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button