Κανένα εργο εκβιασμοί να ψηφίσουν Ρόδη Κράτσα στα Ιόνια Νησιά , καμία απάντηση στη κατηγορία οτι τα επιασε απο το Κατάρ (Video)

Οι πολίτες τελειώνουν Κράτσα και Λέσση στο Β Γύρο

Πανικός εχει ξεσπάσει στο επιτελείο της ΝΔ για την Ρόδη Κράτσα που βλέπουν να χάνει την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων απο τον ανεξάρτητο Γιάννη Τρεπεκλή στις εκλογές του Β Γύρου .Εχουν φέρει ενα ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ Υπουργούς και εκβιάζουν για να την ψηφίσουν..Μια Συνταγματική εκτροπή που πληρώνει ο Έλληνας Πολίτης .Μια αθλια παρέμβαση στη κρίση των Επτανησίων ..

Η Αποτυχημένη επιλογή στα Ιόνια Νησιά εφερε την διάλυση της Υγείας την εγκατάλειψη του Αθλητισμού το Σφράγισμα του Εθνικού Σταδίου Κέρκυρας το ερειπωμένο Οδικό δίκτυο την μη χάραξη Οδικού άξονα την αθλια διαχείριση στα σκουπίδια με την διακοπή του Διαγωνισμού για εργοστάσιο.
Ολα αυτά φέρνουν την ΣΥΝΤΡΙΒΗ της και την Ήττα ΝΔ και Κράτσα.

Ενα σημαντικό video απο τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Χρυσόστομου την κατηγορεί οτι τα επιασε στην πώληση Περιουσίας της Εκκλησίας της Περιφέρειας και ιδιωτών σε Καταριανή εταιρεία δείχνει αδιαφάνεια κρυφές συναλλαγές και υπηρεσίες που δεν συνάδουν με χρηστή διαχείριση αλλά σε βάρος Δημοσίου συμφέροντος και των πολιτών στα Επτάνησα.

Σε αλλο video παρουσιάζεται η ιδια να μιλά για εργα που πήγαιναν σε ρυθμό χελώνας ενω η ιδια θα τα πήγαινε σε ρυθμό λαγού!! Τελικά ούτε Οδικό άξονα χάραξε ούτε λύση βρήκε για τα σκουπίδια παρά μόνο για να φουσκώνουν οι Τσέπες του Εργολάβου με την μεταφορά των σκουπιδιών..

Στην εκπομπή βλέπουμε και την κατάσταση στο Δημο Νότιας Κέρκυρας με δυο συνδυασμούς του Γκούση και Αλεξάκη να στηρίζουν Β.Χειμαριώτη και να ζητούν ελεγχο διαχείρισης μιλώντας ξεκάθαρα για Ποινικές ευθύνες του νυν Δημάρχου κ.Λέσση για αδιαφάνεια βόλεμα ημετέρων κα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Aπειλές Γεωργιάδη αν δεν ψηφίσουν Κράτσα..Θα κριθείτε ..Δεν θα πάρετε στο λαιμό σας τα υπόλοιπα νησιά!!(Video)

ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΡΑΤΣΑ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ ΑΠΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΜΠΙΑΝΚΗΣ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ

Πουλήθηκε παράνομα η μιση Ζάκυνθος μετα τις επαφές της Ροδης Κράτσας με Καταριανούς για επένδυση!!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button