Τσιόρδας…..Ο Πρωτεργάτης της Λίστας της ΑΠΑΤΗΣ!!!

Ο Δικηγόρος Νικος Αντωνιάδης έγραψε σε ανάρτηση του για τον Πρωτεργάτη της Απάτης με τον Κορωνοιό κ.Σωτήρη Τσιόρδα..Ερχεται η σειρά του να κληθεί απο τη Δικαιοσύνη μετά απο σχετική μήνυση.
Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ
ΝΙΚΟΣΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ: Όταν ΗΔΗ από το 2020 ΟΜΟΛΟΓΟΥΣΕ την εξαπάτηση ενός ολόκληρου λαού. Όταν η απάτη βαφτίστηκε από τον Σωτήρη Τσιόδρα …”υπερβολή”.
-“Ήταν μία υπερβολή να ξυλοκοπήσω τον γείτονα, κύριε πρόεδρε”.
-“Πες το έτσι ντε, παρά λίγο να σε καταδικάσω”.
Θυμηθείτε το αδιανόητο που είχε πει τότε ο Σωτήρης Τσιόδρας στο βίντεο από το κανάλι στο YouTube [σε σχόλιο ο σύνδεσμος], τον οποίο ξεπέρασε λίγο αργότερα ο Γκίκας Μαγιορκίνης, τότε που όταν τον ρώτησαν γιατί για πρώτη φορά στα χρονικά καταγράφετε θανάτους “ΑΠΟ κορωνοϊό”, θανάτους ανθρώπων που ΔΕΝ πέθαναν από τον κορωνοϊό αλλά από ΑΣΧΕΤΕΣ αιτίες, είχε δώσει την εκπληκτική απάντηση στους πρόθυμους να την καταπιούν “δημοσιογράφους”, “γιατί αν δεν το κάναμε …δεν θα είχαμε θανάτους από κορωνοϊό”.
Την ώρα που ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος και ο Νίκος Καπραβέλος ελέγχονται από τον έντιμο εισαγγελέα που ανέλαβε τη μήνυσή μου σε βάρος τους για διασπορά ψευδών ειδήσεων και καλεί Ματίνα Παγώνη, Θεοκλή Ζαούτη και Γκίκα Μαγιορκίνη να καταθέσουν …εναντίον τους για το “ΑΠΟ κορωνοϊό” που πέταξαν στα τέλη του 2022 και στις αρχές του 2023 ,
Θα παρακολουθήσετε και άλλα επεισόδια πολύ σύντομα στο πεδίο των θανάτων “από” κορωνοϊό.
Σε αυτά τα επεισόδια, πρώτα θα μας λύσει κάποιες …μικρές απορίες ο Ε.Ο.Δ.Υ., που νομίζει ότι είναι …πονηρούλης με τις εκθέσεις που δημοσιοποιεί και το αφήνει λίγο …φλου αυτό το “με” και το “από” ,
και μετά, εδώ θα είμαστε…

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button