Μετα τις γλύκες και τις αγαπούλες εμφάνισε το αλλο της πρόσωπο η Δήμαρχος Κέρκυρας..

Χθες 22/09/23 η Δήμαρχος Κέρκυρας Σπυριδούλα Υδραίου στα εγκαίνια του εκλογικού της Κέντρου στο Πεζόδρομο εμφάνισε ενα αλλο πρόσωπο …Μετα την παρουσίας της ως ΑΓΑΠΟΥΛΑ  οτι μόνο με τη Αγάπη θα διοικήσει το Δημο κατάλαβε οτι χάνει το παιχνίδι και απο τον ονειρικό κόσμο της πετάχθηκε στο κόσμο της Λάσπης και αρχισε να εμψυχώνει τους οπαδούς της …Κατάλαβε οτι είναι απερχόμενη Δήμαρχος και εμφάνισε το αλλο της πρόσωπο.

Αρχισε να φωνάζει οτι οι αλλοι συνδυασμοί δεν εχουν σχέδιο και οτι το μόνο σχέδιο τους είναι να διώξουν την ιδια!!!

Μετά ειπε δεν έχουν ΤΙΠΟΤΑ Μετά υπάρχει κατηφόρα και Γκρεμός…Δηλαδή η Υδραίου είναι ο Σωτήρας και ολοι οι υπόλοιποι συνδυασμοί είναι η καταστροφή!!

Η Σπυριδούλα Υδραίου με επαρση 100 καρδιναλίων ειναι η μοναδική που μπορεί να δώσει λύσεις..Αυτή που τις υποσχέθηκε και δεν τις έπραξε..

Και συνέχισε αγριεμένη εξω τελείως απο το σενάριο και το ρόλο της Αγαπούλας που μας έπαιξε πριν λίγες μερες,

ΥΔΡΑΙΟΥ: Την εμπάθεια τους όμως δεν θα αφήσουμε να την πληρώσει η Κέρκυρα..Καλούν τους πολίτες σε ενα Ραντεβού στα Τυφλά Κάνουν την εμπάθεια και το Μίσος Πολιτική θέση .Δεν έχουν σχέδιο ούτε πρόγραμμα ούτε ξέρουν τι και πως θα υλοποιήσουν. Θέλουν απλά να κατεβάσουν την Κέρκυρα στα δικά τους μέτρα.. Πολύ χαμηλά ..Απέναντι στο σχέδιο να φύγει η Μερόπη για να ξαναγυρίσει το χθες εμεις έχουμε το σχέδιο 2028..

Μας ειπε δηλαδή να περιμένουμε  να φάμε Γλαρόσουπα εως το 2028 που θέλει δηθεν να κάνει οτι δεν έκανε την προηγούμενη 4ετια. Η αποτυχημένη επιλογή της ΝΔ  και απερχόμενη Δήμαρχος Υδραίου ειναι αυτή που διέλυσε το νησί που ακύρωσε το Εργοστάσιο διαχείρισης σκουπιδιών,  αυτή που πέταγε τα λεφτά του Δήμου στον Εργολάβο Λώλη αυτή που μεγάλωσε το έμφραγμα στο κυκλοφοριακό,  αυτή που φέσωσε την ΔΕΥΑΚ με 10 εκ ευρώ, αυτή που δεν έφτιαξε Περιφερειακά Παρκινγκ Μίνι μπας και Υπόγειο οσα δηλαδή  ψευδώς  ειχε υποσχεθεί…

Ποιος μπορεί να εμπιστευτεί μια τέτοια οφθαλμοφανέστατη υποκριτική παρουσία που μας μιλά για αγάπη και χθες μεταμορφώθηκε σε λασπολόγο των αλλων συνδυασμών ..

Βλέπει το πολιτικό της τέλος και αγρίεψε..Τους πότιζε στη ψυχή τους οτι έχουν να αντιμετωπισουν μισητούς τύπους συνδημότες που θέλουν την καταστροφή της Κέρκυρας..Ποια ? Η  ΑΓΑΠΟΥΛΑ του Δημαρχείου που όταν νοιώθει το κίνδυνο της ήττας  οτι χάνει τη καρέκλα  της εξουσίας τους ποτίζει με  μίσος για τους αλλους.

Ετσι δεν αντιμετωπίζεις τους αλλους συνδυασμούς ..Οσοι τα βλέπουν έχουν κατανοήσει οτι σε Πολιτικό επίπεδο δεν κάνεις ..Δεν ειναι Πολιτισμός αυτός..Δεν αγωνίζεσαι με αγάπη με σεβασμό οπως ψευδώς υποστήριξες πριν λίγες μέρες αλλα με χλιμιντρίσματα σε μια Ζούγκλα που εσυ κατασκεύασες..

ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ !!! ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ

popolaros

 

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button