Τα Υδραιόπουλα της Δημάρχου Κέρκυρας εγκατέλειψαν τα γήπεδα..70 χιλ ευρω σε ανύπαρκτα μη λειτουργικά γήπεδα

Οσμή Οικονομικού Σκανδάλου στον ΣΥΠΑΠ με Μωραΐτη - Υδραίου ..

Ο Αθλητισμός για την Δήμαρχο Κέρκυρας ΠΕΘΑΝΕ…Τα γήπεδα εγκαταλείφθηκαν και δεν είναι λειτουργικά για να μπορούν να διεξαχθούν πρωταθλήματα…Ο ΣΥΠΑΠ και τα Υδραιόπουλα της Δημάρχου Κέρκυρας κ.Σπυριδούλας Υδραίου αποδείχθηκαν μαζί με την ιδια η χειρότερη επιλογή για τον Αθλητισμό των Δημοτών ..

Κατασπαταλούν χρήματα σε ανύπαρκτα και μη λειτουργικά γήπεδα για να κερδίζουν Ιδιωτικά Συμφέροντα και ανεξέλεγκτα κάνουν γιουρούσια που τουλάχιστο φθάνουν τα 70.000 ευρώ σε αποδείξεις που έχουμε μεσω της Διαύγειας..

Συγκεκριμένα για ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ Γήπεδο στις 26/08/20 δόθηκαν για Φυτά και Δέντρα 900 ευρω. Για Φωτισμό στο Γήπεδο Κοντοκαλίου που είναι διαλυμένο και δεν λειτουργεί δόθηκαν στις 16/10/20 ποσό 10.000 ευρω!!! Σε Σταυρό Γαρούνα Καστελλάνοι δόθηκαν στις 12/10/21 για μπασκέτα και δίκτια 1210 ευρώ χωρις να υπάρχει Γήπεδο.

Στο διαλυμένο γήπεδο Καστελλάνων δόθηκε για άρδευση στις 14/10/21 ποσό 1240 ευρώ στις 19/11/21 ποσό 6.956 ευρώ επίσης για άρδευση και την 01/12/21 δόθηκε ποσό 5.499 για συντήρηση!!! Για συντηρηση δοθηκε και 2ο ποσό στις 13/07/22 πακέτο με το γήπεδο των Αγιων Δέκα ποσό 3.720 για Βλάστηση …Στη Φωτογραφία βλέπετε ενα ξεραμένο και εγκαταλελειμμένο γήπεδο..Ποιον δουλεύετε  κ.Υδραίου???

Ποια συντήρηση και ποια άρδευση σε ενα γήπεδο ανενεργό κατεστραμμένο έδωσε η Δημοτική Αρχή της Υδραίου μεσω του ΣΥΠΑΠ αυτά τα χρήματα??? Ποιος τα εισέπραξε? Αυτό είναι κοροϊδία είναι εξαπάτηση!!

Για Γήπεδο Καστελλάνων δόθηκαν κι αλλα χρήματα για Απινιδωτές!!!! Σε κονδύλι πακέτο για τα ανενεργά Γήπεδα Καστελλάνων και Κοντοκαλίου δόθηκαν 3.478 ευρώ για αγορά ΑΠΙΝΙΔΩΤΩΝ!!!!!

Στις 08/12/22 ξανα δίνονται για τα ανενεργά γήπεδα Καστελλάνων και Κοντοκαλίου για ΑΠΙΝΙΔΩΤΕΣ επιπλέον ποσό 2.668!!!

Μέχρι και για μυρμήγκια δόθηκε ποσό 2.473 στο γήπεδο των Αγιών Δεκα..

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ που εχουμε παρακάτω και προκύπτει απο τα στοιχεία της Διαύγειας..

 

Αυτο το διάστημα φωνάζει με ανακοίνωση της και η ΕΠΣ Κέρκυρας για την αδιαφορία της Δημάρχου Κέρκυρας και του ΣΥΠΑΠ ( Σύνδεσμος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Κέρκυρας) χαραχτηρίζοντας τον Πρόεδρο που εχει τοποθετήσει η Υδραίου δηλαδή τον κ. Μωραΐτη ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ για το Ποδόσφαιρο λεγοντας οτι ξεκινούν τα Πρωταθλήματα και στο Δήμο ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ!!!

Διαβάστε το παρακάτω Δημοσίευμα..της ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ και δειτε το ολόκληρο στο σχετικο link

https://enimerosi.com/

Ολόκληρη την 4ετια η Δήμαρχος Κέρκυρας  με τα Υδραιόπουλα της  έκοβαν χρήμα σε Γήπεδα ανύπαρκτα και μη λειτουργικά..Υπάρχει Εντονη ΟΣΜΗ Οικονομικού Σκανδάλου που χρήζει έρευνας απο την Δικαιοσύνη αλλα και ελεγχο απο την Αντιπολίτευση του Δήμου Κέρκυρας.

Στη Φωτογραφία η Δήμαρχος Κέρκυρας κ.Υδραίου και ο Πρόεδρος του ΣΥΠΑΠ κ.Μωραιτης.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΣΥΠΑΠ ΜΩΡΑΙΤΗΣ & ΥΔΡΑΙΟΥ

ΚΟΝΤΟΚΑΛΙ ΦΩΤΙΣΜΟΣ 16-10-20 10.000

ΑΓΙΟ ΜΑΡΚΟ ΚΑΜΕΡΕΣ 10-6-22 1.835

ΣΠΟΡΑ ΚΑΣΤΕΛΑΝΟΙ 1-12-21 5.500

ΚΑΣΤΕΛΑΝΟΙ ΧΟΡΤΑ 6-6-22 3720

ΚΑΣΤΕΛΑΝΟΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ 13-7-22 7.000

ΚΑΣΤΕΛΑΝΟΙ ΑΡΔΕΥΣΗ 14-10-21 1.500

ΑΠΙΝΙΔΩΤΕΣ ΚΟΝΤΟΚΑΛΙ ΚΑΣΤΕΛΑΝΟΙ 3.500 16-12-21

ΚΑΣΤΕΛΑΝΟΙ ΑΡΔΕΥΣΗ 14-10-21 1.500

ΑΠΙΟΔΙΝΟΤΕΣ ΚΟΝΤΟΚΑΛΙ ΚΑΣΤΕΛΑΝΟΙ 8-11-22

ΚΑΣΤΕΛΑΝΟΙ Αρδευση19-11-21 7.000

ΚΑΣΤΕΛΑΝΟΙ αρδευση – συντηρηση14-10-21

Η Ανακοίνωση της ΕΠΣΚ

Με έκπληξη και αρκετή θυμηδία πληροφορηθήκαμε από τον τοπικό τύπο ότι ο κύριος Πρόεδρος του ΣΥΠΑΠ δήλωσε ότι (ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Ή ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ), είναι να γελάει κανείς!!!!!!!

Αλήθεια από που το πληροφορήθηκε;!!!!!!

Προφανώς από το δικό μας mail που αποστείλαμε στον Πρόεδρο το ΣΥΠΑΠ με αρ.πρωτ.68/01.02.2023 και ώρα 15.22, αλλά να σοβαρευτούμε και λίγο, δηλώνουμε τα παρακάτω:

1-είναι γνωστό σε όλο το ποδοσφαιρικό κόσμο της Κέρκυρας ότι αμέσως μετά τις εκλογές της ΕΠΣ Κέρκυρας, αντιπροσωπεία της Εκτελεστικής Επιτροπής, επισκέφθηκε την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κυρία Κράτσα και την Δήμαρχο της Κεντρικής Κέρκυρας κυρία Υδραίου, όπου και τους παρέδωσε υπομνήματά με τα προβλήματα των γηπεδικών εγκαταστάσεων καθώς επίσης και την έλλειψη και την ανάγκη να υπάρχουν απινίδωτές στα γήπεδα.

2- επίσης ύστερα από τα γνωστά τραγικά γεγονότα των θανάτων δυο ποδοσφαιριστών και την απόφαση της Εκτελεστικής της ΕΠΟ που μας υπαγορεύει ρητά την ύπαρξη απινιδωτή στα γήπεδα που διεξάγονται αγώνες, επικοινωνήσαμε με τους τρεις δήμους.

Χωρίς δεύτερη σκέψη ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας ανταποκρίθηκε στο αίτημα μας και την Παρασκευή 3 Φλεβάρη παρέδωσε τρεις (3) απινιδωτές στα γήπεδα ΑΥΛΙΩΤΩΝ, ΚΑΡΟΥΣΑΔΩΝ και ΚΑΣΣΙΩΠΗΣ.

Ο Δήμος Νότιας Κέρκυρας ανταποκρίθηκε και κάλυψε με απινιδωτή το γήπεδο ΠΕΤΡΙΤΗ.

Με έγγραφο μας προς τον ΣΥΠΑΠ με αρ.πρωτ.68/01.02.2023 τον καλούσαμε να ανταποκριθεί στην ανάγκη κάλυψης των γηπέδων όπου δεν έχουν απινιδωτή.

Σήμερα 8 Φλεβάρη (μια εβδομάδα μετά) με έκπληξη διαβάσαμε ότι ποτέ δεν έλαβε αίτημα ο ΣΥΠΑΠ από την ΕΠΣ Κέρκυρας , ΜΕΓΑ ΨΕΜΜΑ, για αυταπόδεικτα στοιχεία τα οποία δίνουμε στην δημοσιότητα για την αποκατάσταση της αλήθειας.

Και επειδή ο συγκεκριμένος κύριος έχει παράξει «σπουδαίο έργο» στον αθλητισμό έχουμε ζητήσει από την κυρία Δήμαρχο την οποίαν εκθέτει συνεχώς και ανεπανόρθωτα, την αντικατάστασή του.

Είναι επικίνδυνος και άσχετος με το αντικείμενο και χωρίς ίχνος ντροπής με περίσσιο θράσος μας κουνάει και το χέρι.

Ας τον μαζέψουν επιτέλους!!

«ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ»

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ:

ΤΑΚΗΣ ΜΕΤΑΛΛΗΝΟΣ: ΟΝΕΙΔΟΣ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

 

 

 

 

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button