Δυο μέλη πληρώματος του Blue Horizon έσπρωξαν επιβάτη απο τον καταπέλτη και τον σκότωσαν.(Video)

Τον σκότωσαν δεν τον άφηναν να μπει δείτε το Video:Το πλήρωμα έσπρωξε από τον καταπέλτη τον 36χρονο  επιβάτη που σκοτώθηκε (πνίγηκε) στο Blue Horizon.
Κόβουν την ανάσα και προκαλούν αποτροπιασμό οι σκηνές που θα δείτε στο αποκλειστικό βίντεο.
Το πλοίο είναι έτοιμο για αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό το λιμάνι του Ηρακλείου Κρήτης.
Ένας άντρας προσπαθεί να ανέβει στο πλοίο ενώ το πλήρωμα του Blue Horizon έχει λύσει κάβους. Ο αργοπορημένος επιβάτης προλαβαίνει και ανεβαίνει στον καταπέλτη του πλοίου που ακόμη δεν έχει ξεκολλήσει από την προβλήτα.
Κι ενώ ο 36χρονος έχει καταφέρει να ανέβει στον καταπέλτη του πλοίου, δύο άτομα από το πλήρωμα του Blue Horizon τον σπρώχνουν έξω από το πλοίο που συνεχίζει τις διαδικασίες απόπλου!
Ο άτυχος άντρας προσπαθεί να παραμείνει πάνω στον καταπέλτη και να μπει στο πλοίο για να ταξιδέψει για Ηράκλειο, όμως οι δύο άντρες του πληρώματος τον σπρώχνουν ξανά βίαια για να τον πετάξουν από τον καταπέλτη και να τον βγάλουν από το πλοίο.

O ατυχος επιβάτης επεσε πάνω σε πλήρωμα Δολοφόνων!!! Επεσε στη Θάλασσα κάτω απο τις προπέλες του πλοίου με αποτέλεσμα να πνιγεί απο τα απόνερα που έβγαζε η προπέλα και το ταξίδι συνεχίστηκε κανονικά σαν να μην συνέβη τίποτα μέχρι που ο Εισαγγελέας και ο Λιμενάρχης έδωσαν εντολή να γυρίσει πίσω το πλοίο..

Συνελήφθησαν ο Καπετάνιος και 3 μέλη απο το πλήρωμα. Η εταιρεία θα αλλάξει το πλήρωμα και όταν τελειώσουν οι ανακρίσεις των επιβατών το πλοίο θα αποπλεύσει για Ηράκλειο.
Ο ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ χάθηκε.. Η ανθρώπινη ΖΩΗ εχει ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΞΙΑ για αλλους οπως τα 2 ΤΕΡΑΤΑ στον Καταπέλτη..

Θύμα είναι ο 36χρονος Αντώνης Καρυώτης..Το συναίσθημα της οργής και αγανάκτησης επικρατεί και στον τόπο καταγωγής του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη, τον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου όπου ζούσε στις εργατικές κατοικίες με τις δύο του αδελφές ενώ πρόσφατα είχε χάσει την μητέρα του.

Ήταν άνθρωπος της βιοπάλης, όπως τον περιγράφουν άτομα που τον γνώριζαν και γνωστός στην τοπική κοινωνία.

Πρόκειται για μέλος Δεκαμελούς οικογένειας ενώ όπως λένε Λιμενικές πηγές, ο 36χρονος είχε πληρώσει εισιτήριο το οποίο μάλιστα βρίσκεται στα χέρια των λιμενικών αρχών στο πλαίσιο της προανάκρισης.

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

  1. Τρέμουν την κατακραυγή του κόσμου….
    Πήραν από την ΣΆΜΟ το Blue Star Galaxy και μας έστειλαν το Blue Star Horizon …
    Αυτό ντε από την Κρήτη …
    Τρέμουν τους Κρητικούς.

    https://samosvoice.gr/2023/09/08/vinteo-fotoreportaz-i-symvoliki-diamartyria-stin-afixi-tou-blue-horizon-sti-samo/

    Υ.Γ. Από την ΣΆΜΟ με αγάπη….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button