Κουλο θεωρήματα για τις Φωτιές: Η κλιματική αλλαγή φταίει Εξαερώνει και το νερό που ρίχνουμε (Video)

Μητσοτάκης: Είχαμε προετοιμαστεί καλύτερα απο κάθε άλλη χρονιά!!!

Στις 31 Αυγούστου στη Βουλή ο Πρωθυπουργούλης ανέπτυξε τα νεα Κουλο Θεωρήματα για τις Φωτιές στη Χώρα μας  και ειδικότερα για τον Εβρο…

Μας ειπε οτι η Κλιματική αλλαγή είναι εδω ..Εδω ηταν και υψηλές θερμοκρασίες αέρας..Αυτα φαίνεται τα προηγούμενα χρόνια ηταν άγνωστα φαινόμενα για τον Κούλη..

Μας ειπε οτι ήταν η χρονιά που ειχαν προετοιμαστεί καλύτερα απο κάθε άλλη για να αντιμετωπίσουν πυρκαγιές  αλλα μας κτύπησε η Κλιματική αλλαγή..Φανταστείτε να μην ειχε προετοιμαστεί τι θα γινόταν!!!

Για την πρόληψη που χρειάζεται με  δασοπυροσβέστες  μέσα στα Δάση   και Πυροσβεστικά οχήματα , για συστήματα παρακολούθησης απο Δορυφόρο,  για ενίσχυση πτητικών Μεσων κ.α  δεν ειχε προετοιμαστεί..

Ετσι κι αλλιώς θα καιγόταν η Χώρα κατα το δικό του θεώρημα..

Ολοι γνωρίζουμε οτι η Φωτιά σβήνεται άμεσα κατά την εκδήλωση της για αυτη την πρόληψη δεν ειχε σχέδιο.

Για το οτι η Φωτιά στον Εβρο που ακόμη καίγεται για 15η μερα και ανεβοκατεβαίνει τα Βουνά τα λαγκάδια περνάει απο Νομό σε αλλο Νομό σαν τον ΤΙΡΑΜΟΛΑ και δεν μπορούν να την ελέγξουν για ολα φταίει η Κλιματική αλλαγή..

Μέχρι και οτι το νερό που ρίχνουν τα Πυροσβεστικά αεροσκάφη μέχρι να πέσει στο στόχο του εξατμίζεται!!! Και ετσι δεν μπορεί να σβήσει τις Φωτιές..

Ο Εβρος συνεχίζει να καίγεται και οι Έλληνες παρακολουθούν τα νεα Θεωρήματα του Κούλη!!!

Δειτε το video μεσα απο τη Βουλή..

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δείτε περισσότερα

Related Articles

5 Comments

  1. Αν και αυτές οι έννοιες και αρχές δεν είναι θεωρήματα με τη μαθηματική έννοια, αντιπροσωπεύουν σημαντική γνώση στον τομέα της επιστήμης των πυρκαγιών και της διαχείρισης των πυρκαγιών. Οι πυρκαγιές είναι ένα περίπλοκο φυσικό φαινόμενο και οι επιστήμονες, οι ερευνητές και οι πυροσβέστες συνεργάζονται για να κατανοήσουν και να αντιμετωπίσουν τη συμπεριφορά και τις επιπτώσεις τους στο περιβάλλον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button