Δήμαρχος Κέρκυρας & Περιφερειάρχης καταδίκασαν τη Πόλη και το Νησί..Αντιδήμαρχος Σερεμέτης ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΤΗΚΕ Οικονομικά ο Δημος με τον εργολάβο ΛΩΛΗ (Video)

Oταν τα μικρά και απλά πράγματα δεν μπορεί μια Αυτοδιοικητική αρχή να διορθώσει μην περιμένετε να λυθούν σημαντικά προβλήματα..Δήμαρχοι και Περιφερειάρχες έχουν κατσικωθεί στην καρέκλα της Εξουσίας για να εξυπηρετήσουν Ιδιωτικά και Εργολαβικά Συμφέροντα.

Οι Δήμοι η Περιφέρειες εχουν καταδικασει τους πολίτες σε εγκατάλειψη..Αυτα ζει η Κέρκυρα τα τελευταία χρόνια διακυβέρνησης της απο τα αποτυχημένα στελέχη της ΝΔ Ροδη Κράτσα και Σπυριδούλα Υδραίου Η εκπομπή κανει σήμερα μια βόλτα στο κέντρο της Πόλης που συναντά μικρές χωματερές στην Λαική Αγορά στην Κολοκοτρώνη λιγο πριν το Δικαστικό Μέγαρο και λιγο παρακάτω ενα Αλσος το επονομαζόμενο Δασάκι να βρίσκεται σε πλήρη εγκατάλειψη γεμάτο σκουπίδια..

Η Δήμαρχος Κέρκυρας κ.Υδραίου το μόνο που κάνει είναι να φωτογραφίζεται για την προεκλογική της εκστρατεία και να μοιράζει το Δημοτικό Χρήμα στον Εργολάβο ΛΩΛΗ δίνοντας του μαζί με την Περιφερειάρχη την μεταφορά των σκουπιδιών εκτος νησιού με 12 εκ το χρόνο..

Επιπλέον η κ.Δήμαρχος ανα 3ετια μοιράζει απο τα Ταμεία του Δήμου χρήματα για την περισυλλογή των απορριμμάτων ενω ο Δήμος Κέρκυρας εχει πλήρες στολο οχημάτων και προσωπικό που το εχει στα Γραφεία και δεν βγάζει βαρδιες,,Το κόστος αυτο των 6 εκ ευρω μπαίνει επίσης στις Τσέπες του ιδιου Εργολάβου.

Η κ.Υδραίου φρόντισε με εξοδα του Δημου να χρηματοδοτήσει υποψηφίους της η να τους κανει χαρες για να τους εχει υποψηφίους..Οπως π.χ στη Κοινότητα Κ.Κορακιάνας τσιμέντωσε δρομο που δεν ηταν στο πρόγραμμα Τεχνικών εργων η εδωσε εργασία με ανάθεση κ.α

Ο Αντιδήμαρχος της κ Σερεμέτης πριν 1,5 χρονο είχε δηλώσει στο amazonios οτι ο Δήμος Κέρκυρας εχει ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΤΕΙ απο αυτή την συναλλαγή και δεν μπορεί να κάνει τα εργα που εχει προγραμματίσει.. Μάλιστα δήλωνε οτι αυτό πρέπει να σταματήσει..Οχι μονο δεν σταμάτησε αλλα Δήμαρχος και Περιφερειάρχης του εξασφάλισαν περισσότερα Χρήματα με την ακύρωση του Διαγωνισμού για το Εργοστάσιο Διαχείρισης απορριμμάτων..

Το Αθλιο Οδικό δίκτυο της Κέρκυρας παραμένει ως ειχε και οποιες βλάβες τρύπες καθιζήσεις κ.α δεν έχουν διορθωθεί ..Η Κ.Ρόδη Κράτσα ακολουθεί την ιδια διαδρομή με Φωτογραφήσεις και πουλάει παραμύθια -υποσχέσεις για 2η 4ετία ωστε να εξασφαλίσει και αυτη την καρέκλα..

Στις 08/10/23 η Κέρκυρα αναμένεται να απαλλαγεί απο αυτές τις πρακτικές και τις εξουσιομανείς κυρίες που δεν προσφέρουν λύσεις στα προβλήματα του Νησιου και αποδείχθηκε εκ του αποτελέσματος οτι δεν εξυπηρέτησαν τους πολίτες αλλα μαγαζάκια της ΝΔ.

ΔΕΙΤΕ την εκπομπή μας απο το amazonios TV σε σχολιασμό του Δημοσιογράφου μας Χρόνη Προσαλέντη.

Η Περιφερειάρχης και η Δήμαρχος Κέρκυρας

Μελη της Κοινότητας Κατω Κορακιάνας και το μελος που ξανακατεβαίνει μετα το Τσιμέντο που επεσε στο δρόμο για το σπίτι της εκτος Τεχνικών εργων

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button