Εμβόλια Covid – Ατζέντα ID2020

Ο Bill Gates εδώ και δεκαετίες δουλεύει επάνω σε ένα πλάνο για την μείωση πληθυσμού και έναν δικτατορικό έλεγχο σε παγκόσμιο επίπεδο. Σκέφτεται να διανείμει το γνωστό πλέον «quantum tattoo» για την πιστοποίηση εμβολιασμού και τα mRNA εμβόλια, τα οποία θα επαναπρογραμματίσουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα.

ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΟΥ

Εταιρείες δραστηριοποιούνται για τον έλεγχο των ιατρικών δεδομένων των πολιτών, όπως ορίζει η ευρωπαϊκή ατζέντα «ID2020» που αποσκοπεί στην μαζική ταυτοποίηση και στον μαζικό εμβολιασμό. Ο πραγματικός σκοπός όλου αυτού είναι ο απόλυτος έλεγχος. Θα μετατρέπουν τους πολίτες σε γουρούνια και σκλάβους, παραβιάζοντας την προσωπική ελευθερία.

Τι είναι το ID2020; Πρόκειται για μια συμμαχία εταίρων του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, συμπεριλαμβανομένων οργανισμών του ΟΗΕ και συμμάχων του Ιδρύματος Gates. Είναι ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικής ταυτότητας που χρησιμοποιεί τον εμβολιασμό ως πλατφόρμα για την ψηφιακή ταυτότητα.

Συμμαχία και διακυβέρνηση-Διοικητικό συμβούλιο
Η Ατζέντα ID2020, αν υλοποιηθεί, είναι ο απόλυτος έλεγχος του παγκόσμιου πληθυσμού. Είναι ένας μηχανισμός που θα επιτρέψει τον έλεγχο κάθε κίνησης του καθενός από τους 8 και πλέον δισεκατομμύρια ανθρώπους του πλανήτη γη, συμπεριλαμβανομένων των αρχείων υγείας του καθενός, των χρηματικών ροών, των τραπεζικών λογαριασμών, καθώς και της συμπεριφοράς μας. [πηγή]

ID2020 Συμμαχίες & Χρηματοδότηση

Το 1999, το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates χρηματοδότησε με 750 εκατομμύρια δολάρια τη δημιουργία της Gavi, της Συμμαχίας Εμβολίων.

Το 2010, ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς ανακοίνωσαν την υπόσχεση ύψους 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την έναρξη μιας δεκαετίας εμβολίων.

Το 2019, το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates χρηματοδότησε το GSMA Inclusive Tech Lab, με στόχο την προώθηση της πρόσβασης σε ψηφιακές και βιομετρικές υπηρεσίες ταυτότητας και χρηματοπιστωτικά συστήματα.

Και τέλος, το 2019 δρομολογήθηκε το ID2020, το οποίο σχεδιάστηκε για να αξιοποιήσει τον εμβολιασμό ως ευκαιρία για την καθιέρωση ψηφιακής ταυτότητας. Αυτό το σύστημα ψηφιακής ταυτότητας λέγεται ότι θα έχει “εκτεταμένες επιπτώσεις στην πρόσβαση των ατόμων σε υπηρεσίες και στα μέσα διαβίωσης”.

Το ID2020 φέρνει κοντά την Gavi και την παλιά εταιρεία Microsoft του Gates και άλλους επιχειρηματικούς εταίρους, συμπεριλαμβανομένης της κυβέρνησης του Μπαγκλαντές, για τη δημιουργία ενός παγκόσμιου συστήματος ψηφιακής ταυτότητας.

Η Gavi σχεδιάζει εδώ και πολλά χρόνια να συνδέσει τους αποδέκτες εμβολίων με κυβερνητικά ψηφιακά αρχεία υγείας και, τελικά, με βάσεις δεδομένων βιομετρικών ταυτοτήτων. Εν τω μεταξύ, ο ίδιος ο Γκέιτς υπήρξε ένθερμος υποστηρικτής του συστήματος Aadhaar της Ινδίας, του φιλόδοξου σχεδίου εγγραφής ενός δισεκατομμυρίου Ινδών πολιτών στη μεγαλύτερη βιομετρική βάση δεδομένων που έχει κατασκευαστεί ποτέ.

ID2020 & βιομετρικά δεδομένα

Η EarthNow, που ιδρύθηκε το 2017, είναι μια νεοφυής εταιρεία με έδρα την Ουάσινγκτον. Η EarthNow σχεδιάζει να εκτοξεύσει 500 και πλέον δορυφόρους στην ατμόσφαιρά μας, παρέχοντας στους χρήστες της σχεδόν άμεση ανατροφοδότηση βίντεο με καθυστέρηση μόλις ενός δευτερολέπτου. Ο Μπιλ Γκέιτς έχει υποστηρίξει το σχέδιο της Earth Now ύψους 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων για την κάλυψη της Γης με δορυφόρους “Big Brother”, οι οποίοι θα μπορούν να μεταδίδουν “ζωντανά και αφιλτράριστα” πλάνα HD του πλανήτη.

Τι σχέση έχει αυτό με τα βιομετρικά δεδομένα και το ID2020;

Η Microsoft κατέχει το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας 060606 για σύστημα κρυπτονομισμάτων (Cryptocurrency System using Body Activity Data) που χρησιμοποιεί δεδομένα σωματικής δραστηριότητας.

-Θα μπορούσε το σώμα να παρακολουθείται μέσω του EarthNow (μέσω εμβολιαστικής ένεσης μεταλλικών νανοσωματιδίων / ψηφιακού ID2020) και να λαμβάνει ψηφιακό κρυπτονόμισμα σε αντάλλαγμα για Βιομετρικά Δεδομένα ;

-Θα μπορούσε αυτό να μας οδηγήσει σε ένα μελλοντικό κοινωνικό πιστωτικό σύστημα, που θα μας εξαναγκάζει να σκεφτόμαστε/αισθανόμαστε όπως μας λένε να σκεφτόμαστε / τροφοδοτούμαστε ;

-Θα μπορούσαμε να χάσουμε την πρόσβαση στα ψηφιακά μας χρήματα ή να βρεθούμε αποκομμένοι από τις κυβερνητικές υπηρεσίες αν τα βιομετρικά μας δεδομένα αντιταχθούν στο σύστημα ;

ID2020 & Ψηφιακή Ταυτότητα

Η ψηφιακή ταυτότητα έχει ήδη αρχίσει να αναπτύσσεται αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Με έναν έξυπνο τρόπο εφαρμογής του σχεδίου σε παγκόσμιο επίπεδο, ήδη έχουμε δει ψηφιακά διαβατήρια εμβολίων και ψηφιακές κάρτες ταξιδιού ως απάντηση στο COVID.

Στην πραγματικότητα, το Γερμανικό κοινοβούλιο (Bundestag) επικύρωσε στις 29 Ιανουαρίου 2021, την εφαρμογή της Ατζέντα ID2020, μια κεντρική γενική ηλεκτρονική συλλογή δεδομένων κάθε πολίτη, στην οποία θα έχει πρόσβαση κάθε κυβερνητική υπηρεσία, η αστυνομία – και ενδεχομένως και ο ιδιωτικός τομέας.

Και στην Ελβετία, η Ατζέντα ID2020 θα τεθεί σε λαϊκή ψηφοφορία στις 7 Μαρτίου 2021, με την ελβετική κυβέρνηση να επιδιώκει την ανάθεση της διαχείρισης της Ατζέντα ID2020 στον ιδιωτικό τομέα.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι αμερικανικές ψηφιακές ταυτότητες θα βασίζονται πιθανότατα σε smartphones και βιομετρικά στοιχεία, δήλωσε σε διαδικτυακό σεμινάριο ID2020 ο Αμερικανός βουλευτής Bill Foster, συγγραφέας του “Improving Digital Identity Act” (Νόμος περί βελτίωσης της ψηφιακής ταυτότητας), ο οποίος βρίσκεται επί του παρόντος ενώπιον του Κογκρέσου με διακομματική υποστήριξη. Ο Foster συζήτησε την ανάγκη ασφαλούς ψηφιακής ταυτότητας για την υποστήριξη ενός ευρέος φάσματος υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων τυχόν ψηφιακών πιστοποιητικών ανοσία που ενδέχεται να καθιερωθούν.

Και στην Αυστραλία, η κυβερνητική έγκριση βρίσκεται σε εξέλιξη για την εφαρμογή Proof of Vaccination App, μια ανήθικη ιατρική πρωτοβουλία εξαναγκασμού που θα χρησιμοποιηθεί δυνητικά για ταξίδια, πρόσβαση σε παμπ, εστιατόρια, δημόσια μέσα μεταφοράς και πρωτοβουλίες “no jab, not pay”. Μπορεί επίσης να μην μπορείτε να εισέλθετε σε δημόσια κτίρια ή να διατηρήσετε τη δουλειά σας χωρίς απόδειξη εμβολιασμού.

Οι εφαρμογές εμβολιασμού δημιουργούν την τέλεια καταιγίδα για τον κόσμο να μετακινηθεί από ένα νομισματικό σύστημα (φυσικό χρήμα) σε ένα κρυπτογραφικό σύστημα, όπου κάθε σας κίνηση μπορεί να παρακολουθείται.

Είναι εύκολο να δούμε πώς αυτά τα κυβερνητικά διαβατήρια εμβολιασμού θα μπορούσαν εύκολα να χρησιμοποιηθούν για τον έλεγχο της ζωής μας, περιορίζοντας την πρόσβασή μας σε καταστήματα που αγοράζουν τρόφιμα, την πρόσβασή μας στα ψηφιακά μας χρήματα και την πρόσβασή μας στην κατοχή άδειας οδήγησης, για να αναφέρουμε μόνο μερικά!

Εμβολιασμός & ψηφιακή ταυτότητα

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους ο εμβολιασμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση πληροφοριών σχετικά με εσάς και τον απόλυτο έλεγχο της καθημερινότητάς σας.

Αυτό θα μπορούσε να γίνει μέσω των τατουάζ Quantum Dot Tattoos, τα οποία είναι ουσιαστικά ετικέτες κβαντικών κουκκίδων που φθορίζουν με πληροφορίες μετά την έγχυση τους ως μέρος ενός εμβολιασμού. Τα Quantum Dot Tattoos αποτελούν πρωτοβουλία του Πανεπιστημίου Rice & του MIT, κατόπιν αιτήματος του Ιδρύματος Bill and Melinda Gates.

Οι κβαντικές κουκκίδες έχουν σχεδιαστεί για να χορηγούνται με ένα επίθεμα μικροβελόνας αντί για τη χρήση παραδοσιακής σύριγγας και βελόνας. Τέτοια επιθέματα αναπτύσσονται τώρα για την παροχή εμβολίων για την ιλαρά, την ερυθρά και άλλες ασθένειες. Οι κβαντικές κουκκίδες αποτελούνται από νανοκρυστάλλους, οι οποίοι εκπέμπουν επίσης φως στο εγγύς υπέρυθρο (NIR) που μπορεί να ανιχνευθεί με ένα ειδικά εξοπλισμένο smartphone χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή. Ο Bill Gates το ονομάζει Human Implantable Quantum Dot Microneedle Vaccination Delivery System.

-Θα μπορούσε η εμφύτευση των Κβαντικών Κουκκίδων να γίνει μέρος του Νέφους των πληροφοριών που τηρούνται για εσάς;

Σύμφωνα με μια έρευνα που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Frontiers in Neuroscience, η εκθετική πρόοδος στη νανοτεχνολογία, τη νανοϊατρική, την τεχνητή νοημοσύνη (AI) και τον πληροφορικό υπολογισμό [Transhumanism] θα οδηγήσει αυτόν τον αιώνα στην ανάπτυξη μιας “Διεπαφής Ανθρώπινου Εγκέφαλου και Νέφους” (Human Brain/Cloud Interface, B/CI).

Η σύνδεση με το Cloud (ιντερνετικό νέφος) θα σήμαινε ότι τα νευρωνικά νανορομπότ θα παρείχαν άμεση παρακολούθηση και έλεγχο σε πραγματικό χρόνο των σημάτων από και προς τα εγκεφαλικά κύτταρα, ώστε να επιτρέπουν τη λήψη πληροφοριών τύπου Matrix.

Ίσως αυτό είναι το σημείο στο οποίο το EarthNow έρχεται στη δράση ; Είναι οι ψηφιακές ταυτότητες η πύλη για τη διασύνδεση των ανθρώπων με την Τεχνητή Νοημοσύνη – το Διαδίκτυο όλων των πραγμάτων; (όπου τα “πράγματα” θα είμαστε όλοι εμείς…)

Οι συσκευές αυτές θα πλοηγούνται στο ανθρώπινο αγγειακό σύστημα, θα διασχίζουν τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό και θα αυτοτοποθετούνται με ακρίβεια ανάμεσα ή ακόμη και μέσα στα εγκεφαλικά κύτταρα. Στη συνέχεια, θα μεταδίδουν ασύρματα κωδικοποιημένες πληροφορίες από και προς ένα δίκτυο υπερυπολογιστών με βάση το υπολογιστικό νέφος για την παρακολούθηση της κατάστασης του εγκεφάλου σε πραγματικό χρόνο και την εξαγωγή δεδομένων.

Με την πρόοδο της νευρονορομποτικής, οραματιζόμαστε τη μελλοντική δημιουργία “υπερεγκεφάλων” που θα μπορούν να εκμεταλλεύονται τις σκέψεις και τη δυνατότητα του συλλογισμού, τη δύναμη οποιουδήποτε αριθμού ανθρώπων και μηχανών, σε πραγματικό χρόνο.” [Robert Freitas, κύριος συγγραφέας της έρευνας, Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας στο Μπέρκλεϊ και Ινστιτούτο Μοριακής Παραγωγής στις ΗΠΑ]

Βρίσκω ενδιαφέρον ότι το ένζυμο στα Quantum Dots ονομάζεται λουσιφεράση. Το σημάδι του θηρίου ίσως;

Το εμβόλιο mRNA Moderna φέρεται να περιέχει Luciferin, ένα άλλο όνομα για τη Luciferase. Η Δρ Carrie Madej μας χαρίζει μια βαθύτερη εικόνα του εμβολίου Moderna, όπου συζητά πώς η λουσιφεράση & τα νανοσωματίδια ωθούν την ανθρωπότητα στην πορεία προς τον υπερανθρωπισμό.

Και τέλος, έχουμε ήδη την τεχνολογία για ενέσιμες συσκευές RFID. Τι θα μπορούσε να πάει στραβά με αυτό, άλλωστε θα μπορούσαν να αποτελέσουν μια εξαιρετική συσκευή εντοπισμού για τη διασύνδεση 5G/6G EarthNow.

Πού πάμε από εδώ και πέρα;

Καθώς βρισκόμαστε σε αυτό το γκρεμό αλλαγής, η κριτική σκέψη, η ευφυής συζήτηση και το να αντισταθούμε σε όσους καταπιέζουν τις Ελευθερίες Υγείας μας είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Ενώ ο Μπιλ Γκέιτς μπορεί να έχει ένα σχέδιο για τον εμβολιασμό του κόσμου, υπάρχει δύναμη στα χέρια της πλειοψηφίας. Πρέπει να ορθώσουμε το ανάστημά μας, να μιλήσουμε και να αμφισβητήσουμε όσους επιθυμούν να παίξουν το Θεό με το τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος.

Όπως έγραψα στο άρθρο μου “Αλληγορία της Ωραίας Κοιμωμένης”, όταν οι πεποιθήσεις μας για ΑΓΑΠΗ & πίστη στον εαυτό μας γίνουν μεγαλύτερες από τους ΦΟΒΟΥΣ μας, τότε τα μάγια του κακού δεν έχουν καμία δύναμη πάνω μας. Όταν κατέχουμε το ΦΩΣ μας & συνδεόμαστε με τη Θεία Νοημοσύνη, η ΑΓΑΠΗ μας οδηγεί σε ένα ανώτερο μέρος.

Αυτά τα λόγια από τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Τζούνιορ μιλούν για αυτή τη στιγμή:

Το απόλυτο μέτρο ενός ανθρώπου δεν είναι το πού στέκεται σε στιγμές άνεσης και ευκολίας, αλλά το πού στέκεται σε στιγμές πρόκλησης και διαμάχης.

anatropi.substack.com

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button