Αποκαλύψεις απο πρώην “δικό” τους της Νέας Τάξης για το σχέδιο Ψευτο-Πανδημία & τη νεα καταστροφή σε Τροφή-νερό (Video)

Σε ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ προέβη ο Πρώην Εκτελεστικός Διευθυντής των Ηνωμένων Εθνών  και πρών μέλος της Λέσχης ΡΩΜΗΣ κ.ΚΑΛΙΝ ΓΚΕΟΡΓΚΕΣΚΟΥ σε Τηλεοπτική εκπομπή

 Ξεσκέπασε ολο αυτο σύστημα των Ολιγαρχών που συνεργάζεται με τις Κυβερνήσεις Μαριονέτες οπως του Μητσοτάκη και μίλησε για ΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ κατα της Ανθρωπότητας με την ΨΕΥΤΟ-ΠΑΝΔΗΜΙΑ που προγραμμάτισαν αλλα και την επόμενη καταστροφή που ετοιμάζουν με ελλείψεις Τροφής και νερού..

ΚΑΛΙΝ ΓΚΕΟΡΓΚΕΣΚΟΥ:Tο πρόβλημα είναι οτι η ΑΝΤΖΕΝΤΑ του ΟΗΕ είναι η ιδια με αυτή του Νταβός ..Αυτο το Παγκόσμιο Ολιγαρχικό Σύστημα εχει τη Δύναμη στην Ευρώπη γιατί ελέγχουν τους πάντες..απο τον Καγκελάριο μέχρι Προέδρους και Πρωθυπουργούς και οποιον αλλον θέλουν..

Το σχέδιο τους καθυστέρησε να εφαρμοστεί πλήρως εξαιτίας του Ντόλναντ Τραμπ ..Ηταν μεγάλο σοκ γι αυτούς ..Δεν περίμεναν να βγει ..Δεν ηταν μέρος του παιχνιδιού τους..Το Ολιγαρχικό τους Σύστημα υπέστη ΗΤΤΑ γιατι έπρεπε να βγει η Χίλαρυ Κλίντον ..Και η Πανδημία που βιώσαμε – βιώνουμε τώρα με ολους αυτούς τους ψεύτες έπρεπε να συμβεί σύμφωνα με το σχέδιο τους το 2016 και τελικά το εφεραν το 2020 αναγκαστικά.

Για το 2020 ειχαν προγραμματίσει να φέρουν μια αλλη Καταστροφή με ελλείψεις στην Τροφή και την παροχή Νερού. Αυτο πηγαίνει  τώρα για το 2025 ..Οπότε το σχέδιο τους αλλαξε ..Γι αυτό το λόγο φυσικά και δεν πρόκειται να το πετύχουν..Είναι ξεκάθαρο οτι το Σύστημα τους εχει σχεδόν καταρρεύσει..Ειναι οι τελευταίες τους Στιγμές..

Γι αυτό τωρα ΟΛΟΙ μας πρέπει να έχουμε το κουράγιο να πούμε ΟΧΙ γιατι ο ΟΗΕ θα μπορούσε να εχει ενα Φανταστικό ρόλο σε ολο αυτό αλλα δεν είναι ετσι γιατί είναι εξ ολοκλήρου κατω από τον έλεγχο των Ολιγαρχών.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ VIDEO…

*Απόσπασμα Video απο το Λογαριασμό του Φωτη Βακάκη

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button