Θεραπεία για την ασθένεια που προκαλείται απο την Νανοτεχνολογία στα εμβόλια της Dr Ana Maria Mihalcea

ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ – ΝΑΝΟΜΙΚΡΟΤΕΧΝΟΒΙΟΛΟΓΙΑ – ΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΝΙΟΥ – ΝΕΥΡΟΚΟΝΤΡΟΛ – 5G – ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ – ΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΟΠΛΑ – ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΜΑΣ ΒΑΔΙΖΕΙ ΠΡΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ, ΑΝ ΔΕΝ Π Λ Η Ρ Ο Φ Ο Ρ Η Θ Ο Υ Μ Ε ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ Α Ν Τ Ι Δ Ρ Α Σ Ο Υ Μ Ε :

🔘 ΤΟ MRNA ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ

🔘 ΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ

🔘 “ΟΙ ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ SPIKE” ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΛΙΠΙΔΙΚΩΝ ΝΑΝΟΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ

🔘 ΤΑ “ΛΙΠΙΔΙΑ” ΕΙΝΑΙ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

🔘ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟ

🔘ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΤΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ, ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ‘ΕΜΒΟΛΙΑ’ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑΞΙΝΟΜΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ

🟠ΠΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ: ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ. ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΕΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

🟠ΠΩΣ ΟΙ ΕΝΕΣΕΙΣ COVID ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

🟠ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

🟠ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΕΣΕΙΣ COVID ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΒΑΣΙΚΟ ΤΥΠΟ ΕΚΔΟΧΟΥ ΜΕ ΙΣΩΣ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΜΑΡΚΑ. (PFIZER, MODERNA, ASTRAZENECA, SINOPHARM, SPUTNIK, Κ.ΛΠ.)

🟠 ΑΡΙΘΜΟΙ ΠΑΡΤΙΔΑΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ

🟠 ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΞΕΝΙΣΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΠΕΔΙΩΝ

🟠ΑΥΤH Η “Ν Α Ν Ο – ΤΕΧΝΟΛΟΓIΑ” ΕIΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜEΝΗ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡIΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚH ΙΣΟΡΡΟΠIΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ…

🟠ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΦΟΡΤΙΑ ΣΤΑ ΚΑΤΙΟΝΙΚΑ ΙΟΝΤΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΠΟΡΡΟΦΟΥΝ ΤΗ ΖΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΣΑΣ…

🟠ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΑΣ ΕΜΒΟΛΙΟΥ COVID ΑΠΑΡΙΘΜΕΙ ΚΑΤΙΟΝΙΚΑ ΛΙΠΙΔΙΑ, ΝΑΝΟΣΩΜΑΤΙΔΙΑ ΑΥΤΟΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΗΓΗ…

🟠ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ – ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΡος. ANA MARIA MIHALCEA🟠

Οι επιστήμονες σε όλο τον κόσμο αρχίζουν να ρίχνουν μια ματιά σε ό,τι βρίσκεται κάτω από το μικροσκόπιο. Πρωτοστάτησε η Dr. Ana Maria Mihalcea, MD PhD στην Μικροσκόπηση εμβολίων. Η ίδια και οι συνεργάτες της έχουν βρει ηλεκτρομαγνητικές συσκευές κάτω από το μικροσκόπιο και έχουν δει την τεχνολογία να αυτοσυναρμολογείται. Οι μηχανικοί έχουν φέρει κινητά τηλέφωνα για να δουν αν υπάρχει αντίδραση. Αυτό που διαπίστωσαν είναι ότι όταν το υγρό που βρίσκεται στα φιαλίδια βρίσκεται κοντά σε ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες από έξυπνα τηλέφωνα, wifi κ.λπ. ενεργοποιεί αυτή την τεχνολογία.

⚠️⚠️ Βλ. : Υποσελίδα της Dr. Ana: https://substack.com/@anamihalceamdphd

Η Δρ Ana έχει επικεντρωθεί στο ηλεκτρικό πεδίο του σώματος και στο πώς αυτές οι νανοτεχνολογίες το επηρεάζουν.
Λόγω των κατιονικών λιπιδίων και του θετικού φορτίου, η νανοτεχνολογία κυριολεκτικά απορροφά την ενέργεια της ζωτικής δύναμης από εσάς.
Η Δρ Ana έχει κάνει φασματοσκοπία αγωγιμότητας αίματος και ηλεκτρικής εμπέδησης για να δείξει πόση ανθρώπινη ενέργεια ζωτικής δύναμης χάνεται ως αποτέλεσμα αυτής της νανοτεχνολογίας στο σώμα.
Η υδρογέλη που εγχέεται στο αίμα των ανθρώπων κλέβει την ηλεκτρική ενέργεια από τα σώματα των ανθρώπων.
Humanity United Now – Ana Maria Mihalcea, MD, PhD
Blood Conductivity and Electrical Impedance Spectroscopy – A New Model For Estimated Human Power Loss Shows Cause For Alarm – Ana Mihalcea, MD, PhD and Clifford Carnicom
Introduction: Imagine someone was to steal 5% of your life force from you. Would you be agreeable to that? What about 5% of the life force of all humans, would you sound the alarm? How about 10 to 25%? Even more? Our mathematical model and repeated experiments show a result of such devastating consequences it has been stunning to us. In Clifford’s plain w…
Read more
a month ago · 168 likes · 163 comments · Ana Maria Mihalcea, MD, PhD
Το αίμα των ανθρώπων μοιάζει με λάσπη ή ζελέ και δεν μπορεί να μεταφέρει οξυγόνο, είναι γεμάτο με νανοτεχνολογία. Η ηλεκτρική ανισορροπία προκαλεί έως και 50% μείωση της ενέργειας της ζωτικής δύναμης.
Η Δρ Ana πήρε αίμα από τρεις εμβολιασμένους ασθενείς και το άφησε να παραμείνει σε ένα σωληνάριο για 4 ώρες. Το αίμα διαχωρίστηκε από μόνο του και στην κορυφή του σχηματίστηκε ένα ελαστικό κίτρινο πλαστικό/πλάσμα υδρογέλης.

⚠️ Περισσότερα στο άρθρο της Δρος Mihalcea που ακολουθεί, με τα αποτελέσματα της μικροσκοπικής ανάλυσης 👇🏻

anamihalceamdphd.substack.co

Η Dr. Ana αποκαλεί την υδρογέλη: “προγραμματιζόμενα πλαστικά”, επειδή αυτό είναι ουσιαστικά η υδρογέλη. Τα πλαστικά υδρογέλης στο αίμα δεν μπορούν να διαλυθούν από τα συμβατικά αντιπηκτικά.

Ωστόσο, μερικές προσεγγίσεις για τη θεραπεία έχουν αποδειχθεί επιτυχείς :

Η μία είναι η θεραπεία του ηλεκτρονικού πεδίου του σώματος με δότες αρνητικών ηλεκτρονίων για να εξισορροπηθεί το ζήτημα των θετικών ηλεκτρονίων που προκαλούν οι ενέσεις covid.

Για το λόγο αυτό έχουν λειτουργήσει συμπληρώματα και φάρμακα όπως η βιταμίνη C, η Ν-ακετυλοκυστεΐνη, η ιβερμεκτίνη, η υδροξυχλωροκίνη, η κερκετίνη, ο ψευδάργυρος, η βιταμίνη D3 με Κ, το μονοξείδιο του αζώτου, η πλασμινέξ/ναττοκινάση/λουμπροκινάση και άλλα. Είναι όλα αρνητικοί δότες ηλεκτρονίων.

Ωστόσο, αυτό εξακολουθεί να μην διαλύει τα πλαστικά υδρογέλης στο αίμα. Αυτό που έχει επιτύχει στον μετριασμό αυτού του φαινομένου είναι η 👉🏻 χηλική ένωση EDTA. (EDTA chelation) 👉🏻 Βλ.- “Θεραπεία με χηλική ένωση: EDTA και άλλες χημικές ουσίες, οφέλη & παρενέργειες”

Αυτό δεσμεύει τα βαρέα μέταλλα και το οξείδιο του γραφενίου και το διασπά και το απομακρύνει από τον οργανισμό. 🙏🙏

🟠Στο βίντεο, Τι είναι η θεραπεία αποσιδήρωσης με τη μέθοδο της χηλίωσης; Λειτουργεί για τη μείωση της συσσώρευσης πλακιδίων στις αρτηρίες σας;

🟠Ο Δρ Ντιν Κεντ παίρνει συνέντευξη από τον Δρ Τζέισον Τζόουνς σχετικά με τις μεθόδους και τα οφέλη της χηλίωσης βαρέων μετάλλων :

⚠️Διαβάστε το παρακάτω άρθρο της Δρος Mihalcea που αναφέρεται στο πως τα τοξικά μέταλλα που βρέθηκαν στα “εμβόλια” covid-19, σε συνεργασία μεταξύ τους, κάνουν ζημιά στο σώμα των εμβολιασμένων :

https://anamihalceamdphd.substack.com

🟠Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΒΑΝΤΙΚΩΝ ΚΟΥΚΚΙΔΩΝ ΣΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ Ε Π Ι Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ι Α ΥΨΗΛΟΤΕΡΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ (EMF) ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΕΣΙΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΩΜΑΤΑ.

🟠BLUETOOTH ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΚΒΑΝΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ

🟠ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ : ΣΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ COVID

🟠ΟΤΑΝ ΤΑ ΝΑΝΟΣΩΜΑΤΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΓΧΕΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ Δ Ι Ε Γ Ε Ι Ρ Ο Ν Τ Α Ι ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ —> Σ Κ Ο Τ Ω Ν Ο Υ Ν ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΣΑΣ…

🟠ΟΙ “ΣΥΣΚΕΥΕΣ” ΕΙΝΑΙ COVID-19 “ΕΜΒΟΛΙΑ” ΠΟΥ ΕΓΧΕΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΕΝΤΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ “ΣΥΣΚΕΥΕΣ” ! !

anatropi.substack.com

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button